Zobacz pełną wersję : Indio eisblau z jedwabiem i wełną
Indio eisblau mit 70% Baumwolle, 15% Wolle und 15% Seide.
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/384308_287507017950691_208795659155161_916762_1630 364883_n.jpg
Noo ładne, wreszcie nie różowe :D Ciekawe jaka grubość? Skład ciekawy.
Ładny, do tego fajny skład :)
ciekawe czy cienki;)
macierzanka
16-11-2011, 17:15
Wygląda na cieniznę dla maleństwa.
szast.prast
16-11-2011, 17:17
gdzie je widzicie?
Na FB piszą "fein", czyli cienki.
Bardzo ładny, przygarnęłabym dla samego składu :heart:
macierzanka
16-11-2011, 17:18
Na FB piszą "fein", czyli cienki.
:
Do tego ostrzegają, że delikatny, trudny w konserwacji...
Wełna z jedwabiem to piękny skład ale faktycznie może się ciężko go prać. Ładny, wreszcie nie różowy, szkoda że w tym samym dniu co lokalna wełna...
gdzie je widzicie?
Na dole strony : Sondertücher mit verschiedenen Fasern
cena ok kolor cudny tylko kasy brak:)
Bardzo niespotykany sklad :omg: Czy ktos juz kiedys wczesniej wypuszczal jedwab z welna?
Aksamitka
16-11-2011, 17:41
Bardzo niespotykany sklad :omg: Czy ktos juz kiedys wczesniej wypuszczal jedwab z welna? Ale cudują. A wystarczyłoby wypuścić wełnianego grubasa i jedwabnego grubasa-bez różu!!! :-)
mamaslon
16-11-2011, 17:45
świetne to!
a cienkie??? czy jakie to to...nosz, fajne
dlaczego nie da sie wsadzic do koszyka?
U mnie laduje do koszyka bez problemow... Podoba mi sie bardzo, ale skoro to cieniutkie i niby trudne w obsludze...??? To chyba odpuszczam.
Wełna z jedwabiem to piękny skład ale faktycznie może się ciężko go prać. Ładny, wreszcie nie różowy, szkoda że w tym samym dniu co lokalna wełna...
Co to za lokalna welna z dzis?
mamaslon
16-11-2011, 18:00
U mnie laduje do koszyka bez problemow... Podoba mi sie bardzo, ale skoro to cieniutkie i niby trudne w obsludze...??? To chyba odpuszczam.
czyli jakie? ile wazy 4.6?
Nie wiem ile wazy, ale podane na stronie jest, ze 155gr/qm. To cienizna raczej.
mamaslon
16-11-2011, 18:07
dzieki :kiss:
szkoda:neutral:
No wlasnie! Ze wszystkich stron sie slyszy "cos grubego" a oni jak w zaparte z tymi cieniznami! Zaczna porzadne szmaty pewnie na lato wypuszczac.
No chyba, ze pomysle nad jakim malenkim chusciochem...i wtedy grubosc chusty nie bedzie miala znaczenia jeno kolor i dizajn.
greeneddie
16-11-2011, 18:27
Jak zobaczyłam to mi szybciej serce zabiło :love: :love: :love: ale jak zobaczyłam "grubość" to od razu mi przeszło :lool:
skład rewelacja, aż bym się złamała, mimo że za niebieskim nie przepadam. Ale ta grubość :(
:omg::thumbs up:
Wizualnie super!!!
Dawno nic mi się tak nie spodobało!!!
green_naranja
16-11-2011, 18:36
biorę dlA koloru:heart: i skladu.
a cienizna,ponoc cienszy o wiele niz slate silk.
Tak myślałam, że dzisiaj Didek coś wypuści:cool: Szkoda, że taka cienizna, przydałby się porządny gruby len:D
Jak zobaczyłam to mi szybciej serce zabiło :love: :love: :love: ale jak zobaczyłam "grubość" to od razu mi przeszło :lool:
to tak jak mi :lool:
sklad fahjny, cale szczescie, ze nie moj kolor kompletnie. no i kogo ja bym z nim nosila ;)
Ładne, ciekawe tylko nie ma kogo nosić ;-(
Ja już dawno nie śledze nowości bo nie nosze (choć swoj stosik mam z sentymentu ;-) ) ale jak go zobaczyłam serce szybciej zabiło :oops:
Piekne indio, a ze cienkie, to jeszcze nie tragedia, ale jak napisali, ze trudne w praniu, to odpuszczam na starcie...
green_naranja
17-11-2011, 12:46
trudne w praniu jak wszystkie jedwabie i welny, moim zdaniem zadna tragedia.
Ciekawe, jak się mota i nosi!
