Zobacz pełną wersję : Halo,halo...biegnie za nami babcina...
... chce pani wozek,bo mam po moim wnuku ;) Chyba biednie wygladamy,dobrze,ze jeszcze mojego ponad roczniaka piersia nie karmilam w tym czasie a starszak wyjatko nie niosl worka ze swoimi znalezionymi smieciami,bo on uwielbia recykling ;) Asertywnie bardzo sie zachowalam,bo generalnie wscieklizny dostaje w podobnych sytlacjach,podziekowalam i powiedzíalam,ze dwa mam w piwnicy,w tym jeden nowy,gdyby reflektowala dla wnusia ;) Babcia spojzala na nas jak na dziwadla i dostala motorek w tylku,dobrze,ze sie za nia nie kurzylo. A z milszych wydarzen dnia dzisiejszego ;) coraz wiecej mam,tatusiow,babc obecnych i przyszlych podchodzi do nas i dopytuje sie gdzie kupic chuste,czy uda im sie nauczyc motac itp. tak milo sie na serduchu robi. pozdrawiam.
mi kiedyś taka babcia oferowała wózek ze śmietnika, który to śmietnik właśnie przeszukiwała:)
;) Po fakcie pomyslalam,ze moglam ten wozek choc zobaczyc,bo moze nadawalay sie do sprzedania i bylby zadatek na kolejna chuste;)
;) Po fakcie pomyslalam,ze moglam ten wozek choc zobaczyc,bo moze nadawalay sie do sprzedania i bylby zadatek na kolejna chuste;)
to sprzedaj te z piwnicy;)
jadorota
03-08-2011, 19:16
A ja dzisiaj usłyszałam, że strasznie się męczę ;)
No chciała dobrze kobieta.
efcia1981
04-08-2011, 14:46
hihi :) dobrze chciała kobita :P
mi babcia powiedziała kiedyś, że się przewrócę i dziecko zaduszę ;)
hahaha, rewelacja :lol: szkoda że ja nie mam tak uczynnych sąsiadów :hide:
Dobre :) Gdyby wiedziała, że chusta w cenie wózka a czasem nawet o wiele droższa pewnie by padła ;) Mnie tylko raz zapytała dziewczynka dlaczego noszę dziecko w ręczniku (a to było indio czarno białe ;) )
A nas dziś pani sprzedawczyni rozczuliła, jak zobaczyła Fabianka w chuście stanęły jej łzy w oczach :love: wzruszyłam się i ja :)
Ja tam od babć same pozytywne komentarze słyszałam, że tak dziecku dobrze, że przy mamy serduszku... Nawet dziadek z dołu zawsze pochwali :lol:.
opolanka
09-08-2011, 22:55
No proszę są jeszcze na tym świecie dobre dusze....;);)