Zobacz pełną wersję : Witam wszystkich serdecznie
wielu z Was zapewne się zdziwi co robię na forum, bo nie jestem mamą maluchów tylko dwóch dorosłych już córek i prawie babcią ( za tydzień może dwa).Moja starsza córka jest "chustomanką" jak również jednym z użytkowników forum :D
i .......zaraziła mnie :D.Słucham jej opowieści,na jakie nieprzyjemne komentarze otoczenia jesteście często narażeni nosząc swoje maluszki w chustach i dziwi mnie reakcja ludzi .W sobotę byłam na spotkaniu chustowym i uczyłam się jak wiązać chustę i powiem Wam, ze ubolewam nad tym, iż wtedy kiedy moje córki były małe nikt nie wiedział o czymś tak cudownym jak noszenie dziecka w chuście. Dlatego też uważam, ze trzeba uświadamiać otoczenie, jak najwięcej i w każdy możliwy sposób.Ja swojego wnuczka z całą pewnością będę nosić tylko w chuście i namawiać do tego wszystkie znane mi babcie :P Piszę również pracę na temat
" Rodzicielstwo więzi i jego wpływ na prawidłowy rozwój dziecka"i nie ukrywam, że bardzo liczę na Waszą pomoc, jesteście wspaniałym "materiałem badawczym" jeśli oczywiście nie macie nic przeciwko temu :D
Pozdrawiam wszystkich serdecznie i życzę wytrwałości
"Prawie" babcia
Witam serdecznie :D
Naprawde bardzo milo sie czyta taki post powitalny :D :D
salgonya
19-10-2008, 19:09
Witamy z ogromną radością przyszłą chustoBabcię :D
Biedronka
19-10-2008, 19:11
WITAMY !! :D
bardzo sie cieszę że postanowiła Pani do nas sie dołączyć :D
Proszę sie rozgościć i czuć sie z nami dobrze
pozdrawiam Babcię :thumbs up:
jest mi strasznie milo z tak serdecznego przywitania, ale proszę nie zwracajcie się do mnie per Pani, jestem babcią po prostu babcią :D bardzo podoba mi się określenie mnie przez jedną z Was jako chustobabcia :D
Serdecznie witam chustobabcię!
Zazdroszczę Twoim córkom i wnukom :D
polaquinha
19-10-2008, 20:19
Milo nam, ze Pani do nas trafila :D
Aneczka jest swietnie przygotowana do calej akcji bycia mama - i pewnie jest to rowniez i Pani zasluga!
Milego forumowania :D
Witamy chustobabcię! :lol:
:hello: witamy chustobabcię!
Jeszcze raz proszę nie, właściwie błagam :D nie mówcie do mnie Pani :cry:
jest mi cudownie ciepło na sercu, za tak miłe przyjęcie.Przeglądam Wasze, właściwie to już Nasze forum :lol: i jestem pod ogromnym wrażeniem mądrości i serdeczności jaka tu panuje. Gratuluję dziewczyny :thumbs up: tak trzymać
Witamy! JEst tu już kilku chustotatusiów, ale babcia pierwsza :thumbs up:
pulcheria
19-10-2008, 21:53
Serdecznie witam pierwszą babcię :D
Witam nową forumową fankę chustonoszenia :welcome:
mayetschka
19-10-2008, 21:59
witam :D Rozgość się bo jest co czytać... oj jest :D
kamilcia.xt
19-10-2008, 22:32
Cześć! :hey:
miedziana
19-10-2008, 22:35
Witaj chustobabciu :) Super, że tutaj trafiłaś. Dużo radości - podobno to cudowne uczucie zostać babcią - tak przynajmniej twierdzi moja mama;) Życzę uśmiechu i wspaniałych chwil również z wnuczątkiem w chuście :)
meryl 72
19-10-2008, 22:38
Witamy oby więcej takich chustobabć :jump: :jump: :jump:
rzezuchama
19-10-2008, 23:55
:hey:
:)
zaluje, ze moja mama jest tylko babcia. bez chusto-dodatku.
witaj w domku!
czukczynska
20-10-2008, 17:24
Witaj chustobabciu :D
Moja mama też chustuje,ale biernie -tzn grzecznie stoi i czeka aż ją omotam,ale też to lubi!
Jakież miłe wieści, że nie tylko różne płcie, ale i pokolenia się na forum pojawiają. Czekam teraz na chustodziadka. A potem na wypowiedzi pierwszych chustowanych dzieci.
Witaj chustobabciu :D wszystkiego dobrego,miłego forumowania !! :hello:
:applause: :applause: :applause: brawa dla chustobabci :D
Witaj kochana i czuj się jak u siebie :welcome:
jeszcze nie wiem jak to jest być babcia ( Jasio nie śpieszy sie do spotkania ze światem i ze mną:lool: ) ale jak nią zostanę ( lada moment) to Wam napiszę jakie to uczucie :D .
Jestem bardzo mile zaskoczona Waszym ciepłym przyjęciem mnie do grona forum :D a przyznaje, ze miałam wiele obaw aby sie tu zalogować- konflikt pokoleń i takie tam inne blabla Wiecie o co chodzi :lol: przeglądam forum i wierzcie mi, ze i babcia od Was może się jeszcze wiele nauczyć :D
a córka na pewno jest dumna z takiej nowoczesnej babci ;)
Witaj chustobabciu 8))
no muszę powiedzieć,ze jestem pod wrażeniem,bo..to piękne jeśli mama i córka :D mogą mieć wspólnych znajomych :D :D
Witaj chustobabciu :D Ale fajnie, że jesteś z nami!!!
Moja mama miała Bartka tylko raz na plecach w nosidle ergonomicznym :D ale właściwie nigdy nie pytałam czy chciałaby go ponosić w chuście :oops: :duh: , ale chustowanie bardzo jej się podoba :thumbs up:
Dla adminki nowe zadanie chyba - nowy status 8)) CHUSTOBABCIA!!!
doominikaa
22-10-2008, 23:44
witam na forum, bo na żywo to sobie już dzień dobry powiedziałyśmy w sobotę :lol: :lol: :lol: :lol:
węgielek
23-10-2008, 11:38
witaj babciu :)
cieplo na sercu mi sie zrobilo, czytajac twoje posty :kiss:
jesteście kochane dziewczyny :thanks:
:D :D
P.S
brawo :applause: :applause: :applause: :applause: dla Łodzianek za propagowanie chustonoszenia w lokalnej gazecie :D
skywalker
24-10-2008, 23:21
Witaj postępowa babciu!
Gratuluję córkom mamy... a zięciom teściowej :thumbs up: .
Powodzenia w motaniu przyszłego wnuka/wnuczki
elbazetka
25-10-2008, 00:14
witamy chustoszczegolnie!
Tymianka
29-10-2008, 23:33
Witaj! Miło spotkać na forum "prawie babcię" :)