Zobacz pełną wersję : Bardzo się cieszę, że tu trafiłam :-)
Jestem z Bydgoszczy, akurat oczekuję trzeciego synka - dwoje poprzednich to Mati (15 lat) i Pawełek (6 lat). Poprzednich dwoje wychowanych na pampersach i bezchustowo, teraz wciągnęłam się w chustowo-pieluszkowo-wielorazowe klimaty i mam nadzieję nosić i pieluchować Szymka od narodzin :) Chusta już czeka, latem w planach warsztaty chustowania a pieluszki powoli zaczynają się gromadzić :) Fantastycznie, że jest takie miejsce, jak to, gdzie informacja są rzeczywiście genialne :)
oooo... bydgoska gromadka się powiększa :) Witaj :)
I ja witam :hey:.
Lipcowe warsztaty? Czyżby 16-stego?
I ja witam :hey:.
Lipcowe warsztaty? Czyżby 16-stego?
A tego jeszcze nie ustaliłam - na gruponie były do wykupienia 2 h treningu, ale bez konkretnego terminu :)
Skrobnę priv.
W każdy bądź razie do zobaczenia :).
Aniamama
17-06-2011, 19:38
witaj kochana miło widzie kogoś z naszego miasta jeśli chodzi o pieluszki to służę mam nadzieje mojego szkraba już odpieluchowac a zapas pieluch spory.A z jakiej dzielnicy jesteś?
witaj kochana miło widzie kogoś z naszego miasta jeśli chodzi o pieluszki to służę mam nadzieje mojego szkraba już odpieluchowac a zapas pieluch spory.A z jakiej dzielnicy jesteś?
Fordon - Przylesie :)
Aniamama
19-06-2011, 00:30
ja konkretnie albrychta:mrgreen: