Zobacz pełną wersję : Tuli dla toddlera - pytanie do tych, którzy zamawiali
claribell
13-05-2011, 08:59
Na stronie Tuli jest możliwość zamówienia indywidualnego nosidła - http://www.babytuli.pl/products/nosidelko-ergonomiczne-tuli-na-specjalne-zyczenia - jest też opcja rozmiaru "Toddler".
Czy ktoś zamawiał takie większe nosidło?
Ostatnio przymierzałam Tuli na targach i mi przypadło do gustu, ale zaintrygowała mnie ta większa wersja, bo buntu noszeniowego jeszcze nie widać, a dziecię rośnie :) Wcześniej myślałam o dużym nubiku lub jakimś innym toddlerowym nosidle, a o toddlerowym Tuli nigdy wcześniej nie słyszałam.
Ja mam i bardzo dobrze nam się nosi :-) naprawdę duże jest!
Mi Ula szyje teraz na wymiar - dam znać jak dojdzie :)
mama-igi-tata
06-06-2011, 09:20
ano właśnie. znalazłam koleżance Tuli. jest w sam raz, ale zastanawiamy się co jak młody urośnie - wkrótce, bo zapasu nie ma. czy są większe Tuliki?
są :-) mam Tuli toddler i spisuje się super, jest naprawdę duże
claribell
06-06-2011, 23:34
No to chyba się skusimy :D
mama-igi-tata
07-06-2011, 10:13
a w jakiej są cenie?
Właśnie jaka cenka też bym się skusiła:D:D
Dziewczyny sprawdzcie na stronie tuli ;-)
grazynajac
17-08-2011, 08:45
My pare dni temu dostaliśmy naszego Toddlera. Zośka ma ponad 2 lata i 13 kg i jest super. Jeszcze długo ponosimy. Panel jest szeroki i wysoki. A te kolory normalnie odlot:lol:
claribell
04-11-2011, 22:55
Mam pytanie do tych, którzy zamawiali toddlerowe tuli - jak wygląda takie zamawianie :) W jakim stopniu można dobierać kolory - z czego dokładnie można wybierać? O co chodzi z tą długością pasów ramiennych?
Mozna wybrać kolor pasów i wzór panela no i dlugosc pasów w zależności od gabarytow noszacego. Jak masz wątpliwości to nalepiej napisz do Uli z Tuli - to przenika osoba jest, napewno Ci doradzi w razie wątpliwości ;-)
CABabies
12-03-2012, 05:47
Dziewczyny, nie wiem tylko czy to zgodne z regulaminem abym odpowiadala..ale wydaje sie czyba ze ok, bo konkretnie pytacie o moje nosidla... :hmm:
Toddler Tula (http://www.babytula.pl/products/toddler-nosidelko-tula-od-12-kg) jest teraz juz dostepny od reki... Wszystkie wzory z terazniejszej kolekcji standardowych Tula, sa tez dostepne w wersji toddler.
Wiecej info na naszej stronie, ale jak cos to smialo pytajcie :)
Buzka!!! :hey: