PDA

Zobacz pełną wersję : Witam ze Śremu

Artemida
08-11-2011, 21:24
Cześć, jestem tu nowa.
Mam 10 miesięcznego synusia którego od kilku miesięcy nosze w chuście. Chętnie wymienię się doświadczeniami i przyjmę dobre rady. Niestety nie miałam okazji uczestniczyć w warsztatach i wszystkiego uczę się sama.
Może jest tutaj ktoś ze Śremu lub okolic?
Chciałam nosić synka już wcześniej ale nie miałam pojęcia jak się za to zabrać więc zaczęłam jak miał niecałe pół roku.

truscaffka
08-11-2011, 21:27
Witaj!! Ja co prawda nie ze Śremu ale z Poznania, ale w Śremie latem uczyłam wiązać moją dobrą koleżankę :) I wiem, że na pewno chusty używała, także poza domem ;) Może gdzieś Ci mignęła :)
Tak czy siak - rozgość się i czuj jak u siebie :)

Karusek
08-11-2011, 21:55
:hey:
witamy :)

Artemida
09-11-2011, 08:46
truscaffka witaj. Zdarzyło mi się z daleka widzieć kogoś w chuście ale nic poza tym, to u nas rzadki widok :) Czy twoja koleżanka jest tutaj na forum? Na facebooku stworzyłam jakiś czas temu konto chustomamy Śrem z nadzieją że ktoś przez przypadek trafi ale póki co czekam bez efektu :]
Karusek Witam :)

kiwka
09-11-2011, 08:49
ze Śremu blisko do Poznania - wpadnij na jakieś chustospotkanko:) witamy:hey:

Artemida
09-11-2011, 16:23
Cały czas wybieram się do Poznania przyjaciółkę odwiedzić i dojechać nie mogę :]
A macie jakieś regularne spotkania, czy tak prywatnie?

kiwka
09-11-2011, 18:39
tu znajdziesz informacje o spotkaniach: http://chusty.info/forum/forumdisplay.php?f=124

magnus
09-11-2011, 18:48
Hej, hej :) W Poznaniu mieszka cała masa fajnych mam chustonoszących :) A do Śremu niedaleko....

Artemida
10-11-2011, 09:33
Wiem że niedaleko, ale mnie podróż przeraża i koszt przy okazji :] dlatego tak się wybrać nie mogę :) Ale bardzo dziękuję za zaproszenie :)

mamaslon
10-11-2011, 10:41
witamy z kruszynką:lol:
zapraszamy dp Poznania :high:

Artemida
11-11-2011, 08:35
mamaslon witam cię również :)

ewaan76
11-11-2011, 20:12
Witaj Artemida:hey:
Pozdrawiam serdecznie z Leszna
Jestem do dyspozycji,jeśli potrzebujesz wsparcia lub pomacania innych szmatek:razz:

truscaffka
11-11-2011, 21:24
truscaffka witaj. Zdarzyło mi się z daleka widzieć kogoś w chuście ale nic poza tym, to u nas rzadki widok :) Czy twoja koleżanka jest tutaj na forum? Na facebooku stworzyłam jakiś czas temu konto chustomamy Śrem z nadzieją że ktoś przez przypadek trafi ale póki co czekam bez efektu :]
Karusek Witam :)

Artemida, z tego co wiem to moja koleżanka raczej nieforumowa :(

Artemida
12-11-2011, 08:30
ewaan76 Ach pomacania innych szmatek, jak mi się marzy zobaczyć i wypróbować jakąś firmową chustę. Cały czas żyję na samoróbce które wyniosła mnie 2 zeta. Już3 raz startuję w lennyLamb ze zdjęciem synusia. I w sumie ostatni. Maluszek zaczyna samodzielnie chodzić. Wczoraj na spacerze w końcu odważył się puścić moją rękę :D W domu lata jak dzik a na dworze jednak nie czuje się zbyt swobodnie w bucikach :) ( W Lesznie byłam raz w życiu jak byłam dzieckiem, nie ma zbytnio od nas dojazdu :/ )
truscaffka Tak mi się wydawało. Ogólnie wylądowałam w gazecie naszej jako prawdopodobnie jedyna chustomama w Śremie. Zgodziłam się głównie dlatego że miałąm nadzieję że po tym ujawnią się jakieś inne chustomamy u nas. Podałam profil na facebooku, ale od dwóch tygodni cisza :/

hajda
13-11-2011, 18:20
Witaj Artemido, trzymam kciuki za powodzenie z chustą LL :)

rosass
13-11-2011, 18:23
Witaj, mieszkasz w pieknym miescie, w którym miałam mieszkać.
teraz baaardzo zadko odwiedzam.

Artemida
14-11-2011, 08:21
rosass Masz rację piękne miasto. Sama to odkryłam dopiero jak zastałam z dzieckiem w domu, tak praca i nauka i nie miałam kiedy zauważyć tego wszystkiego. A teraz spacery po parku cisza spokój i dużo czasu na zachwycanie się. Jeszcze nigdy nie miałam okazji zobaczyć takiej pięknej jesieni. Ale też nigdy nie miałam na to czasu :)
hajda dziękuję :)