Zobacz pełną wersję : chusta do wody
jak w temacie. Chcialabym zabrac maluchy na basen, ciekawa jestem, czy któraś z Was ma taka chuste i moze polecić?
gosia z badylem
27-06-2011, 13:24
ja to szczerze sobie tego nie wyobrażam. chyba że jakoś wysoko na plecach,bo inaczej to chyba tylko można by do pasa jakoś wejść, żeby malucha nie utopić :mrgreen:
Ja w chuście kąpałam się z Młodą w morzu - tzn kąpałam duże słowo - właziłam z nią po pas :) Też w pierwszym odruchu pomyślałam sobie, że chusta na basen niekoniecznie fajna może być... Chcesz iść sama z dwójką?
Co do samej chusty - pojęcia nie mam co to było, jakaś kółkowa pożyczona od Ripley :D
Ja mam, używam, polecam :)
Kółkowa babyidea.
Ja już w zamierzchłych czasach maleńkości Zosi zachwalałam to ustrojstwo - tylko z kółkową kąpielową bywałam na basenie, nad morzem i nad oceanem nawet. Oczywiście nie popływasz, ale wejdziesz dopilnować starszaka, małe się pomoczy i ucieszy. Dla mnie super sprawa. I dla moich dzieciaków też - wtedy nawet starszak prosił "a telaź do chusteczki opa".