Kolor nie dla mnie, ale ten skład mi zaimponował:lol:
mamaslon
17-11-2011, 13:02
proszę o foty jak dojdzie:applause:
i opis nośności zwł.
green_naranja
18-11-2011, 14:23
moj wąsaty dostawca jeszcze nie zadzwonil z paczką, ale Stefanie juz ma i zdjecia tutaj
http://wraptown.wordpress.com/
kolor taki jak w ornacie, czyli na indio-piekny!
ha! a ja nie lubie niebieskiego :)
Kazde indio z jedwabiem wychodzi tak slicznie na zdjeciach! Niezaleznie czy kolor mi sie podoba czy nie. Jesli chodzi o Eisblau to podoba mi sie bardzo.
green_naranja
21-11-2011, 19:25
przyszedl eisblau i o rany, jaki piekny!! ale przyszedl jak mnie nie bylo w domu, a ze wrocilam przed chwila, to juz zdjec nie bedzie dzis, ale jutro na pewno.
p.s. pachnie dziwnie, nie jak jedwab i nie jak welna, jakos...inaczej (czyt: niezbyt)
Moze listonosz sie nie umyl.
green_naranja
21-11-2011, 20:18
...i wytarzal w mojej chuscie:ninja:
A Ty na miejscu listonosza byś się nie wytarzała:ninja:
przyszedl eisblau i o rany, jaki piekny!! ale przyszedl jak mnie nie bylo w domu, a ze wrocilam przed chwila, to juz zdjec nie bedzie dzis, ale jutro na pewno.
p.s. pachnie dziwnie, nie jak jedwab i nie jak welna, jakos...inaczej (czyt: niezbyt)
piękny, a oprócz tego?
cienki, gruby, szorstki, śliski, płaski, mięciutki jak kaczuszka czy szortki, "plastikowy" :lol:
czy jaki?
no i zdjęcia koniecznie :)
green_naranja
21-11-2011, 21:32
piękny, a oprócz tego?
cienki, gruby, szorstki, śliski, płaski, mięciutki jak kaczuszka czy szortki, "plastikowy" :lol:
czy jaki?
no i zdjęcia koniecznie :)
cienki
plaski (bo przed praniem:)
miekki choc nieco sliski;D
w pudelku siedzi bo nawet nie mam jak mu sie dzis dobrze przyjrzec, moze jak dziecko pojdzie spac wreszcie...
greeneddie
21-11-2011, 22:17
Ach - nie mogę się doczekać Twoich zdjęć :fire:
green_naranja
22-11-2011, 00:16
ojej.
pomacalam dokladniej...jest grubszy od pudrowego silka oraz czarnego tez. miekki i mily w dotyku, i tak sobie mysle, ze nabierze ciala, napuszy się po praniu, jak to welna,i bedzie calkiem milusi ;)
green_naranja
22-11-2011, 13:04
http://i1017.photobucket.com/albums/af300/holaola79/_OYY0525.jpg
http://i1017.photobucket.com/albums/af300/holaola79/_OYY0527.jpg
i z pozostalymi indio-silkami
http://i1017.photobucket.com/albums/af300/holaola79/_OYY0546.jpg
kolor cudny, zimowy, przypomina mi Jade Yonder.
wydaje mi sie ze to chusta z potencjalem!
(ech, zeby tylko bylo kogo nosic...:)
Niezła... ciekawe jak po praniu będzie.....
MalgosiaN
22-11-2011, 13:06
Mamińko jakie ładne...
Jakbysz Pani kciała się tego pierwszego w stosie pozbyć, proszę o zapamiętanie mnie :ninja:
(ech, zeby tylko bylo kogo nosic...:)
nawet na plecach nie daje ci sie ponosic? Widze po zdjeciach forumowych tu i tam, ze ze starszymi dziecmi mozna kupic troche czasu noszac je na plecach. Na NM Falcon czterolatka nosi chyba, bo jestem pelna podziwu :)
green_naranja
22-11-2011, 13:21
nic.
na plecach to ja generalnie w Manduce lub Tullimach , bo sie szybko zaklada (a w przypadku Niny to najwazniejszy czynnik) i jakos dawalo rade jeszcze latem, teraz niestety juz nic a nic, nawet do zdjecia nie. w polowie motania zaczyna wierzgac i wyc, wiec odpuszczam.
po prostu potrzebny mi nowy egzemplarz:)
a synem Kirsten to faktycznie niesamowity ewenement; choc ona mowi, ze teraz to tylko tez sie daje na chwile doslownie zamotac...
Super!
A co to jest ten pierwszy róż? Puder?
green_naranja
22-11-2011, 13:46
pierwszy to grubas Rose, drugi cieniasek Puder:)
jak lubię niebieskie tak to jest za błękitne...
greeneddie
22-11-2011, 14:04
Jednak znowu mi serce szybciej zabiło :beat: Piękny jest :love: ach żeby te dwie kreski się pojawiły :duh: to bym sobie sprawiła :mrgreen:
ech. cudowny. zarówno błękitek jak i ten puder na który czekam......
green_naranja
22-11-2011, 14:31
ja nawet wole Puder od Rose, bo ma taki piekny brzoskwiniowy ten odcien;)