PDA

Zobacz pełną wersję : Witam z okolic Krosna

agapos
07-11-2011, 11:49
Witam
Mam na imię Agata, od ponad roku mieszkam w ok. Krosna nie jestem jeszcze ani chusto-, ani -mamą Mam nadzieję że w maju to się zmieni. Forum przeglądam już od jakiegoś czasu poszerzając temat noszenia dziecka w chuście, Póki co, temat ten jest dla mnie jeszcze bardziej tajemnicą. Trochę się obawiam, że w życiu nie nauczę się wiązać chusty. Chętnie poznałabym jakieś mamy z okolic Krosna / Jasła które pokazały by mi co i jak

Bryk
07-11-2011, 13:09
Witaj :) wszystkie dałyśmy radę więc Ty też sobie poradzisz ;) a gdzie dokładnie mieszkasz? Ja w Krośnie będę mieszkać jakoś grudzień/styczeń :mrgreen:

agapos
07-11-2011, 13:20
Ja mieszkam dokładnie w.Ustrobna to jest miedzy Krosnem a Jasłem bliżej Krosna

goldhind
07-11-2011, 13:30
Hej, hej witamy! Ja z Łodzi jestem, ale cały październik spędziłam w Krośnie, skąd pochodzi mój mąż. Byłam u teściów - ale za to poznalam osobiście parę mam i chustomam. Polecam spotkania mamowe w każdy poniedziałek, mniej więcej o 10 (tak do 13), w knajpie Parkowa 7.

Może jakaś krośnieńska chustomama jeszcze Cię powita i bardziej zachęci. No bo mniej już teraz na Parkowej nie będzie do zimy.

A spotkania są i z dziećmi i bez dzieci, można sobie o wszystkim pogadać, super dziewczyny.

ane
07-11-2011, 14:48
witaj :D
mobilna jesteś? wpadnij do mnie na kawę :D
chustopokazywanie i ploty zapewnione ;)

edit - goldhind, jak to się stało, że nie zauważyłam, że w Krośnie jesteś?? tajniaczyłaś się na forum?? :ninja:

goldhind
07-11-2011, 15:07
załozylam nawet watek - kto jest z krosna i okolic :-) okazalo sie ze do magnolii mialam 5 minut; i jeszcze poznalam kerne i inne mamy na spotkaniu mamowym; a m. jest z krosna ale ur. w jasle - szpital byl w remoncie ;-) ale mu numer robili nie?

Tau777
07-11-2011, 15:19
Witam!

Ja co prawda zameldowana wciaz w Krosnie, ale juz niestety zdecydowanie Krk :-(.

ane
07-11-2011, 15:25
gold, przegapiłam :hide:
widać padło na któryś odwyk forumowy ;)

agapos, wybacz offtopa :)

agapos
07-11-2011, 15:25
nic sie nie dzieje ane miło wiedzieć że tu jakieś osoby z okolicy są, mnie z Krakowa wywiało pod Krosno :)

cass82
09-11-2011, 17:55
Witam i pozdrawiam krajankę

magnolia
09-11-2011, 21:12
Witam,witam:) jak najbardziej z Krosna:) widzę, że goldhind już zaprosiła na spotkania mamowe, i ja bardzo chętnie się spotkam agapos

opolanka
10-11-2011, 20:38
Witaj:hey:
Tez na początku myslałam że tematu chustowiązania nieogarnę..ale nic mylnego...pomoc drugiej chustomamy...i troche cwiczeń..a potem nic prostszego:ninja::ninja::ninja: