Zobacz pełną wersję : Lucky Baby
tulipowna
04-10-2008, 01:32
Zapraszam do wymiany opinii na temat pouchy Lucky Baby :)
foty foty foty przemile widziane!
ja nie mam Lucky Baby, ale musze napisac,ze ten pouch na zdjeciu jest sliiiiczny :love:
tulipowna
04-10-2008, 10:43
ja nie mam Lucky Baby, ale musze napisac,ze ten pouch na zdjeciu jest sliiiiczny :love:
wiem, ze jako sprzedawca nie moge... ale napisze, ze w rzeczywistosci jest jeszcze ladniejszy :D
PIękny jest!!!!!!!!
Chociaz mnie bardziej podoba się ETSUKO,tylko.....czy bedą wieksze rozmiary :oops: ,bo kompleksy mam :hide:
tulipowna
04-10-2008, 14:04
ETSUKO S to dokladnie taki rozmiar jak 3 Hotslingsa. oczywiscie moge zamowic wieksze rozmiary nie ma problemu - nastepne zamowienie gdzies za 2 tygodnie ;) w razie czego zapraszam na pw:)
finola jest sliczna
i jeszcze czarnobiale kwiaty z minki w srodku
piekny jest, ale ja potrzebuje konkretow :lol:
poprosze o recenzje :)
mój skye już idzie, może dziś będzie, to postaram się zapodać recenzję z pluszem jako bohaterem głównym :D
I mój skye też do mnie pędzi więc będą niedługo konkrety :)
tulipowna
06-10-2008, 11:01
magda mysle, ze twoj bedzie dzisiaj (gdyby M byla za duza, to pisz, wysle ci S)
dagmara - a twoj pewnie jutro ;)
juz nie moge sie doczekac waszych opinii :jump:
ja M wzięłam,żeby na kurtkę wsadzić dziecko w kombinezonie,więc myślę,że będzie dobrze :D
za to teraz mogę zrecenzjować kontakt przez Babiland :D
bardzo chwali mi się system dokładnego informowania o etapach realizacji zamówienia,człowiek wie, co i jak,a ja to lubię 8)) :thumbs up:
tulipowna
06-10-2008, 14:43
ja M wzięłam,żeby na kurtkę wsadzić dziecko w kombinezonie,więc myślę,że będzie dobrze :D
za to teraz mogę zrecenzjować kontakt przez Babiland :D
bardzo chwali mi się system dokładnego informowania o etapach realizacji zamówienia,człowiek wie, co i jak,a ja to lubię 8)) :thumbs up:
dzieki magda :)
a powiedz mi, czy masz polskie litery w moich mailach? czy ci sie krzaki wyswietlaja?
no i mam!
5 bez wahania :D
materiał: bawełna-porządna,dość gruba,plusz-mięciusi i gruby,ten plusz podbił moje serce od razu,bo ciągoty misiowe mam od dziecka 8))
przy pleckach dziecka na górnej krawędzi kieszonka zapinana na rzepy,między bawełną a pluszem.
bardzo dobre wykonanie.
najlepszy pouch jaki miałam w łapach.
podwójny materiał zwiększa nośność poucha.10 kilo przeskoczyło na jakieś 6-7.
Marta-mam polskie litery :D
a to co wystaje spod poucha to moje panie-silk :D
dwa piękne okazy na raz listonosz mi przytapał :lol:
tulipowna
06-10-2008, 16:46
magda ciesze sie, ze ci sie podoba :)
ja tez bylam pozytywnie zaskoczona tymi pouchami, ze tak dobrze wygladaja i swietnie nosza.
dzieki za opinie! i zdjecie w akcji prosze!
magda ciesze sie, ze ci sie podoba :)
ja tez bylam pozytywnie zaskoczona tymi pouchami, ze tak dobrze wygladaja i swietnie nosza.
dzieki za opinie! i zdjecie w akcji prosze!
ok :D
ale to już chyba jutro 8)) :D
A ja tak dziś czekałam i nie przyszedł ;(
widziałam poucha u a-linki
pięęęknyyyyy
:love:
tulipowna
08-10-2008, 00:30
A ja tak dziś czekałam i nie przyszedł ;(
:( oj wiem, co to znaczy czekac, wierz mi. na zary czekalam dokladnie 36 dni!
A ja na nowe materiały czekam już 4 miesiące. :cryy: Pomału dostaję na głowę. :cryy:
tulipowna
08-10-2008, 00:56
4 miesiace!?? :szok: :szok:
dostalabym na glowe zdecydowanie wczesniej.
podziwiam twoj spokoj kochana;)
picikola
08-10-2008, 10:16
A ja wam powiem, że czekanie czasem służy :)
Czekam dwa miesiące i dwa dni na wózek
(bo sobie kretynka wymyśliłam :oops: że zza wielkiej wody sprowadzę bo sporo taniej)
Tymo urodził się trochę wcześniej i tym sposobem przekonałam sie 100% do chusty (bo musiałam), choć wiedziałam, że chcę spróbować, ale raczej traktowałam to jako gadżet, dodatek do wózka.
Wózek teraz będzie z nami jeździł na zakupy, bo dość daleko mam, na targanie siat i małego. (w sumie dobrze, bo mąż to by mnie ukrzyżował za tą moją kombinatorykę, jakbym wózek teraz całkiem odstawiła w kąt)
tulipowna
09-10-2008, 11:21
A ja wam powiem, że czekanie czasem służy :)
Czekam dwa miesiące i dwa dni na wózek
(bo sobie kretynka wymyśliłam :oops: że zza wielkiej wody sprowadzę bo sporo taniej)
Tymo urodził się trochę wcześniej i tym sposobem przekonałam sie 100% do chusty (bo musiałam), choć wiedziałam, że chcę spróbować, ale raczej traktowałam to jako gadżet, dodatek do wózka.
Wózek teraz będzie z nami jeździł na zakupy, bo dość daleko mam, na targanie siat i małego. (w sumie dobrze, bo mąż to by mnie ukrzyżował za tą moją kombinatorykę, jakbym wózek teraz całkiem odstawiła w kąt)
ja tam wozkowo-chustowa jestem i juz :) dzieki temu, ze mieszkam na strychu i wozek byl ciezki, to chusta zyskala pierwszenstwo na dluuugi czas, a teraz... wrocilam do pracy, wiec na spacery chodzi niania z wozkiem :)
picikola
09-10-2008, 15:22
A Poppy nie ma "tej" kieszonki, świństwo :x
:cry:
Wózek teraz będzie z nami jeździł na zakupy, bo dość daleko mam, na targanie siat i małego.
polecam "emerycki" wózek na zakupy taki dwukółkowy, mały, poręczny i dość pojemny :wink:
picikola
09-10-2008, 15:49
Nie raz juz się zastanawiałam czemu nie robią tego typu wózków, ale trochę bardziej "dizajnerskich" :) Bo koncepcja super, ale wymyśliłam, że Ci co by chcieli żeby one właśnie lepszy wygląd miały, to furami do marketów jeżdżą na zakupy.
A Ty Hanti z taką właśnie furą się prowadzasz?
