Zobacz pełną wersję : Oglądajcie - będę ze Stasiem w chuście w TV !
W czynie społecznym wystąpiłam dziś przed kamerą jako dziwna matka - nieużywająca smoczka.
Program będzie w środę 12 listopada od 8.00 do 10.00 w TVP2, w "Pytaniu na śniadanie".
Ogólnie było o tym, że nie używam smoczka, ale przemyciłam o karmieniu na żądanie, no i chusty (w roli chusty wystąpił jim). Poddałam też prowadzącej pomysły na program o EC, o chustach, i ekologicznym stylu życia, i zdaje się, że będzie chciała to zrobić. :thumbs up: Kaganek oświaty zaswieci ciut mocniej. TV ma wielką moc. Cieszę się!
http://images23.fotosik.pl/235/4daf73e3b423e5b5m.jpg (http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=4daf73e3b423e5b5)
czukczynska
06-11-2008, 10:25
Gratulacje! :thumbs up: Akurta będę w pracy,ale co tam.. :D
Będę oglądać na pewno :D super!
to świetnie!!! :high: gratulacje :thumbs up: z przyjemnością zobaczę :lool:
O fajnie,ale przypomnij jeszcze przed środą
i czy to będzie " Pytanie na śniadanie " TVP , czy "Dzień dobry TVN "
Bo coś się raczej pomyliłaś
Gratulacje!
A teraz pytanie gdzie będziesz?
w tvp w "pytanie na śniadanie"
czy w tvn w "dzień dobry tvn" ?
anette27
06-11-2008, 10:53
super!!!
gratuluję!bedę oglądać :)
dagusiaJot
06-11-2008, 11:07
No właśnie..będziesz w tvn czy tvp2 ?..jak w 2 to obejrzę, jak w tvn to nie - bo nie mam.. :evil:
pisze w "pytaniu na śniadanie" to chyba w TVP2 :wink:
Biedronka
06-11-2008, 11:12
super ! gratki !
kasiulka1975
06-11-2008, 11:12
Fajnie,tez bede ogladac :D
węgielek
06-11-2008, 11:37
napisala ze w tvn. pogrubiona czcionka :)
W czynie społecznym wystąpiłam dziś przed kamerą jako dziwna matka - nieużywająca smoczka.
Gratuluję występu przed kamerami, ale nie rozumiem dlaczego "dziwna matka"?
Osobiście znam kilka dzieci, które wychowały się bez smoczka, bo go zwyczajnie nie potrzebowały i nie trzeba im było żadnej ideologii dorabiać. Nie wiem o czym będzie program i niestety nie będę miała okazji go zobaczyć (praca) chyba, że później w necie, ale stereotypy są beee.
Co do reszty tematów, które zaproponowałaś - :thumbs up: oby się programotwórcy zainteresowali, lud trzeba oświecać, coby mniej kosmitów po ulicach chodziło :wink: :lol:
węgielek
06-11-2008, 11:44
ja tez mam dwoje swoich bezsmoczkowych dzieci. i znam mnooostwo tychze :)
gratki za występ :) (nie mam Tv więc nie miałam przyjemności obejrzeć)
a co do dziwności wychowywania bez smoczka... starsze dzieci nie uzywały smoczka - najmłodszy ssak do spania smoka potrzebuje. Statystycznie wychodzi na moim przykładzie że bez smoczka jest normalniej ;-) :D
napisala ze w tvn. pogrubiona czcionka :)
faktycznie :) muszę okulary zmienić na mocniejsze :lool:
super! jestem w domu z dzieckiem to obrjrze!
Fajnie, postaram się nie zapomnieć :lol:
My też bez smoczka i też nie rozumiem dlaczego z tego powodu miałabym być "dziwna" w oczach innych :dunno:
My też bezsmoczkowi, ale dla społeczeństwa to naprawdę jest dziwne :roll: będąc w szpitalu pielęgniarki domagały się smoczka i były bardzo niepocieszone gdy mówiłam im że nie używamy 8))
Ponawiam pytanie dziewczyn gdzie będzie program bo napisane że w TVN w Pytaniu na śniadanie, ale w TVN jest Dzień Dobry TVN, a Pytanie na śniadanie jest w TVP2, więc TVN czy TVP2? Bardzo chętnie obejrzę :)
ja nie mam TV więc sie nie znam... ekipa byla z tvn, a jak zapytalam kiedy mam ogladac, to powiedzieli ze w "pytaniu na sniadanie" w srodę 8-10. :roll: :lol:
dowiem się.
a co do dziwnosci, to dla mnie bezsmoczkowość to sama natura, ale prowadzacej nie bylo latwo znaleźć kogos bezsmoczkowego. tylko ja sie trafiłam i to tylko dzieki przypadkowi.
a teraz szukają kogos w ciazy do programu o seksie w ciąży i tez nie moga znaleźć.
dagusiaJot
06-11-2008, 21:38
My też jesteśmy bezsmoczkowi..ale nie dlatego, że nie chciałam, ale dlatego, że Arek nie chciał..nigdy mu nie wciskaliśmy na siłe smoczka, był okres 3 tygodni, kiedy Arek mając 2miesiące smoczkował..a potem już mu się "odsmoczkowało"..:D
kamilcia.xt
06-11-2008, 22:01
ja też z tych dziwnych :)
będę oglądać!
Jeśli ekipa z TVN to Dzień Dobry TVN, zaczyna się o 8.35 :)
A w sprawie dziwności, to u nas sytuacja tak się przedstawia, że Kuba jest bezsmoczkowy z własnego wyboru, a ja go próbuję na siłę do smoczka przekonać... bo staram się nauczyć go zasypiać bez cyca :baby:
My też bezsmoczkowi (z wyboru Mateusza) i wzbudzamy sensację, że jak to tak można?Przecież ze smoczkiem byłby spokojny a tak to mi na pewno płacze :roll:
Chętnie obejrzę ;)
Tym bardziej, że moje dziecko samo zdecydowało, że chce być "dziwne" i smoczka nie uznaje :roll:
Moja córcia używała do 4 miesiąca, potem wypluła i ...już nigdy wiecej.
Choć ostatnio wygrzebały gdzieś z Julką ten stary i czasem bawi się we wkładanie go do buzi, po 5 sekundach wyjmuje i mówi "dzi", że tak dzidziusie robią (niektóre :lol: )
moj jest smokowy na sile, zaczal smokowac w 3 miesiacu i do tej pory czesciej wypluwa niz ssie, najczesciej uzywam smoka jak sie w nocy przebudza, zeby dalej spal, wogole zasysa tylko kiedy jest bardzo spiacy
SUper :)
A ja się zbieram od miesięcy żeby do Ciebie maila napisać :)
Ech może dzisiaj się uda :D
:applause: za edukowanie społeczeństwa, szkoda tylko ,że jestem w tych godzinach w pracy, bo chętnie bym obejrzała :(
luxnordynka
11-11-2008, 12:31
a ja mam 4 bezsmoczkowych dzieci, ale nie jestem przeciwniczką tychze ulatwiaczy, jesli potrzeba ssania jest duza:). Pozdrawiam, Ewa
Obejrzałam, fajnie, chociaż szkoda, że tylko jakieś 10 sekund (a czekania 2 godziny) :lol:
:applause: :applause: :applause:
oglądałam, ale kruciutko było
No własnie, króciutko....i nawet chustę było kiepsko widać...a śliczne getry zauważyłam na nóżkach Stasia :)
i my też bezsmoczkowi, Lenka miała smoka w buzi z dwa razy w szpitalu po urodzeniu, jak wróciłyśmy do domu to smok poszedł w kąt ( a profilaktycznie zakupiłam z 5 różnych smoczków :D )
ja sie chyba zabije !! czekalam ale na TVN-ie :cryy:
co mi sie pokręcilo :?:
ale przynajmniej posluchalam o karmieniu piersią gdy mama jest chora ;)
No i ja czekałam na TVNie. Było dużo o dzieciach, ale nic o smoczkach.
Szkoda.
Gratuluję występu!
gratki!! ja bylam w pracy ale moze linka podajcie!!
Ja też byłam w pracy, ale jakby kto linka miał to chętnie zobaczę :mrgreen:
a teraz szukają kogos w ciazy do programu o seksie w ciąży i tez nie moga znaleźć.
Hehe, ze tak powiem patrzac na swoj przyklad: wierze :D
skleparz
17-11-2008, 00:12
a ja dopiero teraz się dowiedziałam,
tv też nie oglądam, bo to dla mnie strata czasu,
też jestem z tych dziwnych
dwóję bezsmoczkowych wychowałam :baby: , chociaż mój tata bardzo chciał syna zarazić, ale po kilku próbach , jak go Kuba przegonił po pokoju za wyplutym smokiem to spasowa :lol: ł,
a teraz to już potrójnego dziwaka wychowuje, bo bez smoka, w chuście i od 6 doby sikamy na nocnik na co nawet mój oświecony pediatra patrzy ze zgrozą :roll:
Mam dvd z nagraniem, ale nie wiem, jak to przerobić na plik wrzucalny do youtube.
Przepraszam za zamieszanie z TVNem.
A co do seksu w ciąży - ja tez sie nie zgłosiłam do tego programu... :lol:
Pediatrzy: to jest temat rzeka. Wczoraj bylismy wlasnie u pediatry i znów słuchałam o szczepieniach, i mięsie, i nie wierzyła, ze mówi śśś kiedy mu sie chce siku. 8))