PDA

Zobacz pełną wersję : HELP! :( Czym się różnią nosidła...

iffi
27-11-2008, 20:12
... angelpack LX od angelpack ECO?

Niechcący zamówiłam angelpacka ECO i nie wiem czy się wycofywać, czy jest ok ;)
Na forum widziałam aplx i nie wiem, jaka jest między nimi różnica :oops:
Pomóżcie, bo i tak już bigosu narobiłam, oj :roll:

Linda
27-11-2008, 21:34
Pierwszy razy slysze o tym drugim... Moze to ten sam co LX, tylko z bawelny ECO... zaraz sprawdze.

Linda
27-11-2008, 21:37
Podaj link do strony, z ktorej zamawialas!

iffi
27-11-2008, 21:38
kupiłam dziś na http://pieluszkoland.com/AngelPack_Eco_ ... r-114.html (http://pieluszkoland.com/AngelPack_Eco_Baby_Carrier-114.html)
będę wdzięczna za pomoc, bo ja to laik kompletny w tym temacie :oops:

rzezuchama
27-11-2008, 23:10
:D :D

bo niechcący (serio!) zamówiłam to drugie nosidło i nie wiem, czy się wycofywać, czy to tylko w nazwie różnica jest, hmm...
Ale jestem sierota :roll:

O, popatrz, ja też :D :D Nie zauważyłam, patrzyłam tylko na kolorki :D :D KOBIETY!!!
Jak na mój rozum (hmmm, nie wiem, czy można mu zaufać...) chodzi chyba o tkaninę? teraz taka moda na te eco-organiczne i różne takie...
Wymyślam :hide:

Zawsze można zapytać Bushido :D

Linda
27-11-2008, 23:25
Wyglada mi na taki sam model co normalny Angel Pack LX, tylko z organicznej bawelny... Jaki zamowilas kolor, czy tzw solid, czyli bez wzorow, jednokolorowy?

iffi
28-11-2008, 00:42
na stronie były tylko we wzory, ale ja nie wiem, czy wybrałam jakiś konkretny model czy dopiero będę miała okazję wybrać przy płatności :oops: na prawdę niechcący kupiłam to nosidło, bo oglądałam je i włożyłam sobie do koszyka, żeby poczytać później dokładnie, a jak się zaczęłam rejestrować na stronie to od razu zaakceptowałam zakup produktu z koszyka hihihi właściwie to dobrze, bo bym się milion lat zastanawiała jakie nosidło kupić, a tak to już jest :) tylko próbuję ustalić z właścicielką sklepu czy wybrałam już jakiś model, czy jeszcze nie :roll:

iffi
28-11-2008, 01:12
już wiem, uff...
odpowiedź od sprzedawcy: "AngelPack Eco jest wykonany z organicznej bawełny"
:)

a ja wybrałam model "cocoa", ma ktoś taki?

dzięki za pomoc dziewczyny! :) co za dzień... idę spać ;)

aniakom
29-11-2008, 00:02
Nie mam Cocoa, ale mam Lacework i bardzo, bardzo go lubię. Za szybkość obsługi, za fajny kapturek, za łatwe operowanie pasami przy klamrach, za piękny wzór...
A Twój bardzo chętnie pooglądam, najlepiej w akcji. Bo ten kawałeczek na stronie bardzo ładny.

rzezuchama
29-11-2008, 01:08
Nie mam Cocoa, ale mam Lacework i bardzo, bardzo go lubię. Za szybkość obsługi, za fajny kapturek, za łatwe operowanie pasami przy klamrach, za piękny wzór...

Ja też bardzo go lubię :D :D :D

Ale już niedługo mam nadzieję, będę bardzo lubiła swojego własnego :love: Sun Kissed'a :jump:

iffi
29-11-2008, 01:17
sun kissed był alternatywą dla cocoa, ale w końcu się na ten drugi zdecydowałam, bo mi bardziej do ubrań pasuje :hide:
już nie mogę się doczekać, eh... :ninja:

Dagmara
29-11-2008, 01:23
Ja mam Lotusa i kocha go mój mąż, ja go lubię tylko, choć Passion mogłabym pokochać ;)

rzezuchama
29-11-2008, 01:50
sun kissed był alternatywą dla cocoa, ale w końcu się na ten drugi zdecydowałam, bo mi bardziej do ubrań pasuje :hide:
już nie mogę się doczekać, eh... :ninja:

Znalazłam wreszcie duże zdjęcie sunkisseda :wink: , bo wszędzie jakoś te krzesełkowe tylko widziałam
http://www.bananapeelsdiapers.com/catal ... sale%3Dyes (http://www.bananapeelsdiapers.com/catalog.php?item=832&sale=yes&ret=catalog.php%3Fsale%3Dyes)
Trochę się wystraszyłam jego, hmmm, konkretnością... (oczywiście już PO zakupie), a zawołany mąż : "O, i bardzo mi się podoba on!" :shock: :D :D
I do kurtek będzie nam pasował :D

Iffi, a wiesz coś może o terminach wysyłki/przysyłki?

iffi
29-11-2008, 23:40
Iffi, a wiesz coś może o terminach wysyłki/przysyłki?

Przy okazji wyjaśniania zamówienia :oops: dostałam wiadomość, że przesyłka będzie wysłana w terminie od 5 do 14 dni i że dostanę odrębnego maila, jak już będzie wysłana kurierem.

rzezuchama
01-12-2008, 00:26
Przy okazji wyjaśniania zamówienia :oops: dostałam wiadomość, że przesyłka będzie wysłana w terminie od 5 do 14 dni i że dostanę odrębnego maila, jak już będzie wysłana kurierem.

