Zobacz pełną wersję : NIEKULTURNA FUSIA WITA SIĘ!
JAK JUŻ KTOŚ NAPISAŁ LEPIEJ PÓŹNO NIZ WCALE!!!
witam wszystkie koleżanki i kolegów z chusty info:lol:!
noszę od listopada 2009
mam 2 córki:heart::heart:
17 chust i mt:omg:
i chyba mnie już znacie-nie przywitalam się jak grzecznośc nakazuje więc czynie grzeczności i przepraszam za zwłoke w powitaniach:D
Uda mi się pierwszej? Witamy :) Rozgośc się :) :) :):D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
opolanka
18-07-2011, 07:23
Serdecznie witam:hey:
Mirtucha
18-07-2011, 09:20
Hahaha to ja mam wyrzuta,że się nie przywitaam a na forum jestem od marca tego roku:D
Witaj!!
mama-igi-tata
18-07-2011, 09:20
a wiecie...? ja też się chyba nigdy tak oficjalnie nie przywitałam :hide:
Hahaha to ja mam wyrzuta,że się nie przywitaam a na forum jestem od marca tego roku:D
Witaj!!to zapraszam załóż wątek powitalny :wink:
a wiecie...? ja też się chyba nigdy tak oficjalnie nie przywitałam :hide:to się przywitaj:wink:
:lool:
hej Fuska:P
hej Demonko:twisted:
kożystając z okazji nnapiszę jak to się zaczęło
zaczeło się od fotki na nk podpisanej-wiem wiem rozpieszczam a potem nie będe mogła odłożyć:duh::duh::duh::duh::hide::hide::hide:ac zkolwiek napis był raczej żartem! i pewna osóbka napisała mi ze nie rozpieszczam tylko spełniam potrzeby dziecka-jakoś tak a prywatną wiadomością wysłała mi 2 fajne linki jednym z nich był na chusty info-w kolorystyce zielonej-część pewnie pamięta-imo najładniej tak wyglądało!
a ze nie było to nararczywe tylko sympatyczna propozycja to skozystałam z popozycji i się zakogowałam:mrgreen:no i wpadłam -przepadłam za chustami ową sympatyczną osobą której teraz mam okazje za to modziękować była nasza mimka -mimko dziękuję!:applause::applause::applause::applause ::applause::applause::applause::applause:
jednym z nich był na chusty info-w kolorystyce zielonej-część pewnie pamięta-imo najładniej tak wyglądało!
ja też zaczynałam przygodę z chusty info w kolorze zielonym. I mnie też ten kolor najbardziej tu pasował:D. A tak w ogóle to witaj, niekulturalna (jak sama to ujęłaś) lecz dobrze już rozgoszczona Fusiu:D:hello:
heheh witaj Fusiaku :) no teraz od razu lepiej hahahah