PDA

Zobacz pełną wersję : chusta carrycot infant

Lamia
11-07-2011, 22:12
Dziewczyny, chciałam Was prosić o opinie (troche już po czasie, ale zawsze bezcenne:)). Koleżanka przy pierwszym dziecku (teraz przy drugim już nosi w chuście i manduce) nosiła w chuście kupionej w infancie carrycot infant. znalazłam tylko takie foty tej chusty:
http://www.bangla.pl/sport-turystyka/nosidla-chusty-akcesoria/infant-chusta-carrycot-p2514.htm

http://www.nokaut.pl/chusty-do-noszenia-dzieci/chusta-carrycot-infant.html

jakoś mi to chusty nie przypomina... strasznie farbowało w praniu i tak się zaczełam intensywnie zastanawiac, czy to aby bezpieczne było...? Coś zaczeła się ona dziś zastanawiać, czy aby jej nie wyciągnać z szafy czasem i tez jako trzeciej nie uzywać?:) Wy sie na tych wszystkich "niepewnych" nosidłach/chustach najlepiej znacie, więc pomysłałam, że zapytam. Z góry dzięki za wszelkie odpowiedzi

ps; A może jest tu wątek o tej chuście nie znalazłam przez wyszukiwarke, ale chetnie sie przekieruję, bo nie chce "śmiecić " nowymi tematami:)

Lamia
12-07-2011, 09:06
hej, nikt nie zna tej chusty?:hmm:

goshya
12-07-2011, 09:27
po opiniach z bangla.pl widać że do niczego ta "chusta"...
nie?

Lamia
12-07-2011, 09:35
wiem, tylko, że na bangla różne rzeczy pisza... zapytałam Was, bo znacie się na tych "podróbach" i nie tylko najlepiej. A ze gdzies tam w Wielkiej Brytanii akurat w tej chuście coś się stało z dzieckiem to bez konkretnego doniesienia i namiaru na dokładny tekst - nie przemawia do mnie. Kiedyś czytałam na jednym forum, ze w Marsupi udusiło się dziecko... tak sobie pani jedna pisała...

A zapytałam Was, bo Infant przecież też chusty produkuje.... i zeby takie coś wypuścić?... Mylę się?....

goshya
12-07-2011, 09:40
no tak,
ja osobiście takiej chusty nie miałam,
ale w sumie po tych opiniach przeczytanych to bym jej nie kupila:)
ale rzeczywiście dziwna sprawa i dobrze, że napisalaś o tym, to przynajmniej chyba przestrzeże przed takim wyrobem:)

Mayka1981
12-07-2011, 12:43
To klasyczna torba na dziecko - sztywna, z twardym dnem, jakimiś sznurkami - miałam, czym prędzej sprzedałam ;)
Ale nie powiem, usiłowałam dziecko do tego włożyć - nie udało się :)

Infant to głównie z wisiadeł i pseudo-chusty słynie, wyjątek stanowi timaru i elastyka też mają w ofercie (ale gruby i mało elastyczny - też macałam ;)), także taką ofertą się nei dziwię, to sztandarowy produkt tej firmy jest...

Lamia
12-07-2011, 14:13
Dzięki Mayka1981, to mi już wiele rozjaśniło:)