PDA

Zobacz pełną wersję : Ile było jaszczurów ? Wątek dla gekonofanek :)

Basinda
05-12-2011, 21:39
Gekony to chyba jedyny wzór didkowy który się podoba i tak się zastanawiam ile ich było...
Nie było mnie na forum jak wyszły więc nie jestem na bieżąco:hide:
Znalazłam informacje o:
Schwarz
Silber
Sahara
Antiqua
Mauvein
Macchia
Negev
Tanami

To wszystkie czy coś jeszcze mi umknęło?

Kamila
05-12-2011, 21:50
santuri

Basinda
05-12-2011, 21:59
santuri

A ta lewa strona to jaka dokładnie jest? bardziej szara czy bardziej niebieska? bo brąz chyba ten sam co w macchia?

Kamila
05-12-2011, 22:14
Ja w sumie jestem bardzo nie-jaszczurowata i nie umiem ci na to pytanie odpowiedziec. Swiadomosc santuri mam tylko przypadkiem, bo kolezanka prosila, bym koniecznie jej dala znac jezeli zobacze gdzies santuri na sprzedaz :mrgreen:

eesti
06-12-2011, 19:13
A ta lewa strona to jaka dokładnie jest? bardziej szara czy bardziej niebieska? bo brąz chyba ten sam co w macchia?

Zdecydowanie bardziej niebieska :)

Natalia
07-12-2011, 08:15
Jaszczury są ekstra. :thumbs up:

matysia
09-12-2011, 10:07
A jakie sa fioletowe, chodzi mi o grubość porównując do niebieskich? Kto może wiedzieć?

Filippa
09-12-2011, 10:08
A jakie sa fioletowe, chodzi mi o grubość porównując do niebieskich? Kto może wiedzieć?

Już Ci w wątku wpisałam. Są minimalnie cieńsze, ale noszą podobnie i mają tą samą siateczkę na lewej stronie.
Porównywalne są. Na pewno srebrne były duużo cieńsze. Mi tylko kolor fioletowy nie podszedł.

macierzanka
09-12-2011, 10:14
W fioletowych jest bardzo ładny odcień fioletu, ale cienkie są niestety:(

Filippa
09-12-2011, 10:16

Zdecydowanie się nie zgodzę. To porządna, ściśle tkana chusta. Cienkie to są czarne i srebrne.

Basinda
09-12-2011, 10:20
Już Ci w wątku wpisałam. Są minimalnie cieńsze, ale noszą podobnie i mają tą samą siateczkę na lewej stronie.
Porównywalne są. Na pewno srebrne były duużo cieńsze. Mi tylko kolor fioletowy nie podszedł.

Mam fioletowe od nowości i są naprawdę grube i nośne, teraz mam też srebrne (silber bawełna) i też są solidne zdecydowanie grubsze od Macchia Negev Tanami innych jeszcze nie miałam.

Odcień jest śliczny i nie zgodzę się że są cienkie! Z pięciu które mam są najgrubsze i podobno porównywalne do niebieskich.

Edit: edytuję tytuł wątku może więcej opinii się zbierze :)

atelka
09-12-2011, 10:20

też się nie zgodzę, to kawał szmaty jak dla mnie

t_a_s
09-12-2011, 11:09
Cienkie ?

To chyba nie mówimy o tych samych gekonach :) To jedna z najgrubszych bawełenek didka.

guciamama
09-12-2011, 11:15
Cienkie ?

To chyba nie mówimy o tych samych gekonach :) To jedna z najgrubszych bawełenek didka.

popieram, popieram!!! :)