Zobacz pełną wersję : Indio april z wełną - było coś takiego?
margaretka
07-10-2011, 22:00
Właśnie poszło na alle, ktoś mi sprzed nosa sprzątnął już drugi raz w tym miesiącu:mad:
Zawahałam się, bo był podany skład: 60% bawełna i 40% wełna, możliwe to???
Powiedzcie proszę, że nie...
I przyznać się, kto mnie ubiegł!
ja mam april i jest 100% bawełna. z wełna nie było raczej
dawałam dziś cynka Brikoli, bo wiem, że szukała, mam nadzieję, że to ona ;) Nie wiedziałam, że też się na nie czaisz Margaretko ;)
yyyyyyyyyyyy nie było czegoś takiego! na pewno nie z takim składem.. hmm czy ja znowu o czymś nie wiem :ninja:
margaretka
07-10-2011, 22:13
tak mi się właśnie wydawało:)
jakoś specjalnie się nie czaję, tylko były w całkiem dobrej cenie i odezwał się mój nałóg niestety;)
a nawet nie doczytałam w tej aukcji, że w skłądzie była wełna. Może ktoś pomylił model? Bo skład pewnie z metki (to ciekawe w takim razie co to było: http://allegro.pl/chusta-didymos-indio-april-4-7m-na-lato-i-zime-i1863220832.html
To wygląda na indio april, ale ono było bawełniane.
nie nooo jak april! na pewno ta pierwsza fota! ale jesli chodzi o sklad too chyba raczej ktos z metki nie bral! aprila z welną nie bylo!
a nawet nie doczytałam w tej aukcji, że w skłądzie była wełna. Może ktoś pomylił model? Bo skład pewnie z metki (to ciekawe w takim razie co to było: http://allegro.pl/chusta-didymos-indio-april-4-7m-na-lato-i-zime-i1863220832.html
na wzdęciach ewidentnie april i napisane,ze chusta w oryginalnym pudełku (na moim nalepeczka 100% bawełna, ale chusta na goscinnych wystepach to nie wiem co na metce, bo może pomylona)
ja też nigdy o indio april z wełną nie słyszałam
ja też nigdy o indio april z wełną nie słyszałam
:) To na pewno takiego nie było.
macierzanka
07-10-2011, 22:33
April był tylko jeden: cienka bawełna.
Nie było innej chusty w takim kolorze.
margaretka
07-10-2011, 22:55
mnie też skład zmylił i zaczęłam się zastanawiać
wysłałam zapytanie do sprzedającego, czy to wełna na pewno, może się dowiemy, jeżeli odpowie... chociaż chusta sprzedana, więc może sobie odpuścić:)
może się przyzna osoba, która kupiła i napisze, co to w końcu było ;)
(może unikat? :mrgreen:)
W sumie to szkoda, april chodzi za mną od jakiegoś czasu a jak by był z wełenką to :heart:
No a TBW jest za 7stów:)
Z fotek wygląda jak april, a mam obecnie w gościnie więc mam do czego porównać:)
green_naranja
07-10-2011, 23:37
april, jako byla wlascicielka stwierdzam, byl tylko jeden, a mianowicie 100% bawelna.
babka sie machnela pewnie.
mamaslon
07-10-2011, 23:54
to wyglada jak april z pomylona metka ;)
Też się zastanawiałam nad tym i napisałam do sprzedającej. Zastanawiałam się też czy to nie mógł być jakiś farbowany natur np., bo zdjęcie w realu (pierwsze jest od producenta) wydawało mi się jakieś blade.
green_naranja
08-10-2011, 14:45
kasiak tylko wiesz, wiekszosc zdjec zamieszczanych w sieci to kaszana z komorki albo malpko-pstrykacza, gdzie obiekt wyglada na scierke do podlogi. to tez trzeba wziac pod uwage.
Na e-bay pl. wisi ta chusta. Bawełniana rzecz jasna :)
http://www.ebay.pl/itm/Didymos-Indio-April-size-6-EUC-/320769048626?pt=DE_Baby_Kind_Unterwegs_Babytragen&hash=item4aaf534032
No jakbym wiedział o aukcji, to april byłby mój ukochany a tak to poszedł na handel:(
I jak, wyjaśniła się zagadka? Ja też jestem (niezrealizowaną) fanką Aprila - pamiętam jak się pojawił, pamiętam, że był bawełniany, nie wełniany!
ja dowiedziałam sie o tej aukcji po fakcie:cryy:
nie byłam przy komputerze cały dzień...
No jakbym wiedział o aukcji, to april byłby mój ukochany a tak to poszedł na handel:(
Oj, myślisz, że to ten sam egzemplarz? Znaczy szybko wydobyty z allegro, zawisł na e-bayu, coby ktoś zarobić mógł?
Nie sądzę,ze to ten sam, ale ten na ebayu sprzedaje chyba (podkreślam chyba co by spekulacji nie było) dziewczyna z forum (z Wawy) to można zapytać.
Pondo ty nadal na aprila chorujesz? Czy przerzucasz się na kupfera;)
Zresztą nawet jeśli ktoś w ten sposób zarabia (nie w tym przypadku, to w innym), to cóż w tym złego :)
Mnie akurat april nie rusza, ale wspomniany kupfer...
Zresztą nawet jeśli ktoś w ten sposób zarabia (nie w tym przypadku, to w innym), to cóż w tym złego :)
Mnie akurat april nie rusza, ale wspomniany kupfer...
Ja tez nie mam nic przeciwko takiemu zarobkowi. Jak mój dzieć już wyrośnie z noszenia, też będe kasować za swoje chusty jak za zboże sesese:mrgreen::twisted:
A kupferek:love:
Ja tez nie mam nic przeciwko takiemu zarobkowi. Jak mój dzieć już wyrośnie z noszenia, też będe kasować za swoje chusty jak za zboże sesese:mrgreen::twisted:
A kupferek:love:
I to jest słuszna jedynie koncepcja ;)
margaretka
10-10-2011, 18:41
Zagadka się nie wyjaśniła niestety, nie uzyskałam odpowiedzi, a kupująca jakoś się nie ujawnia;)
A kupferek ode mnie wylatuje niestety, już mi smutno i pewnie będę żałować sprzedaży, ale cóż robić, jak kasa potrzebna?