Zobacz pełną wersję : Babylonia- pomóżcie ;)
Dopiero zaczynamy się nosić - mały pasażer ma niecałe 3 miesiące i do tej pory podróżuje w elastyku. Chcę kupić coś tkanego i zastanawiam nad Babylonią Blue Curacao :)
Polecacie?
Zależy mi na czymś naprawdę mięciutkim, bo Młody bardzo delikutaśny jest ;) No i żeby nie było za ciepło latem.
I jeszcze poproszę o pomoc w dobraniu rozmiaru - nosić będę raczej tylko ja- 165 cm wzrostu ( opcjonalnie w razie co mąż 180cm)
Dzięki :)
To Babilonię sobie odpuść, szeroka jest, może być Ci niewygodnie się uczyć. Może Nati, Lenny Lamb?
Lenny Lamb z bambusem- nośne, przewiewne, mięciuteńkie od początku :)
http://pl.lennylamb.com/nodes/11_chusty_tkane___bambusowe
rozmiar M dla Was powinien wystarczyć :)
Miałam BB Pineapple, mięciutka, dobrze się wiązała. Ale latem (tzn. przy letnich temperaturach powyżej 20C, bo teraz też niby lato ;)) było w niej za ciepło, głównie ze względu na szerokość (tak jak napisała demona, jest szersza niż inne chusty), materiału wtedy więcej masz.
lemniscus
04-07-2011, 11:30
zaczynalam od babyloni i faktycznie na malucha to materialu strasznie duzo
ja polecam zare waska latwo sie wiaze mieciutak
ewentualnie jakas natka czy cos z lnem (przy czym len bardziej sliski i moze sie trudniej wiazac na pocztku)
najlepiej umow sie z kims w swoim miescie jakies spotkanie KK i pomacaj rozne chusty :)