PDA

Zobacz pełną wersję : calyx - rozmiary

nitka
26-11-2008, 17:15
mam prosbe do dziewczyn, ktore maja te nosidla. Czy moglybyscie zmierzyc dlugosc swojego tulowia/ stanu - od ramienia, do kosci biodrowej i napisac jaki rozmiar Calyxa macie i jak Wam pasuje?

Znalazlam piekne Blue Satsuke na TBW, niestety old standard i obawiam sie, ze bedzie na mnie za duze. Jestem wysoka, ale mam dosyc krotki tulow, a czytalam ze wlasnie najlepiej kupowac rozmiar na podstawie wymiaru tulowia, takze troche boje sie tak kupowac na wyrost...

Z gory serdeczne dzieki!

czteryszczęścia
26-11-2008, 22:18
nitka! mierzyłaś przecież moje Calyxy i jak Ci pasowały? nie wiem czy dobrze zmierzyłam, bo mam tylko metalową miarkę do mebli :roll: , wyszło mi ok.48cm od ramienia do kości biodrowej w dół, ale Ci powiem, że przy moim 174, rozm 40, new standard jest dobry, ale old byłby na bank za duży...

Linda
26-11-2008, 22:22
Dla mnie old standard byl tez za duzy... ja mam 169 cm, 66 kg, 40 rozmiar bluzki, 36DD biustu...

nitka
27-11-2008, 00:43
nitka! mierzyłaś przecież moje Calyxy i jak Ci pasowały? nie wiem czy dobrze zmierzyłam, bo mam tylko metalową miarkę do mebli :roll: , wyszło mi ok.48cm od ramienia do kości biodrowej w dół, ale Ci powiem, że przy moim 174, rozm 40, new standard jest dobry, ale old byłby na bank za duży...

czteryszczescia - niby mierzylam, ale wtedy nie wiedzialam jak dokladnie trzeba podociagac i byl na mnie luzny - ale wlasnie nie podociagany :( Pluje sobie teraz w brode strasznie, ze nie wykorzystalam wtedy dobrze okazji!

dzieki za wymiary :) moze uda mi sie gdzies jakiegos przymierzyc :) A czy pasy masz sciagniete na maxa, czy jest jeszcze zapas do sciagania?

ps. a jakby ktos chcial kupil calyxa to niech sie odezwie na pw, bo zastanawiam sie czy udaloby sie zrobic znowu grupowe zamowienie.

a-linka
27-11-2008, 15:10
mam około 52 cm od ramienia do biodra.
mam petita i wiem, że new standard jest dla mnie za duży,
dletego mam petitka :lol:

kobra
27-11-2008, 15:11
Agatko, ja chyba jednak sie zdecyduje na calyksa :) biore petitka

nitka
27-11-2008, 15:37
kobra - :kiss: a ile ty masz od biodra do ramienia?