Zobacz pełną wersję : niedobra mama
Niedobra mama nie chce mnie wziąć na plecy.... (już jeden tam siedzi - dodam dla usprawiedliwienia).
http://images33.fotosik.pl/386/8a42750db58c63fb.jpg
droga mamo,
powinnaś mieć dodatkowe plecy i ze dwie pary rąk więcej.
mnie wciąż brakuje nadprogramowych kończyn :P
czukczynska
15-10-2008, 17:15
Oj,niedobra :D I wybrakowana jakaś-ma tylko jedne plecy :D
he he he, jedno na przód drugie na plecy i będzie ogólna radość:) no moze nie dla kręgosłupa mamy;)
Ale jaki żal w prześlicznych oczach...
kashinka
15-10-2008, 17:56
o matko, sie rozplywam w rozrzewnieniu. slooooodka....!
bo kto to widział , żeby MAMA miała tylko jedne plecy 8)) , dwie rece i dwoje oczu.....
TO WSZYSTKO ZA MAŁO!!!
Żal jest autentyczny... ona jakoś tak dopiero ostatnio się zakochała w byciu noszonym...:)
-Agnieszka-
15-10-2008, 20:51
OJ Jaka smutniutka
:op: tez mam lumixa
niedobra mamo podam wskazówkę ( wypraktykowaną)
młode w plecaku z krzyżem starsza na barana ;) i oba szczęśliwe ;)
No jak to?
To ty NIE MASZ drugich pleców? Ech, ta współczesna młodzież....
Anna Nogajska
15-10-2008, 21:03
kochana, to jeszcze ci garb nie wyrósł? :wink:
oj znam ten ból moi synowie są za mali żeby jednego wrzucić na plecy a zbyt duzi by obu nosić z przodu ...
A twoja córa przekonuje sie ze niestety z w zyciu wszystko co dobre sie konczy :(
mayetschka
16-10-2008, 20:22
piękna smutna dziewczynka... aż mi serce pęka... Jak tak mogłaś? :evil: NIedobra MAMA oj niedobra
ps. a co ja bym dała żeby Groch dał się zamotać oj co :roll: Moje usilne prośby kwituje krótkim "NIE"
he he he, jedno na przód drugie na plecy i będzie ogólna radość:) no moze nie dla kręgosłupa mamy;)
Jak mi się zdarzało nosić dwóch chłopaków na raz to mój kręgosłup nawet weselszy był bo mnie to całkowicie równoważyło. Ale chłopcy mimo różnego wieku wagę posiadają od dłuższego taką samą więc pewnie dlatego :D
visenna2
17-10-2008, 09:28
Ech, u nas codziennie tak samo - Ania w chuście a Zuzia prosi "ja tez ja też..." Tyle że Anka 8 kilo, Zuza 22 :) Noszenie ich obu troszeńkę mnie przerasta :)
sil (377)
17-10-2008, 10:29
Też często noszę obu moich młodszych panów. Grzegorz ma już 3,5 roku, więc ląduje na plecach, a Misiek ze swoimi 10-11kg ledwo mi go równoważy.
Tu na zdjęciu Grzesio w testowej bebelulu, a Misio "sote" na rękach :wink:
http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/vb/cc/2xzc/OZFKGsGWuN22ktaybX.jpg
Sorry za jakość- robione wieczorem telefonem, bo aparat był zepsuty.
Tak sobie mysle ze powinna byc równowaga :) ale np.:11kg z przodu i 16kg z tyłu to juz nie równowaga Tylko ciąża i nadwaga :omg: