Zobacz pełną wersję : Franek - trzymiesieczny chustoman
Witam sie dopiero teraz, chociaz forum podgladam juz od jakiegos czasu.Jestem mama 2,5 letniego Leona i 3 miesiecznego Franka.Nosze Franka w chuscie prawie od urodzenia, na poczatku samorobka elastyczna, pozniej kolkowa rockin`baby i leo rouge. Bardzo nam sie podoba to chustonoszenie, Franus to prawdziwy chuscioch a ja uwielbaim miec go przy sobie. Bardzo zaluje, ze moje starsze dziecko nie moglo doswiadczyc dobrodziejstw chustowania, probowalam ostatnio wsadzic go w kolkowa, ale stanowczo sie sprzeciwial.
Moj Franus domaga sie zasypiana w chuscie, chyba nie potrafi juz usnac sam, nie chcialabym, zeby stalo sie to dla nas rytualem a z drugiej strony sprawia mi to frajde. Jak to jest z Waszymi maluchami? zasypiaja samodzielne? Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie
Witam mamę Frania.
Nie przejmuj się za bardzo, że Leon nie chce do chusty. Ja już straciłam nadzieję, że Misia da się kiedyś w życiu włożyć w cokolwiek ( w wiązance była ze trzy razy jeszcze zanim skończyła rok), ale teraz jak jej się nóżki zmęczą na spacerku to kółkową nie pogardzi. Jeszcze trochę i wyląduje na plecach :D
Pozdrawiam. Też mama Frania :lol:
węgielek
14-10-2008, 11:09
czesc :) :)
my sie chyba znamy spoza forum, nieprawdaz?
:)
co do noszenia, moja Blanka ma 3 ponad 3 lata, wazy ok 15 kg i uwielbia byc noszona. na plecach ofkors. troche ciezkawa jest dla mnie, zwlascza gdy musze ja wnosic na 4 pietro bez windy, a na rekach mam jeszcze Tomka, tez ok 8-10 kg. samo szczescie, dwa slodkie ciezary :)
znamy sie, znamy:) podrawiam Cie goraco, i co tam? myslicie intensywnie o wiadomej sprawie:)?
węgielek
14-10-2008, 19:44
czyli to jednak Ty:)
super, spodoba Ci sie tutaj. tylko uwazaj, to forum uzaleznia :)
moj maz mi to mowi.
a wiadomej sprawie czasem myslimy, czasem nie...
dzieki za info na NK.
buziaki :)
Forumy maja to do siebie, ze porannej kawy bez nich nie da sie wypic niestety:)
a moj maz wlasnie glowkuje po co komu wiecej chust niz jedna, a skoro jest juz druga, to ta pierwsza na pewno lezy bezuzyteczna;) niezbadane sa tajniki meskiego mozgu.
czukczynska
16-10-2008, 10:09
witaj :hello: Czuj się z nami dobrze.
Witam mame Franka :P :welcome:
witaj Mamo Franka :)
Franki chustolubne sa bardzo :D i moj tez w ciagu zasypia tylko w chuscie. ale ja sie ciesze, bo wczesniej nie zasypial wcale...
elbazetka
16-10-2008, 21:30
witojcie Franku chustomanku i Leosiu oraz mamko :!:
Tymianka
29-10-2008, 23:37
Witaj :) Mój Tymuś zasypia w chuście albo przy cycusiu...jeszcze się zdąży nauczyć samodzielności ;)