Zobacz pełną wersję : zobaczcie jakie fajne wiązanie :)
http://technorati.com/videos/youtube.co ... kceWltUMsg (http://technorati.com/videos/youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DhkceWltUMsg)
ciut kieszonkowe ale jednak inne... bardzo mi się podoba :D
Zmodyfikowana kieszonka dla starszaka :D
przecież to kieszonka tyko z chusty na pół złożonej, z rozłożonymi połami i niedociągnięta :twisted:
no kieszonka ale fajnie to to wygląda... oczywiście zakładając że się dobrze podociąga tu i tam :)
to chyba dobre rozwiązanie dla maluchów które lubią "być na wierzchu" :D
Tu chyba podobnie, tylko na lalce i pokazany urok chusty.
Tu chyba podobnie, tylko na lalce i pokazany urok chusty.
mi to na pojedynczy x wygląda bardziej ;)
:op: jaka fajna muzyka leci w tle, nie lubie jak dziewczyny w filmikach nic nie mowia i jest grobowa cisza. No i ten maly jest slodki, ma swietnego irokeza
wanderluster
14-10-2008, 19:06
Ale chyba trudniej podociągać, jeśli się złoży chustę na pół na początku?
Wiadomo, że jak się człowiek postara, to wszystkiego dokona...
bo powinni robic chusty o szeroksci 30 cm :twisted:
Mary-Anne
14-10-2008, 22:08
A ta chusta na strasznie sztywną wygląda. Moje millefiori przy tym to straszna szmata ;-)
kajkasz1
15-10-2008, 00:17
A moje elipsy jak nówki to też mozna było postawić i same by stały. A wiązanie fajne, ale jak to powidziała Hanti, niedociągnięte. Moze z powodu sztywności. Nie wpadłam na to, żeby kieszonkę wiazać "na połówkę", a szkoda. Teraz już trochę za późno, bo połówka Kubie co najwyzej pół dupki zakryje :wink:
Swoją drogą skoro mi serce drgnęło jak oglądałam tego dzieciaczka, to pewnie już na mnie czas, nie?
bo powinni robic chusty o szeroksci 30 cm :twisted:
popieram dwoma łapkami , przy mniejszym dziecku , może 40 cm ,ale te co są na rynku jak dla mnie za szerokie dla mniejszych dzieci :)
czteryszczęścia
15-10-2008, 13:28
O rany, ale jaka sztywna musi być ta chusta!
Wygląda jakby się blachą owijała :D
O rany, ale jaka sztywna musi być ta chusta!
Wygląda jakby się blachą owijała :D
rzeczywiście!!
a tak poza tym to szkoda mi kręgosłupa tej pani jak tak sobie pochodzi w niedociągniętej chuście... :shock:
anette27
15-10-2008, 15:56
a ja po obejrzeniu filmu,już wiem że wiosną muszę sobie millefiori kupić :love:
anette27
15-10-2008, 15:58
Swoją drogą skoro mi serce drgnęło jak oglądałam tego dzieciaczka, to pewnie już na mnie czas, nie?
Kajkasz1 wszystko na to wskazuje :wink: