PDA

Zobacz pełną wersję : ulubiona chusta dziecka

Bonita
11-06-2011, 22:00
Tyle piszemy o naszych typach, ulubionych, nośnych, limitach.... A co z preferencjami naszych dzieci?
Moja Basia nie miała żadnych preferencji, lubiła każdą szmatę tak samo, aż pojawiły się w naszym stosie motyle didka. Basia uwielbia ją przytulać. Dziś spędziła masę czasu w hamaku z motyli, a zazwyczaj z hamaka uciekała. Nie jestem w stanie złożyć tej chusty, bo jak tylko Basią ją wypatrzy w moich rękach, od razu biegnie i rzuuuutem już leży na chuście i liczy paluszkiem motylki :) Gdy chusta leży na łóżku, Basia leży dokładnie na niej, wywraca się, barłoży, ale ciągle pozostaje na chuście. Nie widziałam żeby wcześniej jakąkolwiek chustę tak traktowała :D

misunderstanding
11-06-2011, 22:07
Wiktorowi chyba wsio jedno, za mały jest, żeby zwracać uwagę, w czym się nosimy :D
natomiast zauważyłam, że bardzo interesuje się indio gold - rubin, podoba mu się chyba kolor, jak szmata gdzieś leży na widoku, to czołga się do niej :P

brumhilda
11-06-2011, 22:11
Moja mała tuli bliźniaczkowe nino:) wczesniej jej się to nie zdażało z chustami

akana
11-06-2011, 22:24
Mojemu Małemu wszystko jedno jaka chusta - siada na łóżku i się nią opatula - udaje, że jest zawiązany, czy też stara się mnie na szybkie wiązanko namówić ;)

Olban
11-06-2011, 23:02
Tośka lubi didka aprila- sama wyciąga z szafy i mnie napastuje, żeby ją zamotać, (ale to moja ulubiona chusta) albo macha łapkami jak ptaszek, bo chce tulika sowy :D w celu wiadomym ;) natki rzadko używam, więc nie daży jej sentymentem, maruyama czasami.... dzisiaj ciotce porawała chustę sotrchena i ni echciała oddać, bestyjka ;) taka czerwono-żółto-pomarańczowa... może powinnam zmienić kolory...? :ninja: