Zobacz pełną wersję : Chwale sie, a co! Moj nowy Mt by Melkaj
Co prawda ten starannie wykonany MT jeszcze do nas nie doszedl, ale patrzac na foty, ktore mi Melkaj przyslala, to jestem pod wrazeniem :jump:
Material to Hot Couturier Birds Roberta Kauffmana, a bardzi podbaja mi sie aplikacje z tego materialu na drugiej stronie MT. Teraz tylko musze uzbroic sie w cierpliwosc i czekac na paczuszke...
Ponizej link, jest to pierwszy Mt od gory:
http://melkaj.blog.onet.pl/
Piękny :D
Jak będziesz sprzedawać,to pamiętaj o mnie :)
kamuszyca
18-11-2008, 12:58
raaaaany :love: :love: :love:
:szok: REWELACJA!!!!!
Się zakochałam :love: :love: :love:
Ach to Twoje cudo, gratuluję Lindo i czekam na fotki w akcji bo na żywo to pewnie długo poczekam :(
piekny jest , dopracowany w szczegółach
wow :szok: i te wzorki takie dopracowane ...och i ach ...
visenna2
18-11-2008, 14:06
Cudo!!!! :szok:
sliczny!!czekamy na foty z Orlinkiem w akcji
Zaniemówiłam! :omg: A to dopasowanie wzorów :shock:
Gratuluję Lindzie i melkaj!
cudny jest :love: !!!! Już nie mogę doczekać się fotek :mrgreen:
naprawde piękny!! gratuluję!! :)
elbazetka
18-11-2008, 14:40
Zazdroszcze!A zastanawialam sie do kogo bedzie nalezec to cudo! :szok:
Piękny, piękny, piękny :love:
Niech się tylko dobrze sprawuje :wink:
podpisuję się pod och-ami i ach-ami :wink:
CUDEŃKO :love:
czukczynska
18-11-2008, 20:07
Piekny!Śliczny materiał. :love:
A właśnie dzisiaj oglądałam go :)
Linda bardzo ładny! Niech sie dobrze nosi :wink:
A ten pod Twoim to mój :P 8))
Linda - paczuszka powinna być jutro - mam nadzieję.
Niech się dobrze nosi.
kappala - Wam też :)
I dziękuję wszystkim za achy i ochy :oops:
Rewelacja, oczy mi na wierzch wypadły :omg:
Piękny.
Cudny jest,cudny!!!!!!!!
Lindo,a gdzie sie takie tkaniny kupuje?
My mamy od melkaj MT, który ma byc w prezencie do znajomych. Moj małz dzisiaj wypróbował i....stwierdził,ze jest super.
(a calyx specjalnie dla niego kupiony nie przemowił...)
mayetschka
19-11-2008, 20:54
melkaj uwielbiam Twoje DZIEŁA :love:
W pięknym MT Orlinek będzie noszony :applause:
Nata, ja material kupilam w tym sklepie... kiedys juz tez tam kupowalam... cudne materialy.. mozna spedzic caly wieczor buszujac na ich stronie!
http://www.equilter.com/cgi-bin/webc.cgi/st_main.html
Nata, ja material kupilam w tym sklepie... kiedys juz tez tam kupowalam... cudne materialy.. mozna spedzic caly wieczor buszujac na ich stronie!
http://www.equilter.com/cgi-bin/webc.cgi/st_main.html
jak droga jest przesylka? wciaz szukam czegos na panel i bez skutku :(
Pasjo... a u nich zamawialam material, za przesylke do UK placilam bodajze $11.. to byl 1 metr. A wybor materialow maja cudny.. ja uwielbiam orientalne wzory i batiki...
dzidka76
19-11-2008, 21:50
To Twoj?!! Piekny pieknisty!!! Za niedlugo bedzie sie szyl moj i tez juz sie nie moge doczekac... bo zapowiada sie ze bedzie pieeeknieeeee :))) Jak bys szlajutro do 100p. to koniecznie wez go ze soba please please :) Oraz sie przypominam na pozyczenie indio w ramach przymiarek do zakupienia :)
Orlando chory, wiec jutro nigdzie, poza wizyta u many, nie ruszamy sie... Postaramy sie byc za tydzien, wtedy moge przyniesc jakies inido do przymierzenia... do tego czasu powinnam juz miec MT od Melkaj.
dzidka76
19-11-2008, 22:16
Oj biedaczek malusi... Zdrowka zycze i przesylam duzo cieplych mysli! :)
Za tydzien mnie nie bedzie, bo wracam do pracy wiec teraz bede nieregularnie.. No trudno... Moze innym razem sie uda :)
Lindo, piękny MT :)
Ja po obejrzeniu poucha Dzidki76 w 100p ( od Melkaj właśnie ) również ustawiłam sie w kolejce po poucha i MT. Lenka wprawdzie jeszcze za mała do MT ale na wiosnę będzie jak znalazł :D już sie nie mogę doczekać swoich cudowności :D
Śliczny MT :D
Melkaj tworzy same cudeńka :love:
Wrotecka
20-11-2008, 16:34
Cudny!!! :szok: Przezazdraszczam, ja też chcę taki :omg:
Dzisiaj odebralam MT od mamy, bo do niej zostal wyslany.. Jest to cudny MT, bardzo starannie wykonany, sztruksik milusi, aplikacje piekne i super sie nosi :jump: :jump:
Postaram sie dzisiaj zrobic foty w akcji, ale Mt zostal w samochodzie, a samochod pojechal z mezem :evil: Wiec czekam na mt i na meza...
W koncu udalo mi sie zrobic pierwsze foty, niezbyt udane, bo maly byl wieczorem zmeczony, a fotograf Oscar glodny, wiec chlopakom bardzo sie spieszylo...
Fotki z podciagnietym kapturkiem, aby pokazac sliczne aplikacje po drugiej stronie kapturka, moj maluch nie znosi miec przykrytej glowy, ale wielki kapturek przydaje sie, gdy Orlinek zasnie. Wszystko w tym MT super sie dociaga, dzieki temu, ze kapturek jest naprawde duzy, zaciagniecie go do gory jest bardzo latwe :D
Dzieki Melkaj :kiss:
http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/jf/ci/rrys/eque3vBElfNdVhC6LB.jpg
http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/jf/ci/rrys/ln2OboU6D0CcVhWaPB.jpg
Jutro postaram sie o fajniejsze foty :D
wow cudny!!!
a ten panel :love: i fioletowy sztruks boski!!! :D
Z niecierpliwością czwartku oczekuję :)
Ania z Tulikowa
21-11-2008, 21:04
Cudny MT :love: i dopiero teraz widać ten piękny fiolecik :D
marta-la
21-11-2008, 23:22