Zobacz pełną wersję : Kto mi doradzi co wywalic ze stosu?
https://lh6.googleusercontent.com/-GoRZGI1kkrE/Tncv5R-Z0uI/AAAAAAAAAuo/ljSoW7UhVa0/s512/SAM_1236.JPG
alaski i LL juz nie ma
1. Moss z welna 4,5 metra, jak wiadomo chusta super nosna, wiele wybaczajaca
2. Eva didymosa 4,6, chusta ktorej mi nie zal na hamaki, wiazanie na spacerach itp, no i to chusta mojej Ewy wiez zal sprzedawac
3. Nino petrol, rozmiar 4,4 ale wiaze wszystko, mieciutka, najbardziej kompaktowa, dobra na spacery do torebki i jako kocyk w wozku
4. Jedwabne ptaszki 4,7, no piekne sa i nosne i mile
5. Lila-royal 2 rozmiar 5 ale wiaze wszystko, moje najukochansze idnio, nosne, przewiewne, cudne
6. Flamingi 3,7, jedyna krotka, ma byc na przyszlosc bo jest nosna!
i co ja mam zrobic?
musze i chce sprzedac chociaz 2 a najlepiej 3 z nich bo oprocz tego mam 2 kolkowe i dwa nosidla
pomozecie? :mrgreen:
tylko obiektywnie
jest Ci pięknie w żywych, zdecydowanych kolorach, więc mossa puszczaj bez żalu. serio.
ja bym wywaliła flamingi, ale to ja, która sama swoje flamingi sprzedała...
nie oszukujmy się, nośną szmate dla dużego dziecka zdążysz jeszcze kupić i sprzedać 10 razy ;)
z nino nie jesteś chyba emocjonalnie związana, więc możesz sprzedać, chociaż to piękny kolor i Ci pasuje.
mossa i flamingi.
Ale duzo zalezy dlaczego chcesz puscic w swiat az dwie chusty. Bo ten stosik wydaje mi sie calkiem fajny.
macie racje
lepiej mi w zywych kolorach
czyli pewnie moss i flamingi wyleca
nino i flamingi,ani evki ani lila bym nawet nie tknęła,za to nino jest bezpłciowe a krótką możesz sobie w odwodzie na przyszłość zostawić do kupienia,jak najdzie Cię wielka ochota na jakiś zakup,wtedy akuratnie będzie on usprawiedliwiony:)
co do trzeciej to bym położyła obok siebie ptaszki i mossa i zdecydowała do której bardziej mnie ciągnie i tą bym zostawiła.noszenie nauczyło mnie,że ważniejsza jest więź z chustą niż jej nośność,za rok,jak zacznie być ta ostatnia cecha ważna to wszystko może się zdarzyć i równie dobrze moze się okazac,że evka czy lila też daje radę:)
jesli chodzi o nosnosc to evka i lila spokojnie daja rade z Michalem
a nie oszukujmy sie, przy starszym dziecku na dluzsze dystanse to ja mam nosidla a chusty jedynie po domu do usypiania
a nino nie jest bezplociowe, jest miekkie, najbardziej kompaktowe
ja bym sie pozbyła 2,3 i 5 :)
z wielkim naciskiem na 3 i 5 :)
3, 5 i 6
jedna z welna musi zostac, jedno indio tez:) to drugie fioletowe niech leci, masz jedwab i to ptaki, ktore sa moim marzeniem juz nie do spelnienia, masz evke to niech leci nino - evka ladniejsza i nieco dluzsza, a krotką nosna tez sie pewnie jaks trafi jeszcze:)
u mnie z wszystkich chust został moss i NSI, wiec się nie zgodze z większością:)
Pierwsze bym wywaliła flamingi
Obiektywnie.... obiektywnie... nie, nie dam rady :cryy:
Dobra, zbiorę się :duh: (Ej, a w ogóle może taka świeżynka jak ja doradzać?:hmm:)
Zgadzam się z Alioną - mossa uwolnij. Reszta może niech jeszcze przy Was zostanie...
edit: Usunęłam moje dorady, bo jednak niepowołana się poczułam do radzenia :oops:
eeeeeeeeeeee zostawic mossa i wywalic lila? nigdy
raz wywalilam lila i zalowalam bardzo dlugo, w zasadzie do momentu az odkupilam ;)
ja nie lubie welny, chociaz co roku jesienia kupuje ale to chyba zachowanie stadne ;)
1,3 i 6 na bazarek
lila mam w łapach właśnie :twisted:- fajna chusta i pięknie Wam w niej
do szargania evka a ptaszki "dla szpanu"- obłędnie Wam w nich
obiektywnie się nie da, wszystko co masz miałam choć w rękach do macania ale jedne się lubi inne nie,
ja nie lubię wełny i bambusa więc dla mnie wybór prosty
modrooczka
02-10-2011, 20:18
Ja bym wywaliła flamingi i ptaki, ale ja nie lubię zwierząt na chustach.
modrooczka
02-10-2011, 20:21
,za to nino jest bezpłciowe
No jak bezpłciowe jak w peniski :lol:
No jak bezpłciowe jak w peniski :lol:
:lool:
modrooczka
02-10-2011, 20:56
Tak swoją drogą nino bardzo mi się podoba. Jakbyś się pozbywała to bym próbowała poszukać kasy :duh:
Co za nieosiągalny dla mnie problem :roll:...
Powodzenia w eliminacjach życzę!
Specjalistką nie jestem ale tak myślę, że ja bym się w pierwszej kolejności pozbyła flamingów - idzie zima, chusta krótka raczej mało bedziesz w niej nosić a do wiosny to 50 innych wyjdzie;) Zreszta flamingów na forum jest duzo, więc jak zapragniesz znowu to pewnie dostaniesz;)
Na 100% zostawiłabym ptaszki bo wyglądacie w nich cudnie! W mossie też. Chyba lila royal jako druga do odstrzału;)
agnieszkazd
02-10-2011, 22:20
Ja bym wywaliła najdłuższe/najmniej nośne. Bo zaraz i tak będą zbędne.
Z Twoich opisów to IMO mossa wywal :)
mossa i flamingi, evki nigdy bym nie ruszyła ze stosu, nino też piękne :)