PDA

Zobacz pełną wersję : Green Paprika czy Leoś???

Aneczka
03-10-2008, 19:15
Dylemat z cyklu osiołkowi w żłoby dano...

Leoś raczej rouge, bo nam pasuje do kurtek :D, choć zerkam też na turkus...
Ale ta papryczka...

Co doradzacie? Co będzie wygodniejsze? Co się lepiej nosi?
Dodam, że planujemy nosić oboje z mężem. Dzieć dopiero w drodze.

I na razie możemy kupić tylko jedną :( Czemu to takie trudne??? :roll:

lori
03-10-2008, 19:20
miałam podobny dylemat, tylko że Leosia Nature i papryczkę BB i wybrałam papryczkę - za kolory :mrgreen: które są boskie
to takie moje skromne zdanie :wink:

Aneczka
03-10-2008, 19:31
uwielbiam zielony, ale planowałam jeszcze kupić zieloną nową NATI...
Nie wiem czy nie za dużo będzie tej zieleni...

No a czy ktoś może porównywał obie chusty w praktyce?

joawoj
03-10-2008, 19:38
uwielbiam zielony, ale planowałam jeszcze kupić zieloną nową NATI...
Nie wiem czy nie za dużo będzie tej zieleni...

No a czy ktoś może porównywał obie chusty w praktyce?
Ja miałam okazję i zdecydowanie wybrałabym Papryczkę :)

Jasnie Pani :)
03-10-2008, 19:38
Ja na przykład :wink: Ale nie moge sie wypowiedziec, zeby nie byc o współprace posadzona :lool: :lool:

A powiaznie, to obie sa fantastyczne, dziecka jeszcze nie masz, wiec nie bede ci pisac, ze obie dobrze duzy ciezar zniosa, bo zanim ci dziec urosnie to zmienisz je jeszcze conajmniej trzy razy :wink:

doominikaa
03-10-2008, 19:43
ja nosiłam i w tym i w tym...
z tym, że paprykę mam kółkową, jestem w niej zakochana na zabój. Jest bardziej miękka niż leoś no i te kolorki.... :love:
a na początek, szczególnie zimowy, gorąco polecam elastyka :thumbs up:

kappala
03-10-2008, 20:51
nie mam papryczki, ale mam Passion Fruit i w porównaniu z Leo Marine wolę BB :) nawet zastanawiam się czy nie sprzedać Leosia. :hmm:

Aneczka
03-10-2008, 21:14
Jaśnie Pani, a co masz w avatarze? :twisted:

Elastyka mamy - zielonego Kaktusa z IKEI 8))
Ale jak Kustosz zaczął go dociągać, to materiał dość mocno zatrzeszczał..., więc elastyk będzie dla moich kobiecych delikatnych rączek na początek 8))

No a ta papryczka to za mną chodzi już od dawna, choć próbuję się bronić przed nią 8))

Dziewczyny to jakaś paranoja jest! Jakoś trudno mi sobie wyobrazić, że będę miała jedną chustę...
a to wszystko przez Was, paskudy! :twisted:

Meta
03-10-2008, 21:22
Mi Leon w dociąganiu bardziej pasuje - a jeśli ma być natur, to tym bardziej. Kolorowe Leony się spierają nieciekawie :(
A BB miałam okazję Fruit Coctail ponosić - cudna chusta, bezproblemowa w wiązaniu.

Dagmara
03-10-2008, 21:37
Ja mam Leo Marine i uwielbiam go!!!

Nata
03-10-2008, 22:00
Nosiłam w kókowej papryczce i kółkowym leosiu rouge. Dla mnie Babylonia bezpaelacyjnie wygrywa. I za kolory i za dociąganie i za miekkość.

A jeśli jestes fanką zieleni,czy widziałas zapowiedzi nowych Babylonii???Jest tam wspaniała soczystozieloniasta wersja.

rebelka
03-10-2008, 22:13
Nosiłam obydwie i w tym przypadku kierowałabym się tylko i wyłącznie kolorem. Leoś i BB to porządne chusty, w każdej będzie Ci się świetnie nosiło :)

Aneczka
04-10-2008, 01:39
A jeśli jestes fanką zieleni,czy widziałas zapowiedzi nowych Babylonii???Jest tam wspaniała soczystozieloniasta wersja.

aaa, dzieeeeee?????
jakieś linki, czy cuś?

edit:
znalazłam. ale papryczka rządzi :D

wiecie co, ja się chyba ku tej Babylonii skłonię. W sumie to ja chciałam cały czas, ale jakoś się broniłam przed tą miłością 8)) Nawet nie wiem czemu 8))

dzięki za pomoc!

visenna2
04-10-2008, 15:24
Papryka zdecydowanie. W leosiu (rouge mam) jak bym nie ciągnęła to zawsze mi luzy zostają w górnej połowie dziecia.

zulam
05-10-2008, 09:33
Ja mam obie :hello:
Obie bardzo lubię, i noszę wymiennie, w zależności od koloru ubrania i tego co chcę zawiązać (leosia mam krótszego). Nie widzęmiędzy nimi żadnej znaczącej różnicy, jedynie taką że z leosia wiąże się nieco większy węzeł, a papryka jest nieznacznie bardziej śliska w odczuciu (co nie przekłada się na jakość wiązania). Obie chusty dobrze dociągnięte dobrze noszą.
Ale jako że dzieci rosną zbieram na "mercedesa" nie wiem, czy się nie będę musiała sprzedać leośka i papryki :?

martyna
05-10-2008, 13:24
nie mam żadnej ale ponieważ i jedna i druga baardzo mi się podoba miałabym przy wyborze dylemat :roll:

Aneczka
06-10-2008, 17:40
mąż rozwiązał dylemat na amen:)

będzie papryczka.
Po pierwsze - ma ładniejsze kolory
po drugie - nie jest niemiecka :roll: