Zobacz pełną wersję : chusta nie z tej ziemi;)) dla duzej mamy
green_naranja
09-11-2011, 14:15
http://www.ebay.co.uk/itm/220889838343?ssPageName=STRK%3AMEWAX%3AIT&_trksid=p3984.m1423.l2649
pomyslowa, nie powiem, doszyc kawalek innej chusty do Ninosow zeby zrobic osemke.
ciekawi mnie za to wybor konkretnie tej;))
Scrap-wrap - nieeezłe :):duh:
Może to jakaś awangardowa koncepcja łączenia wzorów i kolorów...
piękne to wyszło, piękne...:sick:
green_naranja
09-11-2011, 14:19
nawet bym kupila zeby odciac brzydactwo i uratowac Nino-swoją droga ciekawe co to za Nino, bo chyba antracyta welnianego nie sprofanowala??
ależ piękność!!! :omg:
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
ciekawa kombinacja kolorów:omg:
Pseudo patchwork.
Słowo żal to za mało...
nawet bym kupila zeby odciac brzydactwo i uratowac Nino-swoją droga ciekawe co to za Nino, bo chyba antracyta welnianego nie sprofanowala??
bardziej chyba wygląda na jakiś kobalt...?
żal :(
green_naranja
09-11-2011, 21:57
zorientowane w temacie Nino kolezanki mowia, ze to Pflaume:omg: wiec sie bedzie dzialo przy koncu aukcji...
Zdumiewające. Desperackie. Świętokradcze.
greeneddie
09-11-2011, 23:17
:shock:
częsty to widok na ebayu:)
green_naranja
11-11-2011, 22:31
to zdecydowanie Pflaume, cena juz 350 euro:)
Ciekawe, czy Stefanie ma pojecie jaka chuste tak pokalala - czy tez siedzi przed kompem i obserwujac cene robi tak :szok::szok::szok::szok:
to zdecydowanie Pflaume, cena juz 350 euro:)
:omg: a co to za unikat, że taka cena? jaki skład?
green_naranja
11-11-2011, 22:55
sliwkowe nino, 100% bawelny
http://www.catalog.moreslings.ru/displayimage.php?album=13&pos=84
Jaaaacie kurna pierdziele 718 euro :szok::rolleye: Tej mamie to pewno szczeka opadla, bo nawet nie znala nazwy tej chusty - w opisie uzywa zwrotu "fioletowa chusta".
:omg::omg::omg::omg::omg::omg::omg::omg::omg::omg:
a ja myślałam, że pamiry, rozki czy inne NSNy są drogie :lool:
Jaaaacie kurna pierdziele 718 euro :szok::rolleye: Tej mamie to pewno szczeka opadla, bo nawet nie znala nazwy tej chusty - w opisie uzywa zwrotu "fioletowa chusta".
uważajcie, bo teraz zacznie produkować takie cuda, skoro się tak świetnie sprzedają :lol:
uważajcie, bo teraz zacznie produkować takie cuda, skoro się tak świetnie sprzedają :lol:
:lool:
Nic tylko lecieć po skrawki do didka i szyć! Nie mówiąc o Nati skrawkach - szyć na potęgę!!! Unikaty samiutke :)
Przypomnieli mi sie "Zmiennicy", jak wszyscy tłukli szyby w taksówkach :)
green_naranja
13-11-2011, 23:26
:omg::omg::omg::omg::omg::omg::omg::omg::omg::omg:
a ja myślałam, że pamiry, rozki czy inne NSNy są drogie :lool:
Rosenholz to pikus maly przy takiej sliwce;) ciekawe czy zanabyla to jedna taka, co to szuka od lat Pflaume;) ale bedá jaja jak sie okaze, ze to tylko ladnie farbniety Tussah...:)
Przypomnieli mi sie "Zmiennicy", jak wszyscy tłukli szyby w taksówkach :)
przypomnij :ninja:
ale bedá jaja jak sie okaze, ze to tylko ladnie farbniety Tussah...:)
No właśnie ktoś skonsultował na lepszej focie co to jest?albo bezpośrednio. Bo ja na oko to nie widzę,zeby to było to Pflaume.
PS. Widzę możliwość zarobku.
Szyję taką chustę, robię sobie takie sobie zdjecie, i jeszcze bardziej enigmatyczny opis, puszczamy plotę przez fora ,ze to jest jakiś super unikat. za zarobione pieniadze kupujemy dom na Hawajach. Dobry plan?
przypomnij :ninja:
chyba tu
http://www.youtube.com/watch?v=qf7TrmSwZeg
Noooooo:)
To się nazywa zależność pozorna :P
częsty to widok na ebayu:):lool:
No właśnie ktoś skonsultował na lepszej focie co to jest?albo bezpośrednio. Bo ja na oko to nie widzę,zeby to było to Pflaume.
PS. Widzę możliwość zarobku.
Szyję taką chustę, robię sobie takie sobie zdjecie, i jeszcze bardziej enigmatyczny opis, puszczamy plotę przez fora ,ze to jest jakiś super unikat. za zarobione pieniadze kupujemy dom na Hawajach. Dobry plan?
całkiem dobry! :)
tylko musisz nicka zmienić, bo jako Pondo już nas teraz nie nabierzesz ;) :D