Zobacz pełną wersję : Witam z podwarszawia :)
Berenike
19-10-2011, 21:12
Dzień dobry/wieczór :)
Miło mi u Was zagościć. Jestem mamą czteromiesięcznej Berenike, którą z wolna chustujemy - na razie w kieszonce. Z wolna łapię bakcyla noszenia malucha przy sobie, zwłaszcza że mieszkam na 4 pietrze bez windy ;)
Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję, że się tutaj zadomowię :)
Hmmm, skąd my się znamy ;) Witaj Gosiu:) czy inaczej Berenike;-) Fajnie, że Wam się noszenie podoba:)
witaj :hello:
a z którego podwarzawia jesteś?
Berenike
19-10-2011, 22:08
południowo-zachodniego :)
witaj julaac :D Już mi Twój mąż doniósł, że mu doniosłaś, że się zarejestrowałam ;)
to to podwarszawie ma swój wątek - jeśli masz ochotę, to wpadaj do niego :)
południowo-zachodniego :)
witaj julaac :D Już mi Twój mąż doniósł, że mu doniosłaś, że się zarejestrowałam ;)
bo ja jestem szpieg z krainy deszczowców:) a mąż na skypie, bo za gramanicą siedzi :/
Berenike
19-10-2011, 22:21
to to podwarszawie ma swój wątek - jeśli masz ochotę, to wpadaj do niego :)
O, chętnie :) jak się tylko po forum poszlaj... znaczy tego ten... rozejrzę i go znajdę ;)
Jul, współczuję niebytności męża... Ucałuj półrocznego Krzysia od cioci :)
opolanka
20-10-2011, 09:38
:hello: witamy
alcia_MT
20-10-2011, 11:18
witam :)
Oj, znam ten bój - 4p bez windy, jeszcze z dwójką maluchów i nieraz z cieżkimi zakupami. bez wsparcia chustowo-nosidłowego ani rusz :)
agataamb
20-10-2011, 11:23
Witaj!!!!
Ja tez rozumiem ten ból, często musze wnosić po schodach dwójkę, więc chusta i nosidło to super rozwiązanie......
witaj Berenike, bardzo lubię to imię ;) moja przyjaciółka ze studiów takie ma
Berenike
22-10-2011, 20:02
o, to super! To rzadkie imię. A ona ma przez -a czy -e na końcu?
Dziękuję za przywitanie :-)
przez "a" Berenika ;)
a Berenike to francuskie jak rozumiem? (Berenice)
Berenike
22-10-2011, 20:35
a Berenike to francuskie jak rozumiem? (Berenice)
Starogreckie :) Pherenike, czyli 'phere' przynosząca + 'Nike' zwycięstwo. Potem Macedończycy sobie zmienili na Berenike, a Rzymianie na Weronika. :)