Zobacz pełną wersję : Kwintesencja chustonoszenia

Trafiłam dziś na ten filmik: http://vimeo.com/15876197 i od samego rana jestem pod wrażeniem.
Miałam to dać do działu Różne chusta i nosidła, bo to są didkowe standardy, ale jest tu tak pięknie pokazana bliskość między matką a dzieckiem, jaką daje chusta, że jednak wrzucam tutaj. 
Oglądać koniecznie z dźwiękiem!
jagienkat
29-11-2011, 11:29
zdjęcia bardzo ładne, ale z muzyką faktycznie tworzy coś, co wywołuje jakieś ciepło w okolicach serca ;) ma wdzięk!
Fajna kawiarnia. Mnie jakos to za serce nie chwyta, wole fotki takie z zycia wziete. Dla mnie to taka ustawka, ladne, piekne, ale z chustonoszeniem to ma niewiele wspolnego. Dobrze wysylac takie filmiki osobom, ktore sa na nie dla chust, moze chustonoszenie nie bedzie im sie kojarzylo z cyganami, tylko z super laskami. :)
madorado
29-11-2011, 12:08
A mnie intersuje, co to za pasiak zielony w tej kółkowej. Kto wie kto wie kto powie?
Bardzo ładne zdjęcia, szkoda tylko, że nie ma podpisów bo niektórych chust nie rozpoznaję:)
A mnie intersuje, co to za pasiak zielony w tej kółkowej. Kto wie kto wie kto powie?
Fale lime/lind najprawdopodobniej.
guciamama
30-11-2011, 09:53
mnie też nie chwyta, zgadzam się z Aniika, żez chustonoszeniem to ma niewiele wspolnego. a z podkładem muzycznym dla mnie tandetne nawet, ale może to kwestia muzycznych gustów. zdjęcia ładne, ale nie do konca prawdziwe. no np wykonanie makijażu z dzieciem pod brodą, przynajmniej w moim wypadku, to by było jakies mission impossible!
jagienkat
30-11-2011, 14:43
Bardzo ładne zdjęcia, szkoda tylko, że nie ma podpisów bo niektórych chust nie rozpoznaję:)

No, a ładne są niektóre:razz:
Ładne:high:, kto ma ładniejsze nie daje.
mnie też nie chwyta, zgadzam się z Aniika, żez chustonoszeniem to ma niewiele wspolnego. a z podkładem muzycznym dla mnie tandetne nawet, ale może to kwestia muzycznych gustów. zdjęcia ładne, ale nie do konca prawdziwe. no np wykonanie makijażu z dzieciem pod brodą, przynajmniej w moim wypadku, to by było jakies mission impossible!
To zależy, czy z dzieckiem obudzonym, czy nie ;)
http://images50.fotosik.pl/1254/91789e356825453c.jpg
To zależy, czy z dzieckiem obudzonym, czy nie ;)
http://images50.fotosik.pl/1254/91789e356825453c.jpg
No proszę, wszystko możliwe, nawet makijaż z dzieckiem. BTW ja też nie raz robiłam makijaż, ale też zawsze z dzieckiem śpiącym.
guciamama
01-12-2011, 18:24
No tak, dobra, rzeczywiście :) ze śpiącym by dało radę. tylko mój brzdąc zasypia w chuście już tylko na dworze...
No widzisz, a mój przy odgłosach dworu się budzi ;)
nowa_aleksandria
01-12-2011, 21:25
oj tam, ja nawet z obudzoną Kaliną rzęsy sobie umaluję ;) kwestia wprawy :)
zdjęcia bardzo ładne, ale co zaskakujące - nagle pomyślałam, że ta Katja to jest wspaniała i ją chcę!
sweetrose
01-12-2011, 21:28
nice :beat:
Ale ładne, szkoda ze Dzieci tak szybko rosną :wink:
madorado
02-12-2011, 00:59
oj tam, ja nawet z obudzoną Kaliną rzęsy sobie umaluję ;) kwestia wprawy :)
zdjęcia bardzo ładne, ale co zaskakujące - nagle pomyślałam, że ta Katja to jest wspaniała i ją chcę!

Bo Katja jest wspaniała!
Artemida
02-12-2011, 15:23
Słodkie to.
Nad makijażem musiałbym pomyśleć :) Taka coś blada ostatnio jestem :]