PDA

Zobacz pełną wersję : i znów coś dla klopsa + ograniczenie cenowe

saskia
21-06-2011, 18:07
Zakładam nowy wątek, bo ostatni jaki znalazłam był sprzed roku, a myślę, że w ciągu roku pojawiło się parę nowości, które być może należy wziąć pod uwagę, a do tego jeszcze chciałabym znaleźć coś taniego.
Szukam czegoś dla malucha, który jest maluchem tylko z nazwy - ma 4 miesiące i waży ponad 8kg, na razie wiążemy z przodu. Pierwszym warunkiem ma być nośność właśnie, a drugim cena - tak do 200zł. Polećcie coś, proszę. Na razie przetestowaliśmy zwykłą Nati, bawełnianą Grecję i Ellaroo (które już poszło w odstawkę właśnie z racji wagi).

Karusek
21-06-2011, 20:37
wełniana grecja (najlepiej brązowa lub czerwona - są gęściej tkane niż fiolet i zieleń),
i moja niedroga faworytka: Kalahari z lnem!!!!! Cudnie nośna szmata, ładna, dość gruba, fajnie się motająca! Do 200 to raczej na plecaki dostaniesz (rozm.4), ale może będziesz miała szczęście i dłuższą dostać. tylko rzadko się na straganie pokazuje :(

Celebrianna
21-06-2011, 20:40
Polecam rapalu - bardzo mocna szmata! (i jednocześnie ładna):idea:

saskia
21-06-2011, 21:47
No, to trzeba się będzie plecaków uczyć...
A nie ma jakiejś wersji podobnej Kalahari w choć trochę żywszych kolorach?

Karusek
21-06-2011, 22:41
no i inka storcza jest super nośną szmatą (mi się wygodnie nawet 20kg nosiło :)) a na bazarku teraz chyba dwie są i to w baardzo przyjaznych cenach ;)

saskia
24-06-2011, 22:32
Karusku, Inka zakupiona:) To nawet ponoć Twoja kiedyś była... Mam nadzieję, że i mnie nie zawiedzie.
Celebrianna - zapisałam się do testów na rapalu, może i z nią się dogadam.

Karusek
25-06-2011, 11:35
Niech Ci ładnie nosi :D:thumbs up:
:hey:

Pastela
26-06-2011, 22:15
no rapalu bardzo tanio chodzą, a ja się dogadałam z nią bez problemu mimo, że mialam nowkę i noszę dop. 3 mieś.
A teraz przyjdzie storczyk to porównam ;)