PDA

Zobacz pełną wersję : the better baby sling

marlei
20-04-2011, 21:57
Dostalam to jakis czas temu, jak moj synek byl malutki:roll:, ale jakos nie potrafilam i nie potrafie sie do tego nosidla zabrac:oops: (nie bardzo wiem, czy to jako chusta czy jako nosidlo traktowac:hide:)

Niby jak kolkowa, ale brzegi ma wypelnione i kolka plastikowe, no i taka jakby poduszeczke:duh:, wiec nie wiem:hide:... nadaje sie to do czegos czy nie bardzo??

file:///C:/DOCUME%7E1/MARTIN/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.pnghttp://www.mumsnet.com/prod_img/rb_baby_slings/orig.betterbaby-sling.100x120.0.jpg - zdjecie nie moje:roll: znalazlam w necie i wklejam;) - jak nie mozna to usune;-)

Niby instrukcje mam, ale jakos tak nie gramotnie ona dla mnie stworzona, poza tym ja juz noworodka nie posiadam, bo moj maly klocek to 8 i pol kilo wazy:omg:

Bede wdzieczna za wszelkie uwagi i podpowiedzi:thumbs up::lol:

misunderstanding
20-04-2011, 22:09
a to nie jest to coś, o czym z rok temu było głośno, bo dziecko w USA w tym się udusiło?

marlei
21-04-2011, 00:04
:omg:
w zeszlym roku to ja o nosidlach jeszcze zielonego pojecia nie mialam:hide: a jak mi kuzynka powiedziala, ze mam sobie kupic to pomyslalam, ze chyba sobie zartuje:oops:, bo moj maly mial spac w lozeczku, a mama miala cwiczenia robic:lol: i doksztalcac sie:roll:
No i jest prawie tak jak planowane;) doksztalcam sie w chustach, AP, EC itd. a z cwiczen - to 3 razy dziennie spacer z 8 i pol kilo w chuscie:applause:

hexi
21-04-2011, 00:09
to jest worek na dziecko nie chusta ;)
ale cos sie mozedac z niej zrobic, wiem ze kiedys dziewczyny takie przerabialyna kolkowe - musisz poszukac w starszychwatkach o bebelulu, hamalu itp

kasia wska
21-04-2011, 00:12
dokładnie - poszukaj wątków o bebelulu "lulu", to polski odpowiednik. są tacy, co noszą w niej z powodzeniem, ale tutaj na forum są raczej w mniejszości, wbrew pozorom dość trudno prawidłowo ułożyć w niej dziecko - i utrzymać je w tej pozycji. potem może służyć na biodro na starszaka ;)

marlei
21-04-2011, 00:25
no moj to zdecydowanie starszak:lol: - 6 i pol miesiaca;-)
Dzieki bedze szukac!

kasia wska
21-04-2011, 13:25
no moj to zdecydowanie starszak:lol: - 6 i pol miesiaca;-)
Dzieki bedze szukac!
toteż piszę "potem może służyć" a nie "teraz" :)