Zobacz pełną wersję : nie moge dodać nowego wątka:|
jak w temacie,nie moge dodac watka wymiankowego,juz po raz kolejny probuje i nic!!! wczesniej mialam problemy z edycja poprzedniego,w efekcie wszystko mi sie usunelo. chcialam zalozyc nowy i... nie moge!!! :-?
WHY:?::?::?::?:
ciekawe czy ten sie doda... :hmm:
dodal sie,a tamten nic... łączy i łączy i nie połącza:P :|
i czy jest jakieś ograniczenie co do ilosci/wielkosci zdjec w jednym watku? prosze o odp.
w koncu dodalam,ale bez zdjec a z linkami do zdjec,czy wiec jest jakies ograniczenie wielkosci zawartej tresci(zdjec)? czy winą jest np.moj transfer danych?
Zdjęcia trzeba wstawić na jakiś hosting, NIE MA możliwości wstawiania zdjęć bezpośrednio na forum
tzn.ja wiem jak sie dodaje zdjecia,wczesniej nie mialam z tym problemu,tylko czy jest roznica ile one zajmuja? czy moze byc za duzo "duzych" zdjec i wtedy mi nie chce ladowac watka/posta? czy moze byc nawet i 100 zdjec,ale reszta zalezy od mojego lacza?
Chyba nie ma różnicy, jak duże te zdjęcia i ile ich władujesz.
Tyle, że ładowanie na raz dużej ilości wielkich fotek obciąża łącze, więc jeśli przepustowość jest niska, to otwieranie się takiego posta trwa wieki całe (dlatego w takich wypadkach lepiej jest podać link do albumu - nie każdy zaglądający do wątku ma super łącze)
a no wlasnie,to tak w koncu zrobilam,dzieki:)