PDA

Zobacz pełną wersję : Ktos pomoze? MT i plecaczek z wiazanej

Frezis
06-11-2008, 12:27
Hej,

kobietki prosze o pomoc. Nosimy sie w wiazanej juz kilka miesiecy, glownie 2x i kieszonka. Probowalam tez kangurka i raz zawiazalam mezowi plecaczek. Mam NATI.

Teraz na imieniny zazyczylam sobie MT (Franek ma juz 9 mies i wazy 9,5 kg - chcialabym go "przerzucic" na plecy).

No i szukam pomocy - czy ktos nauczy mnie wiazac plecaczek??? I czy ktos moglby mi pokazac MT i jak to sie wiaze???
Niestety nie moge wybrac sie do 100P bo wrocilam juz do pracy - na pol etatu wprawdzie, ale w domu jestesmy najwczesniej o 13.30. Z tego powodu wiekszosc spotkan/warsztatow ktore mi sie udalo znalezc odpada...

Pomozecie???

Acha - mieszkam na Mokotowie, blisko Panoramy (czerniakowska, trasa siekierkowska - te okolice).

Ładnie proszę :D :D :D :D

ithilhin
06-11-2008, 13:31
Moze tutaj znajdziesz cos ciekawego:

http://klubkangura.com.pl/warszawa-tydzien-bliskosci

Zapraszam!

Dagmara
06-11-2008, 14:14
A może podjedź do sklepu na Twardej do Vegi :)

hanti
06-11-2008, 14:16
co czwarte są spotkania chustowe na Freta w 100 pociechach

i codziennie możesz podjechać do sklepu Vegi :)

Frezis
06-11-2008, 16:36
dzieki dziewczyny

do 100P to nie dam rady, bo do poludnia pracuje

warsztaty z ok. dnia bliskosci juz obrezerwowane :( :( :(
ale do Vegi sie chyba wybiore!!!!

hexi
06-11-2008, 19:07
ewentualnie mozemy sie umowic w sadybie albo panoramie na kawke, to moze cos pomoge ;) (z wilanowa mam niedaleko :) )

ithilhin
06-11-2008, 19:39
uje

warsztaty z ok. dnia bliskosci juz obrezerwowane :( :( :(

to tydzien bliskosci wiec dzieje sie duzo :-)

tu na pewno masz wolne:

sobota 15, w godz. 12.00 - 15.00, centrum Warszawy

Spacer z chustami: zobaczcie nas!

***Idziemy barwnym korowodem na spotkanie chustowe Klubu Kangura. Spotykamy się w samo południe pod kolumną Zygmunta i idziemy na spotkanie do Hula Kula :)

Zapraszamy na pogawędki okołochustowe od godziny 13 do 14.30

W przypadku bardzo złej pogody zapraszamy tylko na spotkanie do HULA KULA - ul. Dobra 5 - budynek Biblioteki Uniwersytetu Warszawskiego

To okazja, by obejrzeć i porównać różne typy chust i miękkich nosideł oraz sprawdzić, które najlepiej spełni nasze oczekiwania.

Będą również do obejrzenia oryginalne chusty prosto z Meksyku.

Frezis
06-11-2008, 21:23
ithilhin - ło matko :duh: wiem ze tydzien! Sprawdzalam warsztaty i juz nie bylo miejsc. Na spacer sie pisze, nawet mojego M. wyciagne, bo to on bedzie nosil :D

hexi - ja chetnie!!!! Panorame to mam rzut beretem! A Sadyba tez niedaleko!