Zobacz pełną wersję : Wiązanka dla malucha??
picikola
14-10-2008, 09:58
Która będzie fajnie wiązała maluszka.
Mamy 1,5 mca i ponad 5kg, elastyki przetestowane, "jakieś" :D wiązanki już do nas idą, ale dopiero teraz się zaczęłam zastanawiać, że może poza kolorkami, grubość też będzie miała znaczenie.
To które chusty będą najodpowiedniesze na pierwsze wiązania?
z tego co dziewczyny piszą to indio jest świetne dla maluszków-milutkie, mięciutki, przytulaśne :)
macałam jedno i rzeczywiście potwierdzam, natomiast nigdy nie miałam na dłużej tej chusty
mój synek do tych cięższych się zalicza :D i naszą pierwszą była Nati, z której byłam i jestem bardzo zadowolona
mamy też storcza pasiaka i Lane, bo są doskonałe dla klocuszków :D i bardzo je polecam!!
Twojemu maluszkowi ubywać nie będzie i jeśli nie planujesz większych chustowych zakupów zastanów się nad jakąś ujmującą kilogramy(wierz, mi przyda się bardzo w przyszłości :D )
choć wiesz, plany planami a szaleństwo zakupowe i chęć wypróbowywania nowych rzeczy często bierze góre :lol:
Didki bawełniane faktycznie są milutkie i mięciutkie i dla maluszka będą fajne, ale jest chusta, która według mnie dla maleństwa nadaje się idealnie to Vatanai, nie dość, że są piękne, cieniutkie to bardzo fajnie się wiążą i super noszą.
Dla maluszka nadają się wszystkie miękkie :) Ja od 6tyg. życia młodego noszę go w Babylonii i jestem bardzo zadowolona. Kieruj się gustem i tyle, jedynie rapalu sobie odpuść bo mega sztywne jest.