Zobacz pełną wersję : Plac na Stawach Kraków 19- tego
Mignęła mi mama z maluchem w żółtym bawełnianym MT , nawet się nie zatrzymałam bo pędziłam na służbowe spotkanie. Pozdrawiam:hello:
rzezuchama
21-09-2011, 00:38
Koniecznie w żółtym? ;)
Bo my mamy pistacjowy taki zielonkawy :D
Na Stawach codziennie.
A ja widziałam mamę z dzieckiem w lagunie Nati, w 2X.
Koniecznie w żółtym? ;)
Bo my mamy pistacjowy taki zielonkawy :D
Na Stawach codziennie.
:oops: No tak, raczej pistacjowy ale coś tam żółtego było;) Tak koło godziny 11- tej, na rogu od strony UMK przy stoisku z gruszkami, jabłkami.
Pozdrawiam koleżankę:lol::high:
podgrzybek
22-09-2011, 15:51
Kurcze a na pewno nie żółty? bądź żółty z zielonym?:hmm: bo ja taką mamę często widywałam właśnie w okolicach Placu, bądź przy zejściu nad Wisłę przy knajpie Smily. Często z drugą dzidzią i inną kobietą/babcią?
Kurcze a na pewno nie żółty? bądź żółty z zielonym?:hmm: bo ja taką mamę często widywałam właśnie w okolicach Placu, bądź przy zejściu nad Wisłę przy knajpie Smily. Często z drugą dzidzią i inną kobietą/babcią?
Raczej jednak pistacjowym. Mama ciemne włosy, dziecko już nie takie małe, chyba śliczny blondasek z loczkami. Bez żadnej asysty:)
rzezuchama
23-09-2011, 00:12
No dobra. To my, aczkolwiek nie na Stawach ;)
https://lh6.googleusercontent.com/-xS2xBRE8-oA/Tnuxz5q7UHI/AAAAAAAAL4U/weXaSSJLCXA/IMG_3771.JPG
Dziecko już nie takie małe, oczywiście śliczny bobasek :D ale loczki nie. MT bawełniany, pistacjowy, z górą Fuji.
Przy zejściu koło Smilys'a też bywam, ale w asyście babci rzadko.
Normalnie pełna dekonspira ;)
:D
No dobra. To my, aczkolwiek nie na Stawach
https://lh6.googleusercontent.com/-xS2xBRE8-oA/Tnuxz5q7UHI/AAAAAAAAL4U/weXaSSJLCXA/IMG_3771.JPG
Dziecko już nie takie małe, oczywiście śliczny bobasek :D ale loczki nie. MT bawełniany, pistacjowy, z górą Fuji.
Przy zejściu koło Smilys'a też bywam, ale w asyście babci rzadko.
Normalnie pełna dekonspira ;)
I wszystko jasne, to Was widziałam na Stawach:D Jeszcze raz pozdrawiam :hello::hello::hello:
rzezuchama
23-09-2011, 21:09
Yeah! Byłam widziana! :D:D:D
Pozdrawiam serdecznie.
Haszczuś
24-09-2011, 23:38
Och, i ja Was kiedyś widziałam :) W przychodni na Komorowskiego, dziecko zdrowe, 20 czerwca chyba to było :) Pozdrawiamy :)
rzezuchama, kurcze ja Cie skądś znam.. :hmm: