PDA

Zobacz pełną wersję : nie moge dodać nowego wątka:|

_mery_
12-11-2011, 11:24
jak w temacie,nie moge dodac watka wymiankowego,juz po raz kolejny probuje i nic!!! wczesniej mialam problemy z edycja poprzedniego,w efekcie wszystko mi sie usunelo. chcialam zalozyc nowy i... nie moge!!! :-?
WHY:?::?::?::?:
ciekawe czy ten sie doda... :hmm:

_mery_
12-11-2011, 11:25
dodal sie,a tamten nic... łączy i łączy i nie połącza:P :|

_mery_
12-11-2011, 14:20
i czy jest jakieś ograniczenie co do ilosci/wielkosci zdjec w jednym watku? prosze o odp.

w koncu dodalam,ale bez zdjec a z linkami do zdjec,czy wiec jest jakies ograniczenie wielkosci zawartej tresci(zdjec)? czy winą jest np.moj transfer danych?

Meta
12-11-2011, 19:47
Zdjęcia trzeba wstawić na jakiś hosting, NIE MA możliwości wstawiania zdjęć bezpośrednio na forum

_mery_
12-11-2011, 20:03
tzn.ja wiem jak sie dodaje zdjecia,wczesniej nie mialam z tym problemu,tylko czy jest roznica ile one zajmuja? czy moze byc za duzo "duzych" zdjec i wtedy mi nie chce ladowac watka/posta? czy moze byc nawet i 100 zdjec,ale reszta zalezy od mojego lacza?

Meta
12-11-2011, 21:00
Chyba nie ma różnicy, jak duże te zdjęcia i ile ich władujesz.
Tyle, że ładowanie na raz dużej ilości wielkich fotek obciąża łącze, więc jeśli przepustowość jest niska, to otwieranie się takiego posta trwa wieki całe (dlatego w takich wypadkach lepiej jest podać link do albumu - nie każdy zaglądający do wątku ma super łącze)

_mery_
13-11-2011, 12:17
a no wlasnie,to tak w koncu zrobilam,dzieki:)