Dzięki.
Trochę dłuuuugo.... :( Choć w sumie to mój prezent na Święta, więc ma czas...
Byle do Świąt więc!

(...ale jakby tak na Mikołajki zdążył :D :jump: )

iffi
08-12-2008, 22:06
i jak rzezuchama, jest już Twoj aplx?
ja nadal czekam, eh... a już bym go chciała na żywo zobaczyć :)
no i zamiast cocoa będzie lotus, bo tego pierwszego brak, a ja niecierpliwa... :)

rzezuchama
08-12-2008, 23:57
Dostałam odpowiedź, że środa/czwartek ma być u mnie... To czekam dalej... Poniedziałek już za nami... :D :D

iffi
09-12-2008, 01:47
właśnie dostałam maila, że lotus dotarł i jutro kurier z nim przyjedzie, yupiii :jump:
już nie mogę się doczekać :)

rzezuchama
09-12-2008, 14:13
Rzeszzzz, ale masz fajnie.
Ja maila nie dostałam, ale chyba nie wożą osobno Lotusów i Sun Kissedów? :D
jak by nie było jutro środa, więc czekam, czekam...

Z drugiej strony fajnie się tak czeka z kimś :D szkoda, że razem na spacer się nie wybierzemy jak już dotrą.
Pozdrawiam.

iffi
09-12-2008, 18:16
Kurka, już po 17-tej i nadal nie było kuriera...
:evil:
Czekam nadal...

A na spacer to chyba tylko wirtualnie się wybierzemy w nowych aplxach :)
No chyba, że w wakacje na Mazurach, jeśli tu bywasz czasem, no i jeśli nasze dzieci w wakacje dadzą się jeszcze nosić 8))

rzezuchama
11-12-2008, 13:45
I jak Iffi? Masz już?
Ja wciąż czekam... Stresuję się trochę, bo jednak z Młodym muszę wyjść na jakiś spacer, to mnie nie ma, wczoraj dość długo robiłam zakupy, które MUSIAŁAM zrobić, też mnie nie było, a do tego mam rozwalony domofon, który działa jak chce.... wrrrr :evil: Poza tym akurat w tym tygodniu pracuje popołudniu, ktoś jest z S, ale czy odbierze jakby co? Mam nadzieję. Liczę też, że w razie czego kurier zostawi paczkę u sąsiadów.
Ech...

PS. Na Mazurach nie byłam jeszcze nigdy... :hide: :oops: Tyle, że my mamy "swoją wieś" koło Pojezierza Brodnickiego, więc jakoś nigdy nie było potrzeby mieć jeszcze więcej jezior... :D

iffi
11-12-2008, 23:00
MAM APLX'a :)
Dziś rano przywiózł go pocztex (bo oczywiście znów źle zrozumiałam i kurier jechał do bushido, a ona dopiero pocztexem mi nosidło przysłała). Odebrała mi je niania mojego Frania, więc obcym też pozwalają odebrać ;) Fajne te nosidło, w końcu mam lotusa bo cocoa nie było na stanie. Z przodu na razie nosiłam, bo z tyłu sama nie dam rady, mój syn nie wysiedzi 5 sekund spokojnie :roll: - poczekam aż mąż na weekend wróci to pomoże ;)
Daj znać jak u Ciebie?

A co do Mazur to jezior owszem i dużo, ale ja np. w minione wakacje nawet nie zdążyłam się raz wypluskać oj... :oops:

rzezuchama
12-12-2008, 01:29
No to mnie pocieszyłaś, bo u mnie dalej nic... Ale znaczy, że działa.
Zobaczymy jutro.
Dobranocki.

jasminee
12-12-2008, 09:55
rzezuchama może dzisiaj do Ciebie dotrze kurier, bo mnie też wczoraj odwiedził z aplx Manzanita :D A wiecie może gdzie można zobaczyć zdjęcia aplx w akcji? Bo na stronie są właściwie tylko panele a nie widać jakie są pasy. A fajnie byłoby zobaczyć całość

rzezuchama
12-12-2008, 12:59
Jasminee, a też z Pieluszkolandu?
No nic, czekam sobie czekam. Może wczoraj trafił akurat w nasz spacer, a potem już mu się nie chciało. Mam nadzieję, że dziś nie był w tym czasie, jak wyskoczyłam na 15 min. do sklepu za rogiem... :(

rzezuchama
12-12-2008, 13:41
:D :D :D :D :D :D :D
JEST!!! MAM!!
O jacie!
W dodatku pasy są brązowe :love:

...A Stachu śpi, no rzeszszszsz :D :D :D

ewaruszki
05-03-2010, 00:50
halo halo, czy tu się może doproszę jakiegoś porównania AP LX i Eco?
co radzicie?

Liv
05-03-2010, 01:17
różnice są niewielkie - w standardowej wersji kapturek jest chowany, w eco zwisa luźno, przez co częściowo zakrywa panel. i w eco chestbelt jest luzem, można go łatwo zgubić, w standarcie jest przyczepiony do ramion.

ewaruszki
05-03-2010, 14:13
dla mnie na oko największą różnicą jest to, że LX ma wyższy panel i przytrzymuje główkę, bo panel eco kończy się tam, gdzie zaczyna kapturek.
nie wiem jak się to przekłada na wygodę noszenia

Liv
05-03-2010, 14:18
a, faktycznie. panel w ap jest tak miękki, że nie podtrzymuje główki, za to mniejszemu dziecku może zwyczajnie zasłaniać widok.