Zobacz pełną wersję : calyx - rozmiary
mam prosbe do dziewczyn, ktore maja te nosidla. Czy moglybyscie zmierzyc dlugosc swojego tulowia/ stanu - od ramienia, do kosci biodrowej i napisac jaki rozmiar Calyxa macie i jak Wam pasuje?
Znalazlam piekne Blue Satsuke na TBW, niestety old standard i obawiam sie, ze bedzie na mnie za duze. Jestem wysoka, ale mam dosyc krotki tulow, a czytalam ze wlasnie najlepiej kupowac rozmiar na podstawie wymiaru tulowia, takze troche boje sie tak kupowac na wyrost...
Z gory serdeczne dzieki!
czteryszczęścia
26-11-2008, 22:18
nitka! mierzyłaś przecież moje Calyxy i jak Ci pasowały? nie wiem czy dobrze zmierzyłam, bo mam tylko metalową miarkę do mebli :roll: , wyszło mi ok.48cm od ramienia do kości biodrowej w dół, ale Ci powiem, że przy moim 174, rozm 40, new standard jest dobry, ale old byłby na bank za duży...
Dla mnie old standard byl tez za duzy... ja mam 169 cm, 66 kg, 40 rozmiar bluzki, 36DD biustu...
nitka! mierzyłaś przecież moje Calyxy i jak Ci pasowały? nie wiem czy dobrze zmierzyłam, bo mam tylko metalową miarkę do mebli :roll: , wyszło mi ok.48cm od ramienia do kości biodrowej w dół, ale Ci powiem, że przy moim 174, rozm 40, new standard jest dobry, ale old byłby na bank za duży...
czteryszczescia - niby mierzylam, ale wtedy nie wiedzialam jak dokladnie trzeba podociagac i byl na mnie luzny - ale wlasnie nie podociagany :( Pluje sobie teraz w brode strasznie, ze nie wykorzystalam wtedy dobrze okazji!
dzieki za wymiary :) moze uda mi sie gdzies jakiegos przymierzyc :) A czy pasy masz sciagniete na maxa, czy jest jeszcze zapas do sciagania?
ps. a jakby ktos chcial kupil calyxa to niech sie odezwie na pw, bo zastanawiam sie czy udaloby sie zrobic znowu grupowe zamowienie.
mam około 52 cm od ramienia do biodra.
mam petita i wiem, że new standard jest dla mnie za duży,
dletego mam petitka :lol:
Agatko, ja chyba jednak sie zdecyduje na calyksa :) biore petitka
kobra - :kiss: a ile ty masz od biodra do ramienia?