Zobacz pełną wersję : Poszła dętka w kole od wózka - dobrze że miałam chustę :)
W zeszla niedziele wybralismy sie z nasza 4-tygodniowa Julcia i moimi rodzicami na spacer nad jeziorko. Oczywiscie wzielismy wozek coby dziadkowie mogli sobie popchac :) ale i tak na wszelki wypadek zapakowalam moja chuste (elastyk - MaM Wrap) ... i co??? - wyciagamy wozek z bagaznika juz nad jeziorem a tu flak w jednym kole. No to ja chyc po chuste i tak oto moj malz zostal zachustowany :jump:
Oto fotka z naszego spacerku :) NIECH ZYJA CHUSTY :)
http://lh4.ggpht.com/WieczorkiAP/SPO-bBzwNsI/AAAAAAAABPs/gdT3ft-H4Kk/s576/IMG_2863_nk.JPG
p.s. ale meza zachustowanego to chyba sama nigdzie nie puszcze, tak sie za nim baby ogladaly :mrgreen:
pieknie wyglądacie
:op: moja Julcia sie urodziła tego samego dnia tylko 7 lat wcześniej :D
czukczynska
17-10-2008, 20:56
W zeszla niedziele wybralismy sie z nasza 4-tygodniowa Julcia i moimi rodzicami na spacer nad jeziorko. Oczywiscie wzielismy wozek coby dziadkowie mogli sobie popchac :) ale i tak na wszelki wypadek zapakowalam moja chuste (elastyk - MaM Wrap) ... i co??? - wyciagamy wozek z bagaznika juz nad jeziorem a tu flak w jednym kole. No to ja chyc po chuste i tak oto moj malz zostal zachustowany :jump:
Oto fotka z naszego spacerku :) NIECH ZYJA CHUSTY :)
http://lh4.ggpht.com/WieczorkiAP/SPO-bBzwNsI/AAAAAAAABPs/gdT3ft-H4Kk/s576/IMG_2863_nk.JPG
p.s. ale meza zachustowanego to chyba sama nigdzie nie puszcze, tak sie za nim baby ogladaly :mrgreen:
Niech żyją!!! :D
ale cieplo u Ciebie :)
i ladnie :)
calineczka
17-10-2008, 23:13
Suuuper! Nam też chusta "uratowała życie".
Spieszyłam się do PUP-u (Powiatowego Urzędu Pracy :wink: ), bo miałam termin na podpisanie listy leniuchujących :wink: . Znoszę wózek, patrzę co on tak krzywo stoi, a tam kółko się popsuło (odleciało prawie). Do zamknięcia urzędu jakieś 30 min. a ja Młodego myk w chustę i urrratowaaaana!
Od tej pory zawsze ją ze sobą noszę :D
aleks2539
22-10-2008, 19:58
z tym mężem w chuście to po części rozumię :) Za moim zamotanym też sie wszyscy oglądają ale nikt nie podejdzie :) Za duzy facet z niego ;)
Więc aż tak to się nie boje ;)