Zobacz pełną wersję : Cześć :)
Mam na imię Wiola, noszę od 4 i pół roku, przetestowałam chusty długie, kółkowe, mei taje, podaegi. Propaguję noszenie dzieci, gdzie tylko mogę, szyję MT, chustoMT i podaegi. Od niedawna także wypożyczam nosidła i chusty.
Zawitałam tutaj, żeby się uczyć od bardziej doświadczonych oraz zebrać rzetelne opinie o moich nosidłach. Dopracowuję je od 4 lat, przygotowuję się do wejścia na szerszy rynek, chciałabym, żeby nosidła były idealne. Mieszkam na Podhalu. Pozdrawiam wszystkich zamotanych :)
witaj:hey:
planujesz jakieś testy swoich nosideł? bo kuszą na allegro
Witaj i rozwijaj swoje pasje:D
opolanka
24-07-2011, 10:14
witaj:hey:
niech ktoś podrzuci linka do nosideł i mei tai
Gosia83 testuję od 4 lat, ostatnio z "pożyczanymi" dziećmi, ale też i u zachustowanych koleżanek. Oczywiście chętnie podeślę MT na próbę jeśli znajdzie się ktoś chętny, szczególnie zależy mi na opinii o mieszkach szytych z chust NATI. Zupełnie inaczej się układają i pracują niż te klasyczne z watoliną lub dodatkową warstwą tkaniny w środku. Linka wstawię z chęcią, o ile to nie narusza regulaminu. Zawsze też możecie napisać na adres hajda@vp.pl
Cześć!! Witaj!
Widziałam Twoje MT na allegro.Są bardzo ładne :) Chętnie wypróbuję jak Malutka podrośnie :)
Monia i Luna dziękuję Wam za dobre słowo.
Opolanko wpisz na allegro "hajda" albo "mei tai hajda". W tej chwili nie wystawiam hybrydy z nati, bo liczę, że ktoś ją przygarnie do przetestowania :) Ale to chyba powinnam ogłosić w osobnym watku ....
ja też jestem chętna na testy :) jak już się zdecydujesz takowe zrobić
hej, nie domyśliłam się od razu, buziaczki MaMru :)
kuszlielka
27-07-2011, 09:02
Fajnie że się realizujesz w takim maminy sposób :) nosidła wyglądają super więc też na testy z chęcią się piszę :)
Jeśli znajdą się zainteresowani z Warszawy to chętnie przyjadę na kilka dni zaprezentować swoje MT i dać Wam okazję do zapoznania się z różnymi modelami i rozmiarami. Ale oczywiście jeszcze nie doczytałam jak i gdzie poinformować o takim spotkaniu, więc ponownie proszę o cierpliwość lub podpowiedź :)
Jeśli znajdą się zainteresowani z Warszawy to chętnie przyjadę na kilka dni zaprezentować swoje MT i dać Wam okazję do zapoznania się z różnymi modelami i rozmiarami. Ale oczywiście jeszcze nie doczytałam jak i gdzie poinformować o takim spotkaniu, więc ponownie proszę o cierpliwość lub podpowiedź :)
Witaj, mamy nadzieję, ze zagościsz na długo
żeby dać swoje dzieło do testów, nie musisz jechać do danego miata i umawiać się na spotkania. jest na forum dziła 'testy", jest regulamin jak to tam wygląda, w skrócie:tworzy sie lista chętnych, wysyłasz do pierwszej, a ona już do drugiej i tak się to toczy. Myslę, ze chętnych nie zabraknie, sama bym spróbowała.:)
Blanka_1982
27-07-2011, 14:52
Pierwszy raz najpierw poznałam forumkę "na żywo", a dopiero potem na forum;) Zakładaj wątek testowy, będziesz mieć sporą kolejkę! Ja się od razu tez wpisuję;)
Blanka pozdrawiam serdecznie, cieszę się, że się poznałyśmy.
Testów na razie nie mogę zacząć, bo się okazało, że jest to zarezerwowane dla sponsorów i firm. Napisałam już w tej sprawie do władz zwierzchnich forum, czekam na odpowiedź. Niemniej jednak zapraszam wszystkie chustomaniaczki, które mieszkają lub przebywają na Podhalu na spacer próbny i zapoznawczy :)
Moniu52 trafiłaś w dziesątkę z tymi pasjami, dzięki za dobre słowo.
Do Warszawy przyjade, bo kocham to miasto, zostawiłam w niej 7 przecudnych lat życia. Mam tam prawdziwych przyjaciół, siostrę rodzoną i siostrę z wyboru :) Problemem może być długość pobytu, bo mam masę obowiązków i muszę dobrze ułożyć plan.
Dziękuję wszystkim za zainteresowanie i wsparcie.
Blanka_1982
28-07-2011, 09:26
Tutaj jest wątek "podhalański"- nieco podaupadły, ale jednak;) http://www.chusty.info/forum/showthread.php?t=22517
o dzięki wielkie Blanko, może doprowadzimy go do świetności hi hi hi
julianka.
28-07-2011, 17:39
A to Twoją ulotkę z MT widziałam w Małpim Gaju w NT. A zachodziłam w głowę kto to może byc szyje nosidła a na chustoforum nieznany :ninja:
Pozdrawiam
A tak tak zostawiałam tam zakładki, no proszę widzisz jaki świat mały :) Mam nadzieję, że się poznamy kiedyś.