Zobacz pełną wersję : Szczecin, Piotra Skargi
Szczecin, Piotra Skargi - dziś rano - chustomama z drugim maluchem na laufradzie?
Ręka do góry - kogo mąż przez okno w pracy wypatrzył?
Łe, a już myślałam, że to mnie ktoś wywołuje ;-)
Bo mieszkam w okolicy, a przez Piotra Skargi szłam wczoraj z Ignacym w MT :-)
Dziecko w chuście + drugie na rowerku biegowym w kasku (jak należy!) - mąż obstawiał forumkę ;)
Bywamy na Jasnych Błoniach (niechustowo niestety bo Julka waży prawie 16 kg i nie wyrabiam/ona też nie bardzo ma ochotę). Najbliższa wizyta w pt po 16:30 - jakby ktoś zobaczył małego diabła na różowym puky w kasku od Lindy http://www.orlinkowo.com/Kiddimoto_kask_rowerowy_dla_dziecka_wzor_Red_Goggl es-723.html
to my - pomachajcie przed oczami bo mam ostatnio czujnik ruchu ustawiony metr nad ziemią :hide:
Ja też bywam na Jasnych Błoniach :-)
Tylko nie wiem, czy akurat w pt trafimy na siebie, bo być to wprawdzie będę, ale dopiero po 19.00. Zawsze wychodzę dopiero po 19,00 na spacer, taką z mężem mamy pracę :-/
my potrafimy się zasiedzieć :lol:
a dziś po adaptacji w przedszkolu chyba jednak wybierzemy się old-timer_y pooglądać :heart:
A co to są te old-timery? :duh:
Nie wiem, czy to będzie na Błoniach czy nie, ale jeśli tak, to może na siebie trafimy - może zdążę przed 19.00.
Będę najpewniej z czerwoną spacerówką, bo mój Ignacy ćwiczy na niej chodzenie bardzo intensywnie :-)