Nie dość że w ręczniku to jeszcze z takim biednym wózeczkiem, no to faktycznie albo Cię za biedaczkę na osiedlu brać muszą albo za wariatkę, a na domiar złego czwórka dzieci (znaczy nieuczona-bo nie wie co i jak:) )
a ja będę swoim wypasionym strollerem worki kartofli z targowiska wozić, a dziecko w szmacie nosić, wszystko na odwrót :lol:
Wózek teraz będzie z nami jeździł na zakupy, bo dość daleko mam, na targanie siat i małego.
polecam "emerycki" wózek na zakupy taki dwukółkowy, mały, poręczny i dość pojemny :wink:
mam :D wściekle różowa, gdzieniegdzie w paski :D
ja by bardziej tą wariatkę obstawiała :lol: :lol: :lol:
a w wypasionej furze czasami Lolka z Kinią jeżdżą, ot taki powrót do "normalności" :lool:
tulipowna
09-10-2008, 17:20
Nie raz juz się zastanawiałam czemu nie robią tego typu wózków, ale trochę bardziej "dizajnerskich" :) Bo koncepcja super, ale wymyśliłam, że Ci co by chcieli żeby one właśnie lepszy wygląd miały, to furami do marketów jeżdżą na zakupy.
A Ty Hanti z taką właśnie furą się prowadzasz?
Nie dość że w ręczniku to jeszcze z takim biednym wózeczkiem, no to faktycznie albo Cię za biedaczkę na osiedlu brać muszą albo za wariatkę, a na domiar złego czwórka dzieci (znaczy nieuczona-bo nie wie co i jak:) )
a ja będę swoim wypasionym strollerem worki kartofli z targowiska wozić, a dziecko w szmacie nosić, wszystko na odwrót :lol:
alez sa takie wozki!!! louis vouitton robi, chanel tez i jakies normalniejsze firmy tez - jak znajde link to ci wkleje, naprawde wypasne sa te wozki na zakupy :)
no a w kwestii braku kieszonki :( moge jedynie zazalenie do Candice, wlascicielki napisac ;)
To ja może recenzję skrobnę ;) Uprzedzam tylko że na zdjęcie to trzeba poczekać bo my w szpitalu ciągle...
Pouch jest piękny, śliczne kolorki, fajna kieszonka, plusz milutki - rewelacja! Nosi się w nim wybornie, Kacperkowi nic się absolutnie nie wpija - brak wypełnień moim zdaniem nieistotny w przypadku naszego skye.. Daję 5! Ja mam z nim tylko jeden problem - wcale taki przecinek ze mnie nie jest, a mimo iż mam xs to jest odrobinę przyduży :szok: za to na sweter będzie akurat. Sąsiadce z izolatki obok pouch spodobał się strasznie! Jest przepiękny - nie oddam :P
tulipowna
11-10-2008, 23:21
dzieki dagmaro :)
a o ile za duzy? moze namowie candice, zeby szyla na rynek polski xxs? :) bo juz kolejna osoba zglasza, ze XS za duzy.
jak juz bedziesz w domu, to prosze zmierz, o ile za duzy - czy to kwestia 1 cm? 2 cm?
moze sie da cos z tym zrobic.
Zmierzę zmierzę :) za czas jakiś..:(
picikola
13-10-2008, 10:32
Tak, tak, namawiaj..
Bo te misie cudne, smutno mi strasznie, że na mnie za duży :(
dzieki dagmaro :)
a o ile za duzy? moze namowie candice, zeby szyla na rynek polski xxs? :) bo juz kolejna osoba zglasza, ze XS za duzy
dziewczyny,czy Wy dobrze nakładacie te pouchy?
moje wymiary: biust-87,pas-68cm,wzrost-171cm.
a S po prawidłowym założeniu jest dobra,M kupiłam z myślą o zimie (skye ma plusz) i kurtkach zimowych-już się przymierzałam i jest na kurtki dobry.
tu jest dobra instrukcja-należy wyregulować jeszcze wielkość poucha wywijaniem na ramieniu-bo przecież to prostokąt i po wywinięciu jest symetrycznie:
http://www.kangoogoo.com/poinstrukcja.html
właśnie Magda o tym samym pomyślałam :)
a może te pouche trzymają rozmiarówkę tak samo jak HS czyli wcale :lol:
ja wg rozmiarówki S powinnam mieć, bo ja wysoka baba jestem :wink:
tulipowna
13-10-2008, 11:32
właśnie Magda o tym samym pomyślałam :)
a może te pouche trzymają rozmiarówkę tak samo jak HS czyli wcale :lol:
ja wg rozmiarówki S powinnam mieć, bo ja wysoka baba jestem :wink:
hanti i mysle, ze wysokosc ma tutaj rowniez kluczowe znaczenie - onaczej bedzie sie ukladal pouch u osoby roz. 44, ale o wzroscie 160, a inaczej u osoby rozm. 36 o wzroscie 175.
MAm jeszcze pytanie techniczne. Czy plusz sie odpina,czy na stałe przymontowany?
A ja oczekuję na moj pouch EDEN...............
Mam nadzieje,ze wszystko sprawnie pojdzie i jak najszybciej przyjdą..............
MAm jeszcze pytanie techniczne. Czy plusz sie odpina,czy na stałe przymontowany?
A ja oczekuję na moj pouch EDEN...............
Mam nadzieje,ze wszystko sprawnie pojdzie i jak najszybciej przyjdą..............
nie no na stałe, przyszyty normalnie...
Tymianka
21-10-2008, 21:18
To i ja się wypowiem, choć to mój pierwszy pouch, więc nie mam porównania.
Jestem od niedawna posiadaczką przepięknej Finoli :D i chusta jest super. Bawełna dobrej jakości, miękka i gruba, wzór śliczny i bardzo ładny odcień koloru zielonego od środka. Niezastąpiona do gotowania, karmienia piersią podczas wieszania lampy na suficie ;), doskonała na krótkie dystanse np. z garażu do mieszkania, no i nie trzeba niczego motać, a ręce wolne. Jak na 12 kilogramów noszone na biodrze - dobrze podtrzymuje ciężar.
Co do rozmiaru: zamówiłam S, a mam 175 cm wzrostu i noszę rozmiary 36-38 i mam wrażenie, że mogłam jednak wybrać XS, bo noszę głównie w domu na cienką koszulkę i czasami mi się wydaje, że jest trochę za luźny. Ale i tak go nie oddam ;)
Na razie jedno zdjęcie, trochę koślawe, muszę poprosić kogoś, żeby mi zrobił, bo samej trudno (Tymek ma minę niewyraźną, bo to chyba dwudzieste z kolei zdjęcie):
http://images48.fotosik.pl/22/dd45bf9a916b308e.jpg (http://www.fotosik.pl)
tulipowna
22-10-2008, 00:22
:szok: :szok: piekne zdjecie! szkoda tylko, ze swoja twarz ucielas ;)
nastepne zamowienie to chyba beda same XS :D
tulipowna
22-10-2008, 00:31
kurcze no, co jedna to lepsza :)
dzieki dag za fotke, nareszcie wiem jak wygladasz :D
he he - tak sobie :D
tulipowna
22-10-2008, 00:37
he he - tak sobie :D
pozwole sobie miec odmienne zdanie :P
Tymianka
22-10-2008, 14:03
:szok: :szok: piekne zdjecie! szkoda tylko, ze swoja twarz ucielas ;)
:D
Na innych zdjęciach była moja twarz, ale za to chusta poucinana... :roll: jak tylko dorwię kogoś do robienia zdjęć, to wkleję jakieś porządne.
Póki co zbliżenie Finoli. Prawda, że piękna?
http://images36.fotosik.pl/22/7c7fe34fac3e81ab.jpg (http://www.fotosik.pl)
Tymianka
22-10-2008, 23:54
Obiecane zdjęcia:
http://images34.fotosik.pl/385/740da8f5df1d0184.jpg (http://www.fotosik.pl)
http://images26.fotosik.pl/287/f59618ab2df0f42c.jpg (http://www.fotosik.pl)
tulipowna
23-10-2008, 00:22
:applause: :applause: :applause:
super!
sadzac po fotkach raczej masz dobrze dobranego tego poucha.
no i z tego, co mi wiadomo, na razie masz go jako jedyna w polsce :D :D :D
no i z tego, co mi wiadomo, na razie masz go jako jedyna w polsce :D :D :D
:lool: :lool: :lool:
Tymianka
23-10-2008, 00:33
Ooooo :shock: nie wiedziałam :lol: to się teraz poczułam wyjątkowo ;)
Ta finola wygląda na zdjęciach w sklepiku tak niepozornie. A w rzeczywistości jest cudna :love:
Jestem megafanką tych pouchy. Mają cudne kolory!!!!Już sie nie moge doczekac,az w koncu dopasuje swój rozmiar i sobie kupie!!!!!!!!!!
Gościły dzisiaj u mnie dwa pouche LUcky BAby:Camryn i Poppy z pluszem. W rozm.M. Wiec stwierdzam,że to najukochańsze moje pouche, bo spokojnie M jest dla mnie i jestem averadge a nie żadna tam toll czy big!!!!!!!!!!!! 8))
Poza tym kolory sa wspaniałe. Na zdjeciach sklepowych tego nie widac. JA dołączam zdj ecie,ale moim aparatem tez niedobrze widać.
Camryn-wspaniałae nasycone kolory i czekoladowy brąz wewnątrz a Poopy...to po prostu BAJKA!!!!!!!!!
Te z pluszem sa rewelacyjne. Plusz w srodku jest tak milusi,że zaraz samemu chciałoby sie wskoczyc,a materiał zewnetrzny tak miły jak jedwab. Całość tworzy niepowatarzalnie miękki i przytulaśny pouch,po prostu dla słodkiego maluszka....Jestem zachwycona :love:
Tulipówna,dziekuje Ci za mozliwość przetestowania.
teraz jeszcze bardziej czekam na mojego EDENA :love: (na szczescie rozm.M) i niech sie nie spóxniaja ze szyciem 8)) .
tulipowna
24-10-2008, 14:35
Gościły dzisiaj u mnie dwa pouche LUcky BAby:Camryn i Poppy z pluszem. W rozm.M. Wiec stwierdzam,że to najukochańsze moje pouche, bo spokojnie M jest dla mnie i jestem averadge a nie żadna tam toll czy big!!!!!!!!!!!! 8))
Poza tym kolory sa wspaniałe. Na zdjeciach sklepowych tego nie widac. JA dołączam zdj ecie,ale moim aparatem tez niedobrze widać.
Camryn-wspaniałae nasycone kolory i czekoladowy brąz wewnątrz a Poopy...to po prostu BAJKA!!!!!!!!!
Te z pluszem sa rewelacyjne. Plusz w srodku jest tak milusi,że zaraz samemu chciałoby sie wskoczyc,a materiał zewnetrzny tak miły jak jedwab. Całość tworzy niepowatarzalnie miękki i przytulaśny pouch,po prostu dla słodkiego maluszka....Jestem zachwycona :love:
Tulipówna,dziekuje Ci za mozliwość przetestowania.
teraz jeszcze bardziej czekam na mojego EDENA :love: (na szczescie rozm.M) i niech sie nie spóxniaja ze szyciem 8)) .
bardzo sie ciesze, ze juz doszly i ze rozmiar M jest dobry. moze w takim razie EDENA S bedziesz chciala? ;)
dzięki Magdzie mogłam się poprzytulać do skye :kiss:
czegoś tak milutkiego dawno w rękach nie miałam :love: co prawda w rozm M to sobie tylko małż ponosił :wink: ale ja jestem pouchem zachwycona :D
moge podpytac czy beda jeszcze dostepne te cudne pouche z niebieskim pluszem?:D one brazowe ciemne sa?:D a moze jakies inne z pluszem?:D
no i przyszedl moj SKY - pieeekny rozmiar S i tak na mnie to lekko luzny ale chcialam na kortke wiec na kurtke bedzie super:D rewelacyjny na zime i te kolorki i ten pluszak w srodku - jaaaaami:D
tulipowna
20-12-2008, 21:31
:D polki to jakies anorektycznki chyba sa :lol:
nie jestem w stanie namowic producentki, zeby szyli XXS, bo jestem za malym odbiorca ;) a ona w usa nie bedzie miala komu ich sprzedac.
niech sie nosi i rozjasnia nasze szarobure, deszczowe ulice!
hihi no straszne anorektyczki;) ja na codzien nosze 36-38 czasem i 40 ubrania a i biust nie maly niestety;) dla mnie xs bylo by super tak normalnie a na kurtke s bedzie ok:)
tak kocham plusz nie sadzilam ze i w chuscie bede go miala :jump:
Na nas XS stanowczo za duze :( za noszę od pasa w górę rozmiar 36....Lenka jest też drobniutka i to pewnie dlatego. Natomiast na kurtkę zimową i jak mala jest grubiej ubrana jest super :D więc nie jest tak źle...potem młoda urośnie i będzie lepiej...przymierzałam na swoją prawie 2 letnią siostzrenicę i dopiero przy jej 14 kg było nam w nim idealnie. A to znaczy że pouch posłuzy nam dłłuuuugo... :D
wklejam naszą fotkę z Lenką...oczywiście nie wiem czy mi sie uda wiec jakby co proszę o pomoc... :oops:
No tak, jak już udało mi sie wkeić to wyszło wielkie jak nie wiem co.. :oops: :oops: :(
i jak zmniejszyć? nie umiem... :oops:
zmniejszylam:D a na przyszlosc mozna wybrac rozmiar przy wrzucaniu zdjec;)
http://img83.imageshack.us/img83/5275/lenka1261fw9zo3.jpg
edit: mozesz wywalic to wielkie z posta;)
Dzięki Odynka, wywaliłam od siebie tą wielką fotkę :)
tulipowna
28-12-2008, 21:24
pabla - bardzo dziekuje za fotke :) do twarzy wam w tym pouchu. powiem szczerze, ze na kazdej z was ten sam pouch wyglada zupelnie inaczej, to tak jak z ciuchami zapewne :)
slicznie wygladacie ;)
kamuszyca
29-12-2008, 22:46
Gościłam u siebie ślicznego testowego poucha Camryn... Zachwycił mnie :) Miałam już kiedyś do czynienia z pouchem z chusta.pl, ale Lucky Baby to jednak inna klasa - gruby, dwustronny, zdziwiło mnie, że nie jest elastyczny... Myślałam, że wszystkie pouche są trochę elastyczne, a tu niespodzianka. Nosiło się super, ale krótko, jednak rozmiar S był na nas zdecydowanie za duży. Dlatego nie było mowy o jakimś dłuższym testowaniu, dzieciak zapadał się i dyndał mi gdzieś koło biodra. Obawiam się, że nawet XS nie byłby dobry... Szkoda, że nie ma XXS'a.
Jeszcze raz dziękuję za możliwość testowania :)
czukczynska
31-12-2008, 08:49
Testowego poucha gościłam u siebie,a od niedawna jestem szczęśliwą posiadaczką Sky.
Przedtem uzywałam flanelowej chusty z chusty pl.
Niesamowita różnica.Przede wszystkim w wyglądzie.Sky jest piękny :love: Świetne połączenie kolorów,cudowna miękkość pluszu...
Idealny komfort noszenia.
Jak dla mnie-pouch idealny :D
tulipowna
31-12-2008, 12:00
dziewczyny bardzo dziekuje za recenzje.
prosze o fotki!!! przydaloby mi sie cos na stronie :)
Witam
Jestem nowa i potrzebuje kochane waszej pomocy poniewaz poszukuje chusty dla mnie i mojego 8 tygodniowego Jaśka. Chciałam kupic Bebelulu Lulu ale czytałam opinie o tej chuscie i nie sa za bardzo pozytywne. Widze ze chusty Lucky Baby maja same pozytywne oceny i bardzo prosiłabym Was o pomoc w doborze takiej chusty oraz miejsca gdzie ja mozna kupic.
Chciałabym aby ta chusta nie była zbytnio skomplikowana bo obawiam się ze nie dam rady z tymi wiazaniami :(
Bardzo prosze o pomoc :oops:
Jestem szczęśliwą posiadaczkę LB briar. I nie mogę wyjść z podziwu dla tej chusty.
Alicja waży już 10 kg, a mogę sobie ją nosić naprawdę długo (dzisiaj ją 1,5h usypiałam - zęby). Połczyk ładnie się układa, jest wygodny.... no i wygląda bossko po prostu.
Młoda też ją polubiła. Ostatnio ją przynosi mówiąc znacząco "ee".
Generalnie na noszenie w domu to nasza ulubiona chusta 8))
PS1: Alicję DA SIĘ połyżyć w pouchu poziomo i nawet bardzo jej to nie przeszkadza ;)
PS2: Ada napisałam pw.
Jestem szczęśliwą posiadaczkę LB briar.
Czy masz jakieś foty? Ja jestem zakochana w modelu briar choć sama mam skye ;)
No właśnie chyba żadnych nie mam, ale nosiłam w skye na progressteronie i briar bardziej mi się podoba :twisted:
No właśnie chyba żadnych nie mam, ale nosiłam w skye na progressteronie i briar bardziej mi się podoba :twisted:
Mnie też :)
mayetschka
11-01-2009, 20:45
Testowałam Camryna i jest on soczyście kolorowy (nawet nie przyszło mi spróbowa brązowej strony bo się zachwyciłam barwami kółeki :hide: ), miękki, wypełnienie pod kolanka dziecia bardzo mięciutkie :)
Testowałam Camryna i jest on soczyście kolorowy (nawet nie przyszło mi spróbowa brązowej strony bo się zachwyciłam barwami kółeki :hide: ), miękki, wypełnienie pod kolanka dziecia bardzo mięciutkie :)
:) a na stronie piszę , że camryn nie ma wypełnień :shock: :thumbs up: :hello: :hello: :hello: :hello:
Mam już swojego wykochanego pouczyka. Tak się zachwyciłam testowym, że dzieki promocji i dobremu sercu Tulipownej mam go na własność!
Jest świetny:)
...... :D i ja tez swojego mam, dziekuję TULIPANKU :kiss: , relacja wkrótce.....sliczny jest :thumbs up:
April, którego masz?
ja camrynka mam :love:
...... :D i ja tez swojego mam, dziekuję TULIPANKU :kiss: , relacja wkrótce.....sliczny jest :thumbs up:
April, którego masz?
ja camrynka mam :love:
ja też :love:
A ja mam briara :jump: :jump: :jump:
tulipowna
15-01-2009, 21:41
:) a na stronie piszę , że camryn nie ma wypełnień :shock: :thumbs up: :hello: :hello: :hello: :hello:
na 100% nie ma wypelnien ;)
brassika
16-01-2009, 14:44
a ja czekam na moją Finolę
Może dziś dotrze (tak po cichutku bym sobie tego życzyła...)
tak o niej myślę i nie mogę się doczekać, że już dziś mi się śniła....
moge miec nietypowa poczte? czy ktos ulitowalby sie i pstryknal mi foty SKYE? bo moj aparat nadal niedomaga a chcialam sprzedac poucha a zdjecia wiadomo dzwignia handlu :twisted: powaznie bardzo serdecznie prosze - do uzytku na forum i na allegro:)
wlasniej testujemy poucha. jest piekny ale dla mnie znacznie za duzy. w związku z tym srednio wygodnie i za ciezko jak dziecko dynda przy kolanach.
ladybird
28-02-2009, 15:33
Po testach poucha mogę śmiało stwierdzić, że jego urok nie tylko w pięknych kolorach tkwi. Jest bardzo wygodny, chociaż rozmiar testowego poucha pasował nam dopiero na kurtkach. Ale jakże nosił moje 13 kilo szczęścia i jeszcze parę gramów zimowego ubrania! Polecam każdemu, a sama już marzę :)
Niedawno mieliśmy testowego pucha, chyba Camryn. Rozmiar był dla nas za duży, nawet na kurtki 8)) Ale do rzeczy. Pouch jest naprawdę śliczny, kolorowy i wesoły, czyli to co tygrysy lubią najbardziej :D Nosiłam w nim moje 10 kg dziecko dwa razy. Raz po domu jakieś pół godzinki i było bardzo wygodnie. I ten przypadek jest miarodajny. Drugi raz to noszenie na spacerze tez około pół godzinki. Tu było mniej wygodnie, ale chyba źle założyłam poucha i na dodatek miałam śliską kurtkę i czułam jak dziecko zsuwa mi się co jakiś czas. Trzeba było poprawiać, ale to nie wina poucha :) Potem chustę trzeba było wysłać dalej :( Podsumowując Lucky Baby to pouch jaki warto mieć bo jest bardzo ładny, wygodny ( podwójna warstwa materiału dobrze podtrzymuje ) ma kieszonkę na chusteczkę na przykład ;). Dodam, że materiał z jakiego jest uszyty jest miły w dotyku i chyba nie będzie zbyt grzał latem.
Fotki w galerii :)
Bardzo dziękuję za możliwość testowania :kiss:
a ja mam od dzis dzieki Anecie LB Harley iiiiii... kurcze myslalam ze po Skye juz sie w zadnym tak nie zakocham ale ten jest o niebo ladniejszy cudny piekny plusz wypukly czekoladowy mniaaam - zdjec poki co brak ale beda;)
i foty - niestety pstrykniete jeszcze zanim sie ulozylysmy dobrze a potem skonczyly sie baterie:P ale beda jeszcze ladniejsze kiedys;)
http://photos.nasza-klasa.pl/972816/282/other/std/d9723a2f7e.jpeg
http://photos.nasza-klasa.pl/972816/281/other/std/f658cf33df.jpeg
jest niesamowity miekki a plusz - hmm moj Kuba stwierdzil ze ja jestem chora psychicznie jesli chodzi o pluszowe materialy haha :twisted:
Odynka super!
no i to dzieki Tobie :kiss:
tulipowna
06-04-2009, 21:58
odynko - super :) fajnie sie harley prezentuje w akcji :)
a mezowi powiedz, ze zamilowanie do pluszu to pluszofilia :)
odynko - super :) fajnie sie harley prezentuje w akcji :)
a mezowi powiedz, ze zamilowanie do pluszu to pluszofilia :)
haha fajnie to on sie bedzie prezentowal jak uda sie fote zrobic jak juz sie dobrze usadowimy;)
a Kuba mowi "mozna to tez tak nazwac";)
ile tu offtopikowych zachwytów...
ps. moim zdaniem, odynko, pouch jest za duży na ciebie.
pasjo to jest xs i po prostu sie jeszcze nie zdazylysmy ulozyc w nim jak baterie padly a Kuba pstrykal foty od razu;) mialam s-ke Skye i byl wiekszy a w tym naprawde nam wygodnie:D zreszta mniejszych juz nie robia;) a ja przecie taka szczupla nie jestem co by xxs nosic :twisted:
pasjo to jest xs i po prostu sie jeszcze nie zdazylysmy ulozyc w nim jak baterie padly a Kuba pstrykal foty od razu;) mialam s-ke Skye i byl wiekszy a w tym naprawde nam wygodnie:D zreszta mniejszych juz nie robia;) a ja przecie taka szczupla nie jestem co by xxs nosic :twisted:
Ja zgadzam się z Pasją. On jest za duży na Ciebie. Ja także mam XS i był na mnie zdecydowanie za duży. Ich xs to nasze s, a xxs nie szyją.
W tej chwili dziecię mi urosło a ja nieco przez zimę przytyłam więc może będzie już dobra ta xs.
no trudno nie oddam;) i powiem Wam szczerze ze ciezko mi sie wywija na ramieniu wiec nie sadze zeby za duzy byl;) ale kazdy ma prawo miec zdanie swe oczywiscie :twisted: :wink:
edit: a Ty Dagmara jestes przecie drobniejsza od mla;)
no trudno nie oddam;) i powiem Wam szczerze ze ciezko mi sie wywija na ramieniu wiec nie sadze zeby za duzy byl;) ale kazdy ma prawo miec zdanie swe oczywiscie :twisted: :wink:
dziecko nie przylega do ciebie.
bardzo mocno odgina się.
a na ramieniu zostaje ci spory zapas poucha (który możesz wywinąć, ciekawe, czy to pomoże).
z tego wnoszę, że pouch jest za duży.
możesz mieć oczywiście swoje zdanie i nosić w za dużym :lool: .
ps. oceniam po tym, co zobaczyłam na zdjęciu.
a mi sie wydaje, że po tym zdjęciu trudno cokolwiek powiedziec, poza tym co mówi odynka :lol:
że nie "ułozyły się" dziewczyny. pupka w ogóle nie wpadnieta, nóżki proste.
pewnie potem Odynka wszystko poprawiła, tylko już zdjęcia nie ma...
a mi sie wydaje, że po tym zdjęciu trudno cokolwiek powiedziec, poza tym co mówi odynka :lol:
że nie "ułozyły się" dziewczyny. pupka w ogóle nie wpadnieta, nóżki proste.
pewnie potem Odynka wszystko poprawiła, tylko już zdjęcia nie ma...
o toz mi wlasnie chodzilo :D dziekowac...
Pouch prześliczny.
Bardzo milutki, kolory superowe:)
Niestety dla mnie za duzy troszke, Mel wrzucona na plecy na koniec opadla mi niżej niż powinna.
Ale i tak bardzo fajnie mi sie w nim nosilo:)
Zdjecia dorzuce wieczorem:)
Dalam 5
edit:
http://lh4.ggpht.com/_wNhDwOMSlNQ/SejmMNVjAkI/AAAAAAAAD1A/SDqrZcGFDg4/s800/DSC00201.JPG
http://lh6.ggpht.com/_wNhDwOMSlNQ/SejmOQSEheI/AAAAAAAAD1I/hKAmDxM8lKg/s800/DSC00202.JPG
Piękne są i camryn i skye, ale mój dzieć o niebo woli wiązaną.
Tak, czy siak, ja bardzo skye lubiłam, plusz fantastyczny!
to ja Wam jeszcze wrzuce zdjecia pieknego Harleya ktory wlasnie wrzucilam na straganik...
http://szafa.odiland.com/galleries/odynkowa_szafa/stosik/Lucky_Baby/1.jpg
http://szafa.odiland.com/galleries/odynkowa_szafa/stosik/Lucky_Baby/2.jpg
http://szafa.odiland.com/galleries/odynkowa_szafa/stosik/Lucky_Baby/3.jpg
http://szafa.odiland.com/galleries/odynkowa_szafa/stosik/Lucky_Baby/4.jpg
greeneddie
06-06-2009, 00:24
U mnie gości pouch testowy (po wekendzie puszczę dalej)
Pierwszy raz miałam z pouchem doczynienia i muszę przyznać, że przekonał mnie do siebie.
Jest piekny, dobrze obszyty z fajną kieszonką.
Nie wiem tylko czy rozmiar dobry czy jednak trochę na nas za duży :? ponieważ nie mam doświadczenia w zakładaniu :roll: (Może któraś z Was powie mi ze zdjęcia czy powinnam mieć Xs czy S-ka jak najbardziej jest ok.
http://images38.fotosik.pl/134/ec8f5e29d087fce0med.jpg (http://www.fotosik.pl)
Na krótkie dystanse rewelacja :applause:
Tulipowna bardzo dziękuję za możliwość testowania :kiss: i wygląda na to, że bardzo chcę mieć pouch Lucky Baby :hide:
Zaraz idę popatrzeć na stronkę co jest i za ile :twisted:
Aha - daję 5 :D
Edit:
Właśnie sprawdziłam na stronie i po zmierzeniu powinnam mieć XS. Takie miałam odczucie ale nie byłam pewna :roll:
Mam prośbę, czy ktoś mógłby mi zmierzyć ile ma po krawędziach XS z pluszem?
Mój Eden XS miał 57 cm/64 cm.
Ja już chyba od stycznia mam poucha LB Eden i baaardzo go lubię. Oceniam go na 5, zarówno wykonanie, jak i komfort noszenia, z tym, że tylko na krótkich dystansach. Kupiłam go w celu używania na krótkie noszenia i sprawdza się w 100 % :)
kiribati
23-08-2009, 22:50
Miałam u siebie testowe Camryn i na temat jego nośności niestety się nie wypowiem, bo był na mnie zdecydowanie za duży no i moje maleństwo zdecydowanie protestuje jak próbuję ułożyć je w pouchu, a Filip jest na tyle ciężki że wolę coś, co rozkłada obciążenie na oba ramiona. A może ja po prostu "niepouchowa" jestem.
Na plus:
- miły w dotyku materiał
- solidne wykonanie
- nie rozciąga się (miałam poucha z chusta.pl i był ok, ale szybko się rozciągnął) - podejrzewam, że nosi się bardzo dobrze, ale nie miałam go na sobie przez więcej niż 5 minut w kawałku :oops:
- lekki, zajmuje mało miejsca
- ładne kolory, dwustronny
- nie gniecie się
- super pomysł z tą kieszonką
Na minus z tego co się zorientowałam duża rozmiarówka.
Dziękuję za możliwość testowania :)
kiribati
23-08-2009, 22:52
:D polki to jakies anorektycznki chyba sa :lol:
nie jestem w stanie namowic producentki, zeby szyli XXS, bo jestem za malym odbiorca ;) a ona w usa nie bedzie miala komu ich sprzedac.
Oni chyba lubią pouche-wisiadła, zdecydowanie za duże - takie mam wrażenie po obejrzeniu kilku zdjęć.
larwunia
17-09-2009, 21:23
Krótkie spotkanie z testowym pouchem zaowocowało miłością, co prawda nieodwzajemnioną, bo Ska była na nas spooooooooooooooooooro za duża. Mam wątpliwości, czy XS też nie byłaby za duża, ale ryzyk-fizyk sprawdzić muszę, bo straszliwej ochoty nabrałam. Pozytywnie zaskoczyła mnie nośność. Kolorki też super. Podsumowując, muszę szybko dorobić się swojego własnego :D.
franciszka
12-10-2009, 00:14
Na początek bardzo dziękuję za możliwość testowania :D
Zaliczam się do wzrokowców i te kolorki mnie po prostu urzekły :P - jest przecudny :D Jak na rozmiar S, to był na mnie ciut za duży... myślę, że potrzebowałabym z 1 - 2 cm mniej. Doskonałe obszycie, staranne wykonanie, świetne połączenie kolorów, milusi w dotyku, nie rozciąga się (co dla mnie jest +), zajmuje niewiele miejsca - zmieścił się nawet w mojej i tak już na maxa wypchanej torebce :P
Do utulania Młodej po zastrzykach i kroplówkach oraz chodzenia po szpitalne jedzenie sprawdził się idealnie :D Na przedszpitalnych spacerkach również :D
Jeszcze raz dziękuję bardzo
ekspreskawowy
16-10-2009, 19:00
Posłałam testowe LB dalej a moje odczucia są jak najbardziej pozytywne, chociaż ponosiłam tylko kilka razy po domu i raz na dłuższym dystansie ( pogoda mi świnię podłożyła ... :mad) a rozmiarowo pouch pasował dopiero na kurtce zimowej.
Dużym plusem były dwie warstwy materiału: lepiej nosi i pasuje do większości kreacji :lol: Bawełna z której pouch uszyty jest taka lekko sztywna, nie sprężynuje i nie rozciąga się.
Z czystym sumieniem daję w ankiecie całe 5 i chyba się skuszę na kupno.
edit: hehe skusiłam się i nabyłam Skye z pluszem z drugiej ręki
Mandarynka
01-11-2009, 23:25
Przepraszam, ze dopiero teraz, ale w końcu nadrabiam zaległość.
Miałam w domu pouch testowy. Niestety testowałam tylko w domu.
Hm w moim odczuciu rozmiar był na nas za mały, ale dało się ponosić - niestety tylko na biodrze, a mała jeszcze wtedy nie siedziała i nie była przyzwyczajona do tej pozycji.
Śliczne kolory, profesjonalne wykonanie, nie rozciąga się, lekki.
Bardzo dziękuje za możliwość testowania :thumbs up:
Mialam przyjemnosc testowac LB Camryn, rozmiar S. Wrazenie ogolne - bardzo ladny wzor, zywe kolory, bawelna mila w dotyku. Fajna kieszonka, ktora moze sie przydac, a jednak nieuzywana wcale nie przeszkadza a wrecz jest niewyczuwalna. Na nas "S" byl za duzy na lekkie ubranie domowe, a na spacerze w zimowych kurtkach ledwo sie zmiescilismy, wiec nie bylo dluzszego noszenia. Jedyne zastrzezenie jakie mam (rozpieszczona melkajowym pouchem, w ktorym nam jest nieziemsko wygodnie): wolalabym, zeby mial wypelnienia na brzegach, bo to nie tylko zwieksza komfort dziecka, ale tez jakby ulatwia zakladanie - dzieki wypelnieniom nasz pouch sam sie rozklada na pupie dziecka, z LB to nie bylo takie latwe. A moze to wina tego, ze rozmiar nie byl nasz. Dalabym 4+, ale ze nie ma plusow to jest 4.
Dziekuje za mozliwosc testowania
niestety nie mogę porównać z żadnym innym pouchem dlatego ocenę wystawię jak ponoszę w innych
na krótkie dystanse rewelacja
pouch na pewno wygrywa z kółkową, która w razie "przejścia na nóżki" zajmuje sporo miejsca:confused:,
dla mnie jednak za duzy, może to wina rozmiaru, ale dla mnie ciut mało wygodny i drażniły mnie luzy tu i tam:p
te grochy poczatkowo mnie zraziły - ale potem się przyzwyczaiłam i świetnie grały z brązową drugą stroną:ninja:
[/URL][URL="http://www.empikfoto.pl/index.php?m=foto_hot&foto_id=30664177&filename=obraz_424.jpg"]http://www.empikfoto.pl/albumy32/13371/952867/previews/30664177_obraz_424.jpg (http://www.empikfoto.pl/index.php?m=foto_hot&foto_id=30664177&filename=obraz_424.jpg)
anmuszka
24-11-2009, 21:14
Ja miałam testowego poucha. Mam wrazenie ze by lekko za duzy. Poza tym super wykonanie, kolorki sie bardzo spodobały mojej córce, bawełna nierozciągliwa i nie spręzynująca. Kieszonka tez fajna sprawa:)
Testowałam poucha, więc teraz pora na recenzję :)
Ładny materiał, przyjemne kolorki. Praktyczna kieszonka. To był mój pierwszy kontakt z takim typem chusty. Podobało mi się :) Świetna sprawa na krótkie dystanse. I "po domu", kiedy trzeba szybko posprzątać a dzieć się pod nogami plącze i jęczy.
primka_ak
21-12-2009, 22:30
bardzo dziekuje za mozliwosc testowania. jestem zachwycona kolorami:) a mojej corci najbardziej podobaly sie kolorowe koleczka... bardziej od bycia noszona. ale poniewaz to totalna indywidualistka i kobieta z mega fochami-chyba po mamusi-musi jej byc to wybaczone. pouch rozmiarem super mi sie trafil-coprawda w warunkach domowych bardziej niz spacerowych- sie sprawdzal. ja daje 5 za super wyglad i latwosc noszenia w nim oraz za rozmiar po zlozeniu. to byly moje pierwsze proby niestety nie obfotografowane wiec nie pochwale sie jak wygladalysmy.
wichotek
08-01-2010, 16:16
ja tez dałam 5, kolory przecudne, super uszyty, swietny na krotkie dystanse, gdzie trzeb szybko włozyc i wyciagnąc dziecko w nosidła.
Bardzo dobrze sie sprawdza podczas lotow samolotem, gdzie trzeba miec rece wolne i ogarnac tysiac drobiazgow, a miejsca na wiazanie chusty nie ma.
Rozmiary rzeczywiście chyba sa zawyzone, ja mam XS i jest chyba odrobine za luzna..
Miałam przyjemność testować pouch LB :) Sprawdził się znakomicie!! Piękne kolory, solidny materiał.
Podstawową zaletą tego typu chust jest to, że zajmują bardzo niewiele miejsca - z łatwością można je upchnąć w torebce i zabierać ze sobą, gdy starszakowi zmęczą się nóżki ;) Noszenie na biodrze - wygodne, choć faktycznie na krótkich dystansach. Za to chusta świetnie sobie poradziła z usypianiem mojej 10,5 kg córki w pozycji kołyski. Mała spała wtulona w mamę i bez wybudzania się mogłam ją spokojnie odłożyć śpiącą do łóżeczka. :)
Pouch LB dostaje ode mnie ocenę na 5 :) Za kolory, materiał, wygodę użycia i prostotę stosowania. Za to, że sprawdza się nawet przy większym już dziecku. Naprawdę uważam, że każda chustoświrka powinna mieć przynajmniej jednego poucha w swoim stosiku ;)
jestem szczęśliwą posiadaczką edenu z pluszem, jest cudny milusi i moje najmłodsze dziecie często w ramach zabawy zawija się w niego i mizia buźką ....bezcenny widok :D
dałam 4, bo jak dla mnie za mały ma troszkę "uśmiech" przez co dupka dziecka nie wpada tak głęboko jakbym chciała. Reszta absolutnie bez zarzutu
taDorotka
01-02-2010, 12:49
najpierw popłaczę sobie:
pouch nie dla mnie - mój kręgosłup nie wytrzymuje niesymetrycznego obciązenia. najpierw uszylam poucha sama, ponosilam po 15 minut dziennie, no slowo daje nie dlużej i wyłam z bólu i skończylam po tej przygodzie u fizjoterapeuty...Zaluje bardzo, bo pouchowanie mi sie TEORETYCZNIE podobalo...
po testowaniu poucha w grochy:
LB podoba mi sie. daję 4 -
pięknie wykonany,
kolory ok,ładnie dobrane, choć nie przepadam za takimi akurat,
tkanina mnie lekko rozczarowala bo ja do chust tkanych przywyklam, a tu taka "zwykla" bawelna;) ale ok,
ciut za mały ten "uśmiech" i są luzy ale to pewnie tez z tego powodu ze za duzy na mnie ten testowy,
nie przydala mi sie kieszonka bo komórki nie trzymam tak blisko dziecka .
to tyle.
mialam trzy LB, dwa pluszowe i camryna
i chociaz nie przepadam za pouchami, ciagle do LB wracam
te pluszowe sa wprost bajeczne.
czy sie poucha lubi, czy nie - LB powinien byc w kazdej torbie rodzica:)
panthera
08-03-2010, 20:38
testowałam poucha 4 dni - jest super. Nosiłam go dosłownie wszedzie - do znajomych i na spacer (nawet jak z wózkiem szłam, na zakupy i a warsztaty foto :D
Kolorki sliczne - moje :) do wielu rzeczy mi pasowały, kieszonka sie przydała na chusteczkę :P i minigryzak żelowy.
baaardzo mi pomagał przy powrotach do domu - kiedy byłam z wózkiem. Mieszkam na 4 pietrze bez windy - wózek zostaje w wózkowni a ja musze dzwigac synka na rekach.
