Zobacz pełną wersję : Demotywator chustowy
Oczywiście muchy (czemu się nie chwalisz?) Ja już zagłosowałam :D
http://demotywatory.pl/3124286/Planujesz-trzecie-dziecko
:lool::lool::lool:
to juz by sie jednak wozek przydal :lol::cryy:
:lool::lool::lool:
to juz by sie jednak wozek przydal :lol::cryy:
Nie ma rzeczy nie możliwych, po jednym na biodro, trzecie na plecy :D:lol:
Lubię to!
na dobrą sprawę to i 4 też wejdzie :)
Mucha wymiata jak zwykle! :lool::lool::lool:
Mooocne :)
Pokazałam Alkowi, zawiesił się na dobre dwie minuty.
Dla mnie boskie:applause: :mrgreen::mrgreen::applause::applause::applause:
nowa_aleksandria
01-06-2011, 21:53
trzecie na barana!!
rafandynka
01-06-2011, 22:50
Mucha to by i w onucach ponosił ;)
:lol: już puściłam ludziskom w świat- Mucha, :thumbs up:!
dankin-82
02-06-2011, 00:10
lansik :cool:
przyszły pionier motania wielodzieciowego :high:
super zdjątko i dzielny tata ;)
Ten tata chyba poradzi sobie z trójką maluchów.Urocza fotka:high:
(czemu się nie chwalisz?) [/url]
Pochwali się nowym suwaczkiem jeśli demotywacja będzie słaba :)
pauladuch
02-06-2011, 17:51
Genialne :)
erithacus
02-06-2011, 23:24
Przecież mucha jeszcze niedawno miał tę fotkę w awatarze. :)
Maciejowa
08-06-2011, 15:52
A ja swojemu M nie pokażę, bo już wymiękamy przy jednym i nie wiem jak na kolejne namówię. Demot- rewelka.
Podpisuję się wszystkimi kończynami!
A tak właściwie - czy tylko ja inaczej odczytuję demotywatory? Demotywatory, jak sama nazwa wskazuje, to coś, co ma demotywować, czyli zniechęcać do czegoś. Mają raczej negatywne przesłanie, na zasadzie "tak nie róbcie". Ja raczej sądziłam, że to umieścił ktoś niechętny dzieciom i chustonoszeniu, na zasadzie wyśmiania, "czego to ludzie nie wymyślą". Serio to Mucha puścił?? :omg:
dankin-82
08-06-2011, 17:48
ja tam niedoszukuje się negatywnego oddźwięku stronki, po prostu czasami ją sobie przeglądam
Z drugiej strony bardzo wiele osób ją przegląda i w ten sposób można światu pokazac noszenie w chustach itp
Magdailena
08-06-2011, 20:34
ja tam niedoszukuje się negatywnego oddźwięku stronki, po prostu czasami ją sobie przeglądam
Z drugiej strony bardzo wiele osób ją przegląda i w ten sposób można światu pokazac noszenie w chustach itp
Wszystko zależy od kontekstu i tutaj zgodzę sie z budzkiekiem - że przez niektórych demot moze zostac odczytany jako "demotywujacy", krytykujący, etc.
Poza tym - jak dla mnie argument mówiacy - mówmy o czymś - nieważne jak - byle mówmy - nie jest zbyt trafiony.
A tak właściwie - czy tylko ja inaczej odczytuję demotywatory? Demotywatory, jak sama nazwa wskazuje, to coś, co ma demotywować, czyli zniechęcać do czegoś. Mają raczej negatywne przesłanie, na zasadzie "tak nie róbcie". Ja raczej sądziłam, że to umieścił ktoś niechętny dzieciom i chustonoszeniu, na zasadzie wyśmiania, "czego to ludzie nie wymyślą". Serio to Mucha puścił?? :omg:
ja nie znam zbyt dobrze demotywatorów ale widzę, że teraz one najczęściej ani nie chcą być śmieszne ani demotywujące. Najczęściej są o czymś ciekawym, wielkim itd - np Prezydent Gruzji jest wielkim przyjacielem bo dotarł na pogrzeb Lecha Kaczyńskiego itd.
W moim democie nie wyśmiewam się z chust i zresztą widziałem na FB, że lubią go właśnie chustonoszący. Nie wiem dlaczego przyszło ci do głowy, że to kpiny z chust.
super:thumbs up:
hehe a mi się demotywatory kojarzą z czymś ciekawym co odrywa od pracy :lol: czy bardziej pożytecznych spraw
zrobiłem nowy (z Heleną) http://demotywatory.pl/3284112/Wielka-pilka-w-Polsce
opolanka
16-07-2011, 14:11
Dwójka i koniec.....;-)
efcia1981
19-07-2011, 11:19
eeee tam.... można jeszcze tak https://www.facebook.com/photo.php?fbid=229919057042821&set=a.229916620376398.66893.208795659155161&type=1&theater + jedno na plecy :D (link z innego wątku )
opolanka
19-07-2011, 14:00
:omg::omg:racja...... czyli trójeczke też można;-)