Zobacz pełną wersję : Kolejny wynalazek na Allegro
Blanka_1982
15-08-2011, 08:37
O takie coś znalazłam http://allegro.pl/chusta-bez-wiazania-innowacyjne-nosidelka-len-i1748692370.html
Hmmmm, jak to dociągać??:hmm:
opolanka
15-08-2011, 08:40
Jakoś to do mnie nie przemawia...ale ciekawa jestem....jak to się nosi
Blanka_1982
15-08-2011, 08:47
coś jak stuningowany pouch chyba:)
Nie wyobrażam sobie noszenia w tym 2 miesięcznego malucha. To jakaś bzdura. Piszą, że przy ich produkcie nie ma problemu ze źle zawiązanymi chustami. A źle zawiązana chusta, to zazwyczaj źle podociągana chusta, a tutaj nie ma żadnej możlwiości na dociągniecie. I jak dobrać rozmiar? Jak wybiorę taki, który będzie pasował na kilkumiesięczne dziecko, to jakim cudem będzie dobre na np. 1,5 roczne? A twierdzą, że to zakup na lata:duh:
dankin-82
15-08-2011, 08:49
ale o tym czsem już gdzieś nie było?
dla mnie porażka :twisted:
a jakie wzięcie ;/
a najlepiej sprzedają się chusty z prześcieradeł...
misunderstanding
15-08-2011, 09:07
ludziom nie chce się uczyć wiązać, ot..
i lecą na takie słabe bajery. porażka dla mnie to "coś".
coś jak stuningowany pouch chyba:)
A dokładnie rzecz ujmując dwa pouche
Ze zdjęć wynika, że tego się NIE dociąga :( Tylko nie wiem, na czym w takim razie ma polegać wygoda, bo widać, że dziecko w tym WISI. Co to ludzie nie wymyślą... Czasami "postęp" jest wpieniający ;) Nie wiem skąd w ludziach ciągła potrzeba, by z dobrego robić lepsze, bo akurat w przypadku noszenia dzieci sprawdza się powiedzenie, że lepsze jest wrogiem dobrego.
Kilerek_81
30-08-2011, 15:03
chyba gdzieś już to widziałam, pomyłka totalna
kachasek
30-08-2011, 15:30
jak szukałam chusty dla nas odpowiedniej, trafiłam na coś podobnego z babylonii (Tri-cotti) tylko tam wydaje mi się jakoś inaczej to wygląda. Niby też dwie części, ale może bardziej dopasowane na modelce:?: tutaj ewidentnie dzieciaczki wiszą, przynajmniej na zdjęciach... może jak się dobierze odpowiedni rozmiar :roll::?: mimo wszystko - nie przekonuje mnie