PDA

Zobacz pełną wersję : Jakie TO piękne!!!

agucha
30-10-2008, 23:28
Tak krzyknął dziś jeden starszy pan, który stanął jak wryty na widok Zosi w 2x na zakupach w Auchan. I jeszcze: "czy pani pozwoli, że postoję chwilę i się napatrzę? Nigdy nie widziałem czegoś tak pięknego. I ta pozycja - chyba nie ma lepszej dla dziecka!" I rzeczywiście, stał i patrzył... Fajne, co?
To jedna z milszych sytuacji, bo jakiś czas temu w tym samym Auchan podbiegła do mnie nagle kobieta i krzyknęła: o matko, czy pani wie, że to jest bardzo niebezpieczne dla dziecka?! Ja stanęłam jak wryta i zanim zdążyłam coś odpowiedzieć, pobiegła dalej. Nie dawało mi to spokoju, więc jak ją namierzyłam, podeszłam i zapytałam, o co chodzi, może to terapeutka i wie coś, czego ja nie? Pani swoje: to jest bardzo niebezpieczne! i znowu ucieka. Więc pomyślałam o niej to samo, co ona o mnie :twisted: :evil: i poszłam w swoją stronę...

czukczynska
31-10-2008, 07:25
Pierwszy komentarz cudowny :D ,drugi-typowy... :evil:

a-linka
31-10-2008, 10:52
Tak krzyknął dziś jeden starszy pan, który stanął jak wryty na widok Zosi w 2x na zakupach w Auchan. I jeszcze: "czy pani pozwoli, że postoję chwilę i się napatrzę? Nigdy nie widziałem czegoś tak pięknego. I ta pozycja - chyba nie ma lepszej dla dziecka!" I rzeczywiście, stał i patrzył... Fajne, co?

bardzo miłe :D
nam też się czasem zdarza spotkać ludzi zachwyconych pomysłem noszenia, w sumie to bardzo często. może to kwestia zniewalającego uśmiechu Wika? :lol:

ta pani - no coments :evil:

Padthai
31-10-2008, 21:44
no no :D
pozdrowienia dla tego pana :hello:

martyna
31-10-2008, 22:43
przesympatyczna reakcja :D
oby więcej takich zachwytów :wink:

Renka
09-11-2008, 02:22
jak milo :)
my tez w wiekszosci spotykamy sie z usmiechami i milymi komentarzami chociaz czasem...wrrrr