Zobacz pełną wersję : Nowe dziecko i pierwsze plany mojego męża
Jestem w cieżkim szoku. W czerwcu pojawi się u nas nowy chuścioch i wyobraźcie sobie, że pierwsze plany mojego męża odnośnie rzeczy do zrobienia i kupienia z tej okazji to remont przedpokoju i... zakup nowych chust :omg: Jedna dla mnie i jedna dla niego. Już nawet miał wybraną, Hoppa Monteral. Nawet przeglądał już bazaki i allegro w poszukiwaniu takowego. To ja zawzięta chustomaniaczka pierwsze o czym pomyślałam, to wymiana wózka :oops: a on mi tu z takimi planami wyjeżdża. Moj mąż jest debeściak :love:
ithilhin
27-10-2008, 07:29
zdecydownaie debesciak. i kolor wybral najnajnajpieknijeszy :-P
czukczynska
27-10-2008, 07:59
Fanastyczny chłop! :applause:
pozazdrościć.
Może nie męża, bo mój też niczego sobie, ale na pewno stosunku do chust. :applause:
To się nazywa prawdziwy chustotata ;)
dagusiaJot
27-10-2008, 09:13
To mój kuzyn jest... 8))
:wink:
To niezłe.... gratuluję męża ;)
gratuluje i chusciocha i meza!!!
Lovrita Bornita Rokita
27-10-2008, 12:22
Brawa dla chustotaty! :applause:
calineczka
27-10-2008, 12:28
Gratuluję Chuścioszka! I Tobie chustomęża!
Tatusiowie zapobiegliwi są :wink:
Oj troszczą się o swoje potomki, troszczą heheh :lool: :lool: :lool:
hehe, gratuluje, i troche zazdroszcze, bo niski by pierwsze co to pomyslal, czy nie trzeba bedzie zmienic auta na wieksze;)
oraz gratuluje:)
miedziana
27-10-2008, 22:09
Chustotata świetny - niech daje przykład innym :)
A chuściocha z całego serca gratuluję :applause:
Gratuluję męża i chuścioszka.
mayetschka
28-10-2008, 09:51
wie co najlepsze da malucha :) :applause:
super zaskoczenie :thumbs up:
milusio...
ja nie planuję na razie dzidziusia, ale już zapowiedziałam że nie zamierzam kupować głębokiego wózka, tylko dopiero spacerówkę (no chyba że zostawimy ten... :roll: ) - nosić się będziemy w chustach od pierwszych dni :jump: