PDA

Zobacz pełną wersję : Nowa chusta z merynosem, PAPROTKI MARINE - 15.11

Strony : 1 [2]

Agut
21-11-2011, 13:43
w okazjach cenowych znów są paprotki marine :)

mamaslon
21-11-2011, 15:36
ale czając się na kaszmir można coś fajnego czasem :p

amst - Twoje fotki tylko spotęgowały moją niecierpliwość a kurier jutro dopiero :cryy:

ale za to na paprotkach przylecą motyle :high:
:bliss:
no się nie obraże jak cos w miedzy czasie ;)

ale bedziesz miaa jutro zagostkę, w co pierwsze sie zamotać:kiss:

Zuz
21-11-2011, 15:51
na razie to się katuję czy sprzedawać moją pancy beżową czy nie... rozum mówi sprzedać a serce - trzymaj na pamiątkę :cryy: a M. mówi - tylko 4 chusty.... i co ja mam biedny robaczek począć?

mamaslon
21-11-2011, 16:09
na razie to się katuję czy sprzedawać moją pancy beżową czy nie... rozum mówi sprzedać a serce - trzymaj na pamiątkę :cryy: a M. mówi - tylko 4 chusty.... i co ja mam biedny robaczek począć?
tą głęboką półkę znaleść ;) albo 2gą indziej...
a zresztą ...czy ty mu mówisz ile ma mieć gier/płyt cd/etc:ninja:
:lol:ja zbieram na łazienke:znaika:
:kiss:

amst
21-11-2011, 22:35
Instrukcja instrukcją - powiedzcie jak toto wyprać? Czuję że powinnam chociaż boję się strasznie bo już raz załatwiłam wełnę na cacy (indio) i zostało z niej 30cm bieżnika...

greeneddie
21-11-2011, 22:41
Instrukcja instrukcją - powiedzcie jak toto wyprać? Czuję że powinnam chociaż boję się strasznie bo już raz załatwiłam wełnę na cacy (indio) i zostało z niej 30cm bieżnika...

Ja piorę w rękach :D

metis1
21-11-2011, 22:43
Ja zielone paproty (i wszystkie inne moje wełenki) prałam w pralce na programie do wełny i było ok. Nic im się nie stało.

Kamila
21-11-2011, 22:45
Ja tez upralam recznie w letniej/zimnej wodzie (Mea). Wycisnelam wode bez nadmiernego skrecania. Nic sie nie stalo - fajny meszek sie na niej zrobil ;) I mieciuchna sie stala.
PS. Do pralki bym sie bala, a tak w rekach - wszystko pod kontrola.

Celebrianna
22-11-2011, 10:58
Jakieś dwie paprotki marine są w okazjach...
http://shop.natibaby.pl/category/okazje-cenowe-chusty-tkane-wiazane-paprotki-z-welna

Kamila
22-11-2011, 11:01
Wczoraj nawet standard byl :) Tak sie ludzie bija o wszystkie rozmiary przy oficjalnym wypuszczeniu a potem puff po tygodniu wszystko i tak jest do dostania :lol: - prosze jaki wybor w zielonych ;)

mamaslon
22-11-2011, 11:02
Wczoraj nawet standard byl :) Tak sie ludzie bija o wszystkie rozmiary przy oficjalnym wypuszczeniu a potem puff po tygodniu wszystko i tak jest do dostania :lol: - prosze jaki wybor w zielonych ;)

standart i 4,2 pewnie te moje ;)

mamaslon
23-11-2011, 13:09
3,6 w okazjach

Kreska
23-11-2011, 13:29
3,6 w okazjach

wisi przynajmniej od wczoraj i nikt się nie połakomił :)

mamaslon
23-11-2011, 13:44
wisi przynajmniej od wczoraj i nikt się nie połakomił :)
a...haha, to mam zapłon ;)

Kamila
23-11-2011, 13:47
dziwnie tez bo widac ja dopiero po wejsciu w zakladke "paprotki z welna" - a nie ma jej jak sie przeglada zdjecia, ktore leza alfabetycznie ulozone pod zakladkami.

anse
25-11-2011, 16:09
sa i moje! zamowione w srode - do hameryki dotarly juz we wtorek!!! ogromny plus dla natibababy za tak expresowa wysylke! podobaja mi się bardzo. i kolor i wzor. wykonczona też jest bardzo starannie. pisalabym jeszcze ale uzywam netu przez playstation (komp padl) i napisanie czegokolwiek to jeden wielki bol.

Karusek
29-11-2011, 13:36
pojawił się jeden rozmiar w dziale bez wad :)

greeneddie
29-11-2011, 13:50
pojawił się jeden rozmiar w dziale bez wad :)

I po co ja to przeczytałam :duh: Weszłam do sklepu i co prawda na paprotki się nie skusiłam, ale ostatnie motyle sie pojawiły i wzięłam :mrgreen:

Karusek
29-11-2011, 13:53
I po co ja to przeczytałam :duh: Weszłam do sklepu i co prawda na paprotki się nie skusiłam, ale ostatnie motyle sie pojawiły i wzięłam :mrgreen:

:lool:
ale nie będziesz żałować, świetne są!

greeneddie
29-11-2011, 13:56
:lool:
ale nie będziesz żałować, świetne są!

Dzięki :kiss:
Tylko po co tyle chust dla 3-letniego samobieżnego chuścioszka :lool: Niech się te dwie kreski pojawią, to będę miała wytłumaczenie :lol:

Paprotka
29-11-2011, 15:56
I ja ją mam, ale wiecie co, tak sobie leża obie (zielona i marine) i jakoś wydaje mi się, że mimo wszystko ta zielona ładniejsza! No taka bardziej paprotkowa, naturalna! Tylko te brzegi, szlaaag!

Aksamitka
23-12-2011, 23:00
A ja się dziś zakochałam w paprotkach marine!
Świetna,miękka chusta :love: I paprotki są ok! 8))
Bardzo dobrze się wiąże i fajnie przytuliła malucha do pleców-taka średniej grubości,miękka,plastyczna chusta.

Aksamitka
24-12-2011, 18:20
Dzisiaj dalej się zachwycam :)

metis1
25-12-2011, 21:40
I ja ją mam, ale wiecie co, tak sobie leża obie (zielona i marine) i jakoś wydaje mi się, że mimo wszystko ta zielona ładniejsza! No taka bardziej paprotkowa, naturalna! Tylko te brzegi, szlaaag!

Wiesz, i ja dochodzę do takiego wniosku...:bduh:
No i już podjęłam decyzję: ciacham brzegi! :lol: Jest tak szeroka, że nic jej nie ubędzie, a na pewno zyska na uroku, jak pozbawię ją tego czegoś, co miało być tak oryginalne i praktyczne, a nie wyszło...:roll:

Paprotka
12-01-2012, 17:21
A ja się dziś zakochałam w paprotkach marine!
Świetna,miękka chusta :love: I paprotki są ok! 8))
Bardzo dobrze się wiąże i fajnie przytuliła malucha do pleców-taka średniej grubości,miękka,plastyczna chusta.

Ooo, taaaak, jest milusia, że hoho :)))

Wiesz, i ja dochodzę do takiego wniosku...:bduh:
No i już podjęłam decyzję: ciacham brzegi! :lol: Jest tak szeroka, że nic jej nie ubędzie, a na pewno zyska na uroku, jak pozbawię ją tego czegoś, co miało być tak oryginalne i praktyczne, a nie wyszło...:roll:

Baa, na pewno zyska po tej zmianie! Już ciachnięta? Jak wyszło?

metis1
12-01-2012, 17:25
Jeszcze nie ciachnięta, nie było okoliczności... ;)
Ale dojrzewa, nie ucieknie od tego...:mrgreen: