Zobacz pełną wersję : Po latach podczytywania witam:D
zielonatosia
26-10-2011, 00:16
Witam po latach podczytywania:) Nazywam się Aśka ale Zielona vel Tośka jak najbardziej na miejscu:D
Jestem mamą 2ki dzieci , a wkrótce dołączy do nas jeszcze jedna pannica.
Tak wiec posiadam: Lenkę lat 5 z hakiem, Jerzyka lat 2.
Zaczęło się po urodzeniu Leny, ale ją nosiłam tylko w pouchu, dopiero Jerzyk wyzwolił we mnie chustomaniaczkę:omg:, ponieważ strasznie żałowałam, że powoli wyrasta z chusty, tośmy sobie kolejne strzelili:applause:.
Jestem z małego miasta na Pomorzu Zachodnim, gdzie chusta dalej budzi zdziwienie.
narrinka
26-10-2011, 00:23
witamy :) miło widziec kolejną chustomamę z malutkim chuscioszkiem w brzuszku:)
p.s.
a Chusta nawet w Warszawie budzi zdziwienie :D
witaj , po latach podczytywania ?? no to długo wytrzymałaś nie ujawniając się :)
no czesc :)
btw florke masz nadal?
opolanka
26-10-2011, 11:44
Witaj :hello: serdecznie
zielonatosia
26-10-2011, 13:13
Moja ukochana Florka poszła do ludzi, bom tej 3-ciej panny lekko nie planowała:D
Och żal mi jej, żal:cry:
Plusem jest to, ze becikowe mogę roztrwonić na inne szmatki:D a parę na oku już jest:fire:
Witaj, a może zdradzisz z jakiej miejscowości jesteś? Dość dobrze znam rejon Szczecina, mam tam połowę rodziny i przyjaciół z lat szkolnych :)
zielonatosia
27-10-2011, 22:10
Z Wałcza, czyli rejon południowe Zachodniopomorskie:) lub jak inni wolą nieprawnie odłączony skrawek Wielkopolski:D Mi bliżej do Szczecina, bo długo tam mieszkałam:)
kachasek
28-10-2011, 01:00
Witaj! :hello:
Z Wałcza, czyli rejon południowe Zachodniopomorskie:) lub jak inni wolą nieprawnie odłączony skrawek Wielkopolski:D Mi bliżej do Szczecina, bo długo tam mieszkałam:)
Mieszkałam w Szczecinie parę ładnych lat, kończyłam tam dwie szkoły i mam ogromny sentyment do tego miasta :) A rodzina to od Szczecina, przez Gryfino po Cedynię.
slonetshko
28-10-2011, 15:04
Jak to mówią, lepiej późno niż wcale!
Witaj :hey: