Zobacz pełną wersję : powiedzcie mi ze mam przywidzenia
:szok: :szok: :szok: :szok: jaka cena CENISKO :omg: :omg: :omg:
http://www.allegro.pl/item491751372_erg ... _6lat.html (http://www.allegro.pl/item491751372_ergo_baby_nowe_rewelacyjne_nosidlo_4 mies_6lat.html)
"Nosidło jest trudno dostępne w Polsce. Przy obecnie wysokim kursie dolara koszt takiego nosidła z wysyłką jest nieopłacalny. U nas cena jak przed zwyżką kursu :)"
podoba mi sie ten tekst 8))
"Nosidło jest trudno dostępne w Polsce. Przy obecnie wysokim kursie dolara koszt takiego nosidła z wysyłką jest nieopłacalny. U nas cena jak przed zwyżką kursu :)"
Ania :lool: :lool: :lool: co za zgranie !!!!
ludzie, dobijcie mnie i zakopcie zebym takich bzdur nie widziała..... :hide:
bo w miedzyczasie luknelam na strone ergo i na kurs walut........ :twisted:
Biedronka
25-11-2008, 16:05
ciekawe czy ktos sie skusi ..przecież to jak za darmo :lol:
ej, ale przecież nowe ergo zawsze powyżej 400 kosztowało? czy nie? :oops:
EDIT: weszłam na stronę Petisu. czyli jednak nie kosztowało powyżej 400 :oops: :oops:
ej, ale przecież nowe ergo zawsze powyżej 400 kosztowało? czy nie? :oops:
no raczej nie
:szok:
ja kupiłam ergo za 325 z przesyłką ze Stanów, na allegro. NOWE!
marta-la
25-11-2008, 22:46
Tia...Nic tylko brać :wink:
no w .........głowach im się poprzewracało :szok: ( jeśli chdzi o opisik :shock: to tez :szok:
Wiecie, a może to jest tak jak z koniem. Ze jest wart tyle ile kupiec za niego zapłaci :wink:
... a moze to uzda dla tego konia a nie nosidelko dla dziecka ... hm??? hihihihihi
... a moze to uzda dla tego konia a nie nosidelko dla dziecka ... hm??? hihihihihi
Taaaaaaaak, bo to ten rzad właśnie któy Ania obiecała w innym wątku :lool:
A moze to po to zeby mozna sie bylo pozniej polansowac za ile to sie kupilo nosidlo dla dziecka :?:
kamuszyca
26-11-2008, 15:40
"Szafa Niusi" szuka frajera. Proste... :evil:
visenna2
26-11-2008, 16:12
Sporo jest takich kwiatków :) Jakiś czas temu obserwowałam poucha Kangalu, którego ktoś chciał sprzedac za 90 zł + przesyłka :)