PDA

Zobacz pełną wersję : to i ja się witam :D

kachasek
08-09-2011, 16:19
jak w temacie :) witam się i parę słów o nas piszę ;)
Jestem mamą 4letniego już bąbla, którego nosiłam głównie w pouchu. Miałam też wiązaną samoróbę z flaneli, która jednak większość czasu służyła nam za ochraniacz do łóżeczka a nie środek transportu ;) ceny chust skutecznie mnie wtedy odstraszały. Wiedziałam jednak, że kolejnego bobasa będę nosić. Maluszek jeszcze w brzuchu (ma jeszcze 2,5 tygodnia na wyjście w terminie) ale ja już mam fioła na punkcie chust i zaczynam kolekcjonować :hide:
na forum trafiłam dzięki poszukiwaniom chusty i tak od jakiegoś czasu podczytuję was codziennie, oglądam cuda, w jakie motacie swoje dzieciaczki i niemal codziennie "zachorowuję" na kolejną chustę :duh:

opolanka
08-09-2011, 18:42
witaj:hey:
chustowanie i chusty uzależniają.....ja znowu myśle o kupnie kolejnej:eek::ninja:

alifi
08-09-2011, 22:47
podczytuję was codziennie, oglądam cuda, w jakie motacie swoje dzieciaczki i niemal codziennie "zachorowuję" na kolejną chustę :duh:

Mam to samo. Studiuję kolejne wątki, śledzę kolejne chusty, choć oczy przekrwione, kark zdrętwiały, usta spierzchnięte od oblizywania ;)

Czyli "witaj w chustowym niebie/piekle" chciałam powiedzieć, tak? :high:

kachasek
09-09-2011, 23:59
:) uzależniają i to jak ;) nawet samo patrzenie na nie :D i choć parę dni do porodu zostało, torba nie spakowana jeszcze, to ja dla "tego kawałka szmaty" mogłabym już na porodówkę lecieć :rolleye:
oj, co ja piszę... przecież w torbie chustę mam, a że nic poza tym jeszcze? nadrobi się:mrgreen: to już chyba korba:bduh:

schiselle
10-09-2011, 15:49
Witamy :)

aisinom
13-09-2011, 22:24
kolejna chusto fanke witamy

kachasek
13-09-2011, 23:54
schiselle, aisinom :D
aisinom, niestety obawiam się że stanę się fanką z hoplem na punkcie szmat jak tylko mała się urodzi:ninja: :mrgreen: tylko co na to nasz budżet domowy?:p

Karusek
14-09-2011, 10:26
witaj :)
spokojnych ostatnich dni w dwupaku i szczęśliwego rozwiązania!

a z chorobą chustową - najlepiej poczekaj zawsze 2-3 dni, często "zachorowanie" na konkretny model po tym czasie mija i przychodzi "zachorowanie" na następny ;) zaoszczędzisz w ten sposób :D

kachasek
14-09-2011, 10:32
witaj :)
spokojnych ostatnich dni w dwupaku i szczęśliwego rozwiązania!

a z chorobą chustową - najlepiej poczekaj zawsze 2-3 dni, często "zachorowanie" na konkretny model po tym czasie mija i przychodzi "zachorowanie" na następny ;) zaoszczędzisz w ten sposób :D

dziękuję :D
a z czekaniem... wiem, wiem ;)

hajda
15-09-2011, 14:55
Cześć Kachasek,
witam na forum i trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie.

pinea
15-09-2011, 15:25
hej witamy! i trzymamy kciuki, ja tez w dwupaku, ale przyjdzie mi jeszcze troche poczekac. Pewnie do listopada ;)

Ilka
16-09-2011, 13:44
Witaj,
wpadłaś po uszy, chusty uzależniają, forum uzależnia, a jak wpadniesz jeszcze w pieluchy wielo to po Tobie :mrgreen:

kachasek
16-09-2011, 16:21
hajda, dzięki :D
pinea również dziękuję :) szybko zleci i listopad cię zastanie;-)
Ilka otulacze jakieś tam mam;) ja raczej z tych wygodnickich jestem, pranie u mnie się piętrzy zamiast na bieżąco, więc nie wiem jak to będzie. Ale kto wie ;) nie mówię, że nie:p

zewelinal
17-09-2011, 21:35
witamy

JJ
23-09-2011, 16:34
witaj