Tu wiązana sie nie sprawdza - za długo i na klatce błoto - umaze się, a pouch idealny. Rozmiar sporo za duzy ale na gruby swetr i synek w kombinezonie - było idealnie.
I zakupy mogłam w jednym reku wnieść, a bez chusty - synek sie wierci i wyslizguje - musze go dwoma rękami nieść.
Jednym słowem - chce miec poucha!!!
tylko jednak XS albo i XXS :D:D
Synusiowi tez sie podobało - nawet raz usnął w nim :) - najbardziej lubił byc noszony na lewym biodrze - wtedy wtulał sie w lewą piers i słuchał serca :)
Uszyty solidnie i miły w dotyku. Naprawde mi sie podobał, no i miescił się do torebki :)
spóźnioną recenzję dodam - byłam pewna, że już to zrobiłam...:oops:
pouch śliczny :) nosi się dobrze - chociaż był trochę za duży. łatwość umieszczania w nim dziecka zachwyca :) Synusiowi się podobało. gorąco wszystkim polecam sama zamierzam nabyć bo to małe a jakże praktycze jest i przydatne.
dziękuję za możliwość testowania
oceniam na 5 :)
To pierwszy pouch, z którym miałam do czynienia i... zakochałam się - niestety chyba bez wzajemności, bo był na nas nieco za duży. Przy czym nie wiem czy to nie przypadkiem z mojej winy - mam wrażenie, że dół nam pasował i tylko z góry robiła się jakaś taka falbanka. Nie mniej jednak bardzo podobał się i mnie i Maciusiowi :) Do tego stopnia, że na pewno sprzedam kółkową i kupię poucha :)
Kolor super, ale najfajniejsza jest szybkość z jaką się go zakłada - żadnego męczącego dociągania i układania nóżek... Sama nie wiem jak to się działo, ale dzieć za każdym razem był od razu prawidłowo usadowiony, co przy kółkowej raczej mi się nie zdarza.
Nosi się super - na ramieniu nic mnie nie uwierało, a nosiłam Małego i po domu, i na zakupach, i na krótkim spacerze. Ta mała kieszonka przydatna - w naszym przypadku na smoka.
Jednym zdaniem - dobrze, że na razie konto świeci pustkami, bo na pewno skusiłabym się na zakup... :)
manteiga
29-03-2010, 18:28
Falbanka u góry robiła sie i nam, nie pomogło wywijanie poucha na ramieniu - po prostu zgłosiłam się do testowania poucha o niedopasowanym do mnie rozmiarze. Dlatego nie będę się wgryzać za bardzo w temat, bo nie nosiłam zbyt wiele - nie chciałam ryzykować, Synek mój nie siedzi jeszcze samodzielnie. Nie mogłam więc skorygować Jego ułożenia i dociągnąć tak jak w chuście kółkowej. Jednak dzięki testowaniu dowiedziałam się jaki mam rozmiar i polubiłam się z samym wynalazkiem. Kolory świetne, materiał przyjemny, noszenie komfortowe. Gdyby to był model XS i posiadał wypełnienie przy nóżkach, byłoby rewelacyjnie. Daję 4 i dziękuję za możliwość testowania!
martuszka
19-04-2010, 14:05
Ja jestem baaaardzo zachwycona pouchem a moja Nelusia też bardzo go polubiła. było nam bardzo wygodnie, rozmiar idealny, miałam też pożyczone XS i jednak w S było nam wygodniej. Mała nawet cyca jadła, i spała sobie w tym pouchu.Nośnść oceniam dobrze, nosiłam 10 kg, ale i 13 też:) ekspresowe zakładanie, w torebce zajmuje mało miejsca, same plusy.
Bardzo dziękujemy za mozliwość testowania! od nas 5!
pouch rewelacja!
cudne kolory, i rozmiar trafiony, choć nie obraziłabym się, gdyby był odrobinę ściślejszy... porównanie mam z posiadaną flanelową 'kieszonką', której.. już nigdy pouchem nie nazwę ;-)
lb jest solidnie wykonany, szkoda, że o kieszonce na drobiazgi dowiedziałam się dopiero teraz, jak już go odesłałam, więc niestety nie zapoznałąm się z jej funkcjonalnością...
używałyśmy go codziennie po kilka razy, na krótkie donoszenia - dystans mieszkanie-samochód, samochód-przedszkole, samochód-sklep. Bardzo żałuję, że nie mam go na własność, ale.. to się na pewno zmieni!
w pełni zasłużone 5! :-D
http://images49.fotosik.pl/290/43044442c3716301med.jpg (http://www.fotosik.pl)
ewcia273
05-07-2010, 23:13
Pouch super! Bardzo porządnie wykonany, z dbałościa o detale, śliczny kolorystycznie. Materiał wydaje się mięsisty co pozwala w pełni zaufac wdzięcznej kieszonce. Nosilismy się wprawdzie z Wiktorkiem raptem 3 razy na trasie dom-sklep-dom ale to wystarczyło zeby wyrobić sobie bardzo przychylne zdanie. Zdjęciem dysponuję tylko jednym i to zrobionym w domu przez siebie samą więc z poobcinanymi głowami:D Jak znajde jakąs instrukcję to wkleję.
Aha-jakas ślepawa jestem bo w ogóle nie zauważyłam tej malutkiej kieszonki na drobiazgi. A wydawało mi sie ze dostatecznie poucha obmacałam:D Zgadzam się z poprzednimi wypowiedziami odnośnie wypełnienia przy nóżkach-przydałoby się:)
Od nas 5!!! Bardzo dziękujemy za możliwośc testowania.
pouch wygodny, łatwy w obsłudze ;)
kolory nie moje i mógłby byc ciut większy dla nas- ale- ogólnie- polecam! :)
Kolorki jak dla mnie rewelacyjny i kieszonka fajny pomysł (ale nieporęczna dla mnie bo noszę tylko na prawym ramieniu - dlatego wolę 2 zapełnić). Przymierzyliśmy i przeszliśmy się na spacer do sklepu (20m). Pomimo iż S jest dla nas baaardzo duże to próbowaliśmy jakoś powywijac jakoś się udało ale po chwili mała wisiała mi już w okolicy biodra. Materiał troszkę się wrzynała małej więc "-" za brak wypełnienia, natomiast góra się nam fałdowała.
Jak dla mnie powinien być rozmiar XXXXS :) Za brak fot przepraszam bo nie było komu robić .
aniam123
17-09-2010, 22:58
wizualnie baaaardzo mi się podobał, kolory, materiał wszystko super - ale maluch zupełnie niekołyskowy i odmówił takiej pozycji - a już widziałam oczami wyobraźni Lucky Baby w naszym microstosiku. No cóż może potestujemy jeszcze za jakiś czas jak Grześ będzie siedzący i stabilny.
słoneczny_blask
18-09-2010, 23:40
Otworzyłam list i oniemiałam z wrażenia, jaki ładne te kropki. Patrząc na pierwszy post z wątku testowego myślałam, że będą kwiatki. Patrzcie, jakie ładne:
http://img841.imageshack.us/img841/4353/73595763.jpg
Tymek nie chciał wsiąść do tego poucha i się darł. Wytłumaczyłam, że to tylko na chwilę i wsadziłam pod lekkim przymusem. W tym momencie nagle ucichł i zrobił baaaaaardzo zdziwioną minę. Nie spodziewał się, że będzie mu tak wygodnie. Trochę go ponosiłam głównie po domu "mieszając w garnkach", bo mi kolano nawala ostatnio, ale ogólnie troszkę za duży na na nas, choć jak pisałam Tymek był zadowolony.
czarna_zaba
02-10-2010, 22:07
Nosiliśmy niewiele, bo rozmiar duuuzo za duży. Ale wrażenie bardzo pozytywne. Ładnie uszyty,kolorki nie moje, ale to kwestia gustu. Kieszonka fajna. Wygodny i funkcjonalny. Planuję nabyć o ile ktoś przewidział rozmiar dla kurdupli:)
piotruspan
13-10-2010, 16:58
Nie nosilismy sie wogole a szkoda bardzo bo pouch rewelacyjny tzn kolor super wykonanie i materiał na 5! bardzo pożądna rzecz ten pouch :):) ale na nas o wiele za duzy, mały sie w tym utopił, na wiosne sobie sprawimy takiego poucha :)
na nas też trochę za duży, ale na potrzeby testów ubierałam się grubo :)
jestem zachwycona zarówno wyglądem jak i jakością materiałów - bardzo przyjemny w dotyku, odpowiedniej grubości, która wzbudza zaufanie :) a poza tym ten pouch trochę już wędruje, a trzyma się doskonale.
To był pierwszy pouch, z jakim miałam do czynienia, ale mam kółkową i już wiem, że wolę poucha od kółkowej - zakłada się szybciej i kółka się nie wżynają ;)
Świetnie nam się sprawdził przez te kilka dni, Antosiek notorycznie w nim usypiał, czyli zdecydowane 5!
Gdzie można go kupić?? :)
agnesjan
27-10-2010, 23:04
Krótko u nas był ten pouch, bo za duży. Straszne luzy górą miałam,a szkoda bo się strasznie podpaliłam na niego...
Nosiliśmy się po domu,bo ja niedomagająca coś, a może na cieplejsze ubrania, to byłby ok?
Wrażenia
-materiał wyglada na super trwały, mocny i jak napisala malgorozza wzbudza zaufanie, miły w dotyku
-jedna strona w kolorowe kropy-fajna optymistyczna, druga-brąz też niczego sobie-kolory przypadły do gustu mojemu synkowi, bo nosił w nim swoja małpkę;)
-ukryta kieszonka-ciekawy pomysł-u nas na smoka się przydała
-nosność-musze przyznać, że super, choć za długo nie nosilam, ale za to mój dwulatek prawie nieodczuwalny na ramieniu był-krótko ale intensywnie nosilam szaleliśmy w nim konikiem po domu (on nie lubi być noszony i taki przyklejony do mnie, bo jak na niego to IMO w sam raz był pouch)
- nie wiem jaki to rozmiar bo nie było na metce, ale na moją małą za duży na mojego dużego jak na mój gust w sam raz (mała ma ok 8,3kg i nosi na 74cm a czasem większe a duzy 13,5kg i nosi ubrania na 98cm)
Ogólnie wrażenia bardzo pozytywne, gdyby tylko rozmiar był mniejszy...
Dziekuję za mozliwość testowania:)
edit:zapomniałam dać 5! bo poza rozmiarem wad nie zauważyłam:)
lemniscus
17-11-2010, 14:55
na nas tez niestety za duzy;( a ja raczej wysoka jestem i majka tez juz duza wiec dla faktycznie drobnych dziewczyn chyba XXXXS jest potrzebne
ogolnie bardzo mily material cudnie radosne kolorki ladnie wykonczony
kieszonka nam sie nie przydala ale patent na pewno fajny
przy noszeniu dosc wygodnie -probowalam na kurtke zeby ta roznice zniwelowac ale i tak za duzy byl wiec nie wypowiem sie do konca ale wygodnie mi bylo i nie obciazal za bardzo ramienia
ciekawa jestem jak sie sprawdza przy noszeniu na kolyske ale to juz musze poczekac na nowego chuscioszka :)
dzieki za mozliwosc testowania :)
skrzywka
23-11-2010, 21:31
to był pierwszy pouch jaki miałam w ręku i jestem zachwycona mimo, że na nas też niestety za duży był. A nie wpadłam na to, żeby się grubiej ubrać - teraz żałuję hehehehe... Kolory bardzo ładne, materiał solidny, szycie bez zarzutu - jak dla mnie same plusy choć, jak pisałam, doświadczenia mi brak :)
edit: i oczywiście też dziękuję za możliwość testowania :)
rhodiana
17-12-2010, 07:54
Jak dla mnie 5 :thumbs up:..............bo ja się po prostu zakochałam:lol:
Pouche dotarły we wtorek i to była miłość od pierwszego wejrzenia:p Pouch jest, śliczny z cudownie miłego matreiału. No, a jak włożyłam do niego Anie to dawno nie widziałam mojego dziecka tak "uhahanego":p Przyznam, że był dla nas trochę za duży, ale sobie z tym sprytnie poradziłam i nosiło mi się całkiem wygodnie :mrgreen: Później przyszedł czas na test out i znów 5teczka!!! Właśnie przez to, że za duży włozyłam go na kurtkę, Ania w kombinezonie i na pocztę:twisted: A wczoraj aż żal było się z nim rozstawać...:cry:Już tęsknię.... i już szukam mojego poucha :)
mamafranka
20-12-2010, 23:33
"przelotem" był i umnie i niestety S to dla nas duzo za dużo, więc sie nie ponosiliśny, bardzo załuje
ale wizualnie cuuudny, piekne kolorki, miły materiał, starannie wykoczony, fajny patent z kieszonką, bardzo kompaktowy, jak dla mnie brakowało wypełnienia pod nóżkami, ale ja przyzwyczajona jestem do poucha innej firmy
Wizualnie daję 5
art-butik
17-01-2011, 00:11
To pierwszy pouch w którym mogłam nosić córę. Kolory super, wykonanie bardzo dokładne, staranne, fajnie, że był dwustronny. Rozmiarowo niestety za duży, nie bardzo mogłam swobodnie nosić, bo przy wykonywaniu czynności musiałam trochę asekurować Zuzię, bo jest bardzo kręcona. Idea poucha super na krótkie dystanse, szybko się zakłada, pouch zajmuje mało miejsca, więc do torebki mieści się super.
Bardzo polecam i oceniam na 5. Chętnie przetestowałabym dobry rozmiarowo.
Z duużym opóźnieniem, ale jednak.
Pouch jest śliczny, kolorowy, młodemu się spodobało takie noszenie, chociaż na początku był w szoku! :) Rozmiarowo było OK, fajnie nosił... a akurat na taki bardzo nośny czas do nas trafił, Alek nie odklejał się ode mnie prawie w ogóle. Co ważne, Alek wyraźnie czuł się bezpiecznie i komfortowo, był dobrze opatulony, nie było niepotrzebnych luzów :) A moje ręce trochę odpoczęły. Z czystym sumieniem 5.
Dziękuję za możliwość testowania.