PDA

Zobacz pełną wersję : Najbrzydsza chusta ...juz nic.

green_naranja
17-04-2011, 10:40
Malo apetyczny temat, ale ostatnio zszokowal mnie na straganach zagranicznych widok dwoch przepieknych chust, ktore zostaly totalnie zniszczone farbowaniem (obie tzw. metoda naturalna).
to biedny Pamir i SI.

nie otwieram nawet juz tych watkow., bo serce mi sie kraje, JAK MOZNA BYLO!

silver
17-04-2011, 10:42
szukaj prawdę Ci powie :)

http://chusty.info/forum/showthread.php?t=5791&highlight=najbrzydsza

oraz:

http://chusty.info/forum/showthread.php?t=20127&highlight=pamir

green_naranja
17-04-2011, 10:59
czytalam te watki, ale stare sa;)
ciekawe czy to ten sam Pamir....

Eyja
17-04-2011, 11:00
nawet jak sa stare wystarczy sie tam dopisac i zrobia sie swieże ;)

a przy okazji uszanuje się prace Silver, i to że była miła, i odszukała :)

green_naranja
17-04-2011, 11:02
ale po co, skoro mozna nowy zaczac. nie lubie tasiemcow.bardzo nie lubie.
a odnalezienie tamtych watkow do specjalnych wysilkow nie nalezalo, same sie w szukaju narzucaja, ale ok, niech bedzie, brawo Silver:D

poza tym, linkowany watek Pamirowy nie otwiera sie u zrodla, zostal w TBW zarchiwizowany.

no i poza tym moze sie cos w preferencjach zmienilo...pamietam ze wiele osob w "starym" szczerze nienawidzilo Katji, ciekawe czy i teraz;)

misunderstanding
17-04-2011, 11:54
też nie lubię takich wątków - tasiemców, uważam, że lepiej założyć świeży niż podpinać pod wątek sprzed x lat.

swoją drogą, pokaż tego pamira. :D

green_naranja
17-04-2011, 11:57
a nie wiem czy wypada, ale jak sie zalogujesz na TBW, to bedzie na FSOT, chyba aktualnie na pierwszej stronie.

moim zdaniem nie pofarbowany, tylko po prostu zepsuty straszliwie i watpie, czy ktos go kupi.no chyba, zeby odbarwic:)

a z innych...jakos nie mam przekonania do Kokadi. te wzorki jak ze sklepu z materialami obiciowymi...;/

Eyja
17-04-2011, 11:58
ale takie sa zasady na forum, i powinnismy je uszanowac, tak?

http://chusty.info/forum/showthread.php?t=5721

Zasady obowiązujące na forum.

2. Przed rozpoczęciem nowego wątku, zawsze sprawdź czy interesujący Cię temat nie został poruszony wcześniej. Nie zaczynaj tego samego wątku na kilku podforach. Wątki założone w złych działach będą przenoszone do odpowiednich kategorii przez moderatorów.

Olapio
17-04-2011, 12:02
a ja wole jeden watek na jeden temat :P
a nie pozniej wpisuje w wyszukiwarke haslo "fotelik rowerowy"i wyskakuje 10 watkow w tym w 8 prawie nie ma informacji :roll:

regulamin forum mowi "2. Przed rozpoczęciem nowego wątku, zawsze sprawdź czy interesujący Cię temat nie został poruszony wcześniej."

a kazdy forowicz powinien przestrzegac regulaminu :)

edit: widze ze sie spoznilam ;)

green_naranja
17-04-2011, 12:03
ale takie sa zasady na forum, i powinnismy je uszanowac, tak?

http://chusty.info/forum/showthread.php?t=5721

Zasady obowiązujące na forum.

2. Przed rozpoczęciem nowego wątku, zawsze sprawdź czy interesujący Cię temat nie został poruszony wcześniej. Nie zaczynaj tego samego wątku na kilku podforach. Wątki założone w złych działach będą przenoszone do odpowiednich kategorii przez moderatorów.

Nie sądzisz że się zagalopowałaś? Uwaga została zwrócona słusznie, temat już był i można go kontynuować. Utrzymanie porządku na tak dużym forum nie jest proste, a gdy przeszkadzają specjalnie sami użytkownicy jest jeszcze gorzej. Obrażanie innych forowiczów to również łamanie regulaminu i netykiety. Okażmy sobie szacunek nawzajem wszyscy, doceńmy pracę Jazzoo. Nie ma się co obrażać także.

green_naranja
17-04-2011, 12:05
a ja wole jeden watek na jeden temat :P
a nie pozniej wpisuje w wyszukiwarke haslo "fotelik rowerowy"i wyskakuje 10 watkow w tym w 8 prawie nie ma informacji :roll:

regulamin forum mowi "2. Przed rozpoczęciem nowego wątku, zawsze sprawdź czy interesujący Cię temat nie został poruszony wcześniej."

a kazdy forowicz powinien przestrzegac regulaminu :)

edit: widze ze sie spoznilam ;)

"odgrzewane kotlety nie sa smaczne, ze mamy rok 2011 a nie 2008, ze sie duzo pozmienialo, ze pojawily sie nowe chusty na rynku, a co istiotniejsze-nowe uczestniczki forum, ktorym nie chce sie brnac przez x-stron dawno nieaktualnego z wielu wzgledow watku. w ktorym na dodatek omawiane linki sa nieaktywne.
poza tym niemal kazdy nowy watek, jaki sie pojawia, w jakis sposob "juz byl". czy to znaczy, ze nie nalezy zakladac nowych?"

Eyja
17-04-2011, 12:08
szkoda, że raportowałam ten post bez zacytowania go.
bo zdążyłam przeczytac przed edycją..

Olapio
17-04-2011, 12:09
kurcze, green to juz Twoj kolejny watek w ktorym masz gdzies zasady panujace na forum i wiecznie sie wyklócasz ze regulamin, moderatorzy i inni uczestnicy nie maja racji i napadaja na Ciebie

moze załóż władne forum z własