Zobacz pełną wersję : Witam po dłuższej przerwie
:)
Nie wiem czy wiele osób mnie tu jeszcze pamięta. Ostatnio ogarnięta całkowicie przez rozkręcającą się wciąż własną działalność gospodarczą czasu nie miałam wcale - niestety na moje ukochane forum również :cry:.
Teraz chciałabym wrócić (choć z wolnym czasem w dalszym ciągu krucho), bo mi tęskno i brak Was wszystkich, ale w chustach już się nie nosimy, bo Julek już woli własnymi ścieżkami podążać :cool:.
Chętnie poplotkowałabym jednak o dzieciowych i babskich sprawach, a jeżeli o chusty chodzi, to chętnie służę pomocą i podzielę się moją wiedzą na temat tych co przeszły przez moje łapki :).
Przyjmiecie mnie z powrotem?:hello:
Joawoj, fajnie Cię widzieć!
No, wiedzę chustową masz ogromną! Zawsze chciałam wiedzieć, ile w sumie chust przez Twoje ręce się przewinęło ;) Próbowałaś je kiedykolwiek zliczyć? :ninja:
Hej Asiu. Miło Cię widziec/czytać znów;)
:hey:
Kasia.234
16-08-2011, 00:20
Witaj z powrotem (właśnie wczoraj się zastanawiałam, gdzie się podziewasz) :)
och, a ja pamiętam, jak z szeroko otwartymi oczami przeglądałam Twoje stosiki :love:
truscaffka
16-08-2011, 00:36
witaj witaj, ja też pamiętam Ciebie, Twoje chusty i Twoja suknię ślubną :)
pomidore
16-08-2011, 00:41
Aska :DDDDD
witaj :D:D:D
pewnie ze pamietam :ninja:
macierzanka
16-08-2011, 10:04
Nie ma forum bez Ciebie.
Nawet jak nie pisałaś i tak byłaś:)
karolinka251
16-08-2011, 10:07
witaj ponownie:-)
Witaj Asiu ponownie!
Dla mnie wcale nie zniknęłaś, ale po prostu bywałaś rzadziej :).
Wątki z Twoim udziałem regularnie wypływają, więc cieszę się, że teraz także coś skrobniesz!
paskowka
16-08-2011, 10:20
Witaj:) oczywiście że pamietamy, a Twoje stosiki to już szczególnie:)
opolanka
16-08-2011, 10:23
Witam:hey:
Winoroslinka
16-08-2011, 16:53
o rany a ja wczoraj wieczorem kladac mala spac zastanawialam sie co z joawoj...
telepatia.
W glowie mialam zdjecia z Twojego slubu i tak mnie naszlo.
jak ktos znika to czesto oznacza to problemy ale na szczescie nie u Ciebie
:hey:
:)
dawno temu kupilam pajacyk na bazarku, po Julku, teraz po Piotrku Adasiowi sluzyc bedzie:)
fajnie Cię znowu widziec
Dzięki za miłe powitanie :) - na Was zawsze można liczyć.
Chust u mnie wciąż jeszcze zalega kilkadziesiąt myślę :hide:, ale nie mam czasu ich skatalogować i wystawić. A ile ich w sumie było pojęcia nie mam, ale w setkach trzeba by liczyć :oops:
Asiu, fajnie, ze jesteś z powrotem :)
calineczka
16-08-2011, 23:08
Ja tam nigdy nie zapomniałam o Tobie i o Twoim stosisku :rolleye::rolleye::rolleye:
Asiu witaj witaj! choć przecie tylko chwile Cie nie było :)
A jak interes?? mam nadzieje,ze kwitnie!
a jesli chodzi o Twoj stos- wełny szukam :) chmm myślalam ze Tobie sie pierwszej przyda :)
wrapsodia
16-08-2011, 23:15
cześć cześć. No ja czekam czekam aż te szafe otworzysz :D
Asiu witaj witaj! choć przecie tylko chwile Cie nie było :)
A jak interes?? mam nadzieje,ze kwitnie!
a jesli chodzi o Twoj stos- wełny szukam :) chmm myślalam ze Tobie sie pierwszej przyda :)
Jeszcze sporo jest do zrobienia, ale działa i rozwija się - nie narzekam :).
I zapraszam, przy okazji spaceru po Starówce, na Noodle na Podwalu ;).
Ja mam Twojego byłego Mossa wciąż, jeśli Ci za nim tęskno, to pewnie się dogadamy ;).
kubutkowa
16-08-2011, 23:16
Asiu, któż mógłby zapomniec te legendarne chustostosy? Albo tekst :napisz do joawoj, ona te szmate miala :lol:
Czesc :D
miło Cie znowu widzieć. myślałam że wróciłaś w związku jakimś planem na nowego chuściocha :wink:
miło Cie znowu widzieć. myślałam że wróciłaś w związku jakimś planem na nowego chuściocha :wink:
Ehh, niestety nie :(. Cały czas odsuwamy kolejną ciążę w czasie, bo za bardzo zajęci jesteśmy. Chyba trzeba będzie w końcu przestać za dużo myśleć i planować, bo Julek na zawsze jedynakiem zostanie ;).
heheh ja tez obstawiałam ze sie rodzinka powiększy :)
Asia odkop skrzynke , bo sie próbuje dopchac :)
Asiu jak miło, że jesteś! :kiss:
heheh ja tez obstawiałam ze sie rodzinka powiększy :)
Asia odkop skrzynke , bo sie próbuje dopchac :)
Coś tam zwolniłam, ale wiesz, że ze mną szybciej na maila się dogadasz: mmpjmw@gmail.com