Zobacz pełną wersję : Zobaczcie co mi sie przytrafiło na koniec noszenia....
sylvetta
30-10-2011, 14:13
Ostatnio coraz mniej juz nosze....Blanka ma ważne sprawy na głowie..i tylko od czasu do czasu sie da w manduce zawinąc....
Więc wisienką na chustonoszeniowym torcie będzie(będzie-bo jeszcze go nie mam;), ale juz jest) mój Doux Doux.
Nazywa sie Afrikan Rythms...
i spowodował, ze zamilkłam na chwile i nie wiedziałam co powiedziec...cieszcie sie wraz ze mna:):heart::lol:
http://doux-doux-doux-doux.blogspot.com/
biedronki-3
30-10-2011, 14:16
stworzone wprost dla Ciebie
gratuluję nowegonabytku:high:
sylvetta
30-10-2011, 14:18
I jak mu bęben dynda:cool:
Bajeczny :love: :love: :love:
mamuchap
30-10-2011, 17:43
cudo :)
karolinka251
30-10-2011, 17:45
rewelacyjny
mamaslon
30-10-2011, 18:28
całkiem całkiem fajny bęben:mrgreen:
Ostatnio coraz mniej juz nosze....Blanka ma ważne sprawy na głowie..i tylko od czasu do czasu sie da w manduce zawinąc....
Więc wisienką na chustonoszeniowym torcie będzie(będzie-bo jeszcze go nie mam;), ale juz jest) mój Doux Doux.
Nazywa sie Afrikan Rythms...
i spowodował, ze zamilkłam na chwile i nie wiedziałam co powiedziec...cieszcie sie wraz ze mna:):heart::lol:
http://doux-doux-doux-doux.blogspot.com/
Sylvetto, prawdziwa wisienka :D
Jeszcze raz przyznać muszę, że sawanna to wzór idealny :) Piękny projekt, pięknie uszyty i jeszcze ten indywidualny "sznyt" w postaci bębenka. Też mi się baaaaardzo podoba :D
widziałam widziałam:P i zazdroszczę...
superancki jest:thumbs up:
agnieszkazd
30-10-2011, 20:01
Ale super!
piekny moze kiedyś bedzie mi dane miec doux-doux
mama-donna
30-10-2011, 21:55
Och, ach, ech, uch....wyśmienity :)
noo piękniusi!
Dawaj foty w akcji!
czukczynska
30-10-2011, 22:19
Piekny :thumbs up:
kachasek
30-10-2011, 23:12
jeny, jakie świetne! włoski, bębenek... ekstra! już mi się takie marzyć zaczyna ;)
zawsze_zielona
30-10-2011, 23:35
Strasznie mi sie podoba. Hmm.. moze czas zainteresowac sie nosidlami, skoro taki ladne:confused:
bomba!
świetnie pasuje do Ciebie :D
wariacki taki :lol:
sylvetta
31-10-2011, 09:25
noo piękniusi!
Dawaj foty w akcji!
no a jak!!! Tylko najpierw musze go w łapska dorwac:)
Sylvetta, nosidła Doux-Doux to mistrzostwo świata. Nosiłam już w trzech - MT i dwóch ergo (jednym pożyczonym na krótko i jednym własnym). Jestem pewna, że będziecie zachwycone :) African Rythms wyszło Kasi cudne! Strasznie fajne kolorki, a bębenek jest rozczulający :) Miłego noszenia! I również czekam na fotki :)
zewelinal
31-10-2011, 13:05
super, chętnie pooglądam fotki w akcji
sliczne nosidlo, sama bym chciala;)
duzo przyjemnosci noszenia w nim!:)
śliczne jest to nosidło i jakie energetyczne kolorki:thumbs up:
sylvetta
04-11-2011, 22:01
Mam!!!!!!!!!
:)
Zostałam pokonana, rozłozona na łopatki.
:love::love::love:
Głaszcze je, patrze, odkładam, znowu biore, patrze.....:rolleye::rolleye::rolleye:
Jest wspaniałe:high:
Nic, tylko foty zamieszczać! :D
mama_na_szóstkę
07-11-2011, 23:31
Mam!!!!!!!!!
:)
Zostałam pokonana, rozłozona na łopatki.
:love::love::love:
Głaszcze je, patrze, odkładam, znowu biore, patrze.....:rolleye::rolleye::rolleye:
Jest wspaniałe:high:
Sylvetto, dziękuję :kiss:
O matko, umarłam i zmartwychwstałam :omg:
Dlaczego ja dopiero teraz widzę TAK PIĘKNE nosidła :duh:
Są przecudowne :heart::heart::heart:
PS. Na stronie doux-doux nie widzę nigdzie cen.Może mnie ktoś oświecić ile takie cuda kosztują?
Na blogu jest odnośnik do sklepu i tu masz mniej więcej ceny: http://doux-doux.gdev.pl/category/1-Nosidla :)
Dzięki, wcześniej tego nie znalazłam :)
guciamama
08-11-2011, 00:04
:omg::omg::omg: jakie piękneeeeeee, ja nie mogę, co mnie podkusiło, żeby tu zajrzeć w ten wątek, no nie zasnę!!!
zdjęcia? :ninja:
może być z poplamioną ścianą, w czapce i z tą rurką w ustach, ale daj się pozachwycać ;);):lol:
bęben jest rewelacyjny!!! Brawo Kasia:high:
Sylwia - co Ty tak długo każesz się prosić o foty?? Piękne!!