Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Koszmar minionej nocy ;)

agatkie
07-11-2008, 11:51
Hanti, ach Hanti :) Dlaczego nie chciałaś mi sprzedać tego indio biało-zielonego? I to była taka piękna butelkowa zieleń o jakiej marzę :twisted: .

Całą noc (przynajmniej tak mi się wydaje) namawiałam Hanti, żeby wreszcie zdecydowała się na cenę za jaką sprzeda indio. I co? Chodziła, dumała... aż dowiedziałam się, że mi nie sprzeda, bo indio będzie Jej pasowało do nowej czapki, którą dostanie na gwiadkę :hide:

Czuję się zmęczona i niewyspana.
Chusta śniła mi się nie pierwszy raz ;) Też tak macie?

april
07-11-2008, 11:55
Dobre dobre 8))
Ja wczoraj całą noc kupowałam lanę :hide:

hanti
07-11-2008, 12:00
:lool: :lool: :lool:
nie martw się, za panoszenie się w cudzych snach zostałam ukarana :wink: nie spałam całą noc, bo Kamilka postanowiła obejrzeć każdy centymetr mieszkania z perspektywy rąk matki :lol: za to ja kończę oglądać 3 sezon dr. Housa :D (coś łażąc po domu robić trzeba )

Natalia
07-11-2008, 12:08
Hanti, ach Hanti :) Dlaczego nie chciałaś mi sprzedać tego indio biało-zielonego? I to była taka piękna butelkowa zieleń o jakiej marzę :twisted: .

Całą noc (przynajmniej tak mi się wydaje) namawiałam Hanti, żeby wreszcie zdecydowała się na cenę za jaką sprzeda indio. I co? Chodziła, dumała... aż dowiedziałam się, że mi nie sprzeda, bo indio będzie Jej pasowało do nowej czapki, którą dostanie na gwiadkę :hide:

Zelda
07-11-2008, 12:17

:lool:

a-linka
07-11-2008, 12:32
Dobre dobre 8))

a ja silka :lool:
to choroba... należy nazwać rzecz po imieniu :lol:

Budzik
07-11-2008, 13:21
Ja proszę o zamknięcie tego wątku, znów jakieś personalne pretensje na forum ogólnym!!!

:lool:

sabcia
07-11-2008, 13:24
Mi się jakiś czas temu śnił Didymos. Był cały niebieski i był zrobiony z ...polaru jak na dziecięcy kocyk :lol: . Do tego nie była to tylko chusta ale także MT, które po odpięciu panela stawało się chustą. Zakret totalny.

agatkie
07-11-2008, 13:54
Mi się jakiś czas temu śnił Didymos. Był cały niebieski i był zrobiony z ...polaru jak na dziecięcy kocyk :lol: . Do tego nie była to tylko chusta ale także MT, które po odpięciu panela stawało się chustą. Zakret totalny.

Bardzo ciekawe rozwiązanie techniczne ;)

czukczynska
07-11-2008, 15:14

rzufik
07-11-2008, 17:15
ahahaha popluty monitor!! :lool: :lool: :lool:
to naprawdę jest zboczenie!! :D

yena
07-11-2008, 18:54
Dobre dobre 8))

a ja silka :lool:
to choroba... należy nazwać rzecz po imieniu :lol:

a ja aare - bosz, co za noc?
ale rano silka kliknęłam, czyli się nie sprawdziło

Ciekawe,co kupowała Tośka, bo co pół godziny budziła się z krzykiem? :hmm:

hanti
07-11-2008, 19:32
a mi się ostatnio didków odechciało, ale za to na jawie kupiłam kurtkę i polar dziś :D

IwontaG
07-11-2008, 19:50
a mi się ostatnio didków odechciało, ale za to na jawie kupiłam kurtkę i polar dziś :D

Pokaż

Nata
07-11-2008, 19:50
i ja nie spałam.w oczekiwaniu na poród 8)) i zbudzona swędzeniem łaziłam po domu po czym przy kompie skończyłam i sobie oczywiście chustowe strony ogladałam i....musze miec LANE HIMBEER!!!!!!!!!!!!!kurka,musze,musze....poxniej ogarnieta żądza posiadania nie mogłam usnąć. A tej Lany juz od chyba dwóch lat nie produkują.
Zboczenie, nałóg, hazard......

I u mnie jeszcze dochodzi chęc prztetestowania wszystkich ciuchów do chustonoszenia...ech.....i znalazłam piekne pucjowe, zgrabniutkie kurty pordukowane w Kanadzie......
JAK JĄ ZDOBYĆ??????????

Znów spac nie bedę????? :roll:

hanti
07-11-2008, 19:55

Pokaż

pokażę jak się obfocę :wink:
a póki co, kurtka:
http://chusty.com.pl/zdjecia/divine-1.jpg

polarek:
http://chusty.com.pl/zdjecia/mbfb1-1.jpg

yerba
07-11-2008, 19:58
Nata, pokaż te kurtki :-)

agatkie
Mi też się marzy ten polarek :roll:

Ciekawa jestem zdjęć w akcji :)

Hanti, jak Ci się indio znudziły to może jednak masz jakieś w kolekcji biało zielone (ale zieleń ciemna) na zbyciu? :twisted: :twisted: :twisted:

Nata
tez dzisiaj zamówiłam ten polarek :D

IwontaG
07-11-2008, 20:00
No superancka ta kapotka :D

hanti
07-11-2008, 20:05
Hanti, jak Ci się indio znudziły to może jednak masz jakieś w kolekcji biało zielone (ale zieleń ciemna) na zbyciu? :twisted: :twisted: :twisted:

ale mi się znudziło KUPOWANIE, a nie manie, muszę oswoić stronę didka wtedy mi się odnudzi :twisted:

a ciemno zielone indio było niedawno na TBW za jedyne :roll: 300 $ :D

Nata
07-11-2008, 20:13

to ta,podoba mi się straszliwie

http://www.upmama.com/catalog.php?category=12

Nata
07-11-2008, 20:17
Sa m.in.czarne,popielate, brązowe,czerwone, różowe i fuksja...

agatkie
07-11-2008, 20:51
a ciemno zielone indio było niedawno na TBW za jedyne :roll: 300 $ :D

Ta... jak śnić to porządnie..

yerba
07-11-2008, 21:01
fajne kurteczki :love:

polah
07-11-2008, 21:37

to ta,podoba mi się straszliwie

http://www.upmama.com/catalog.php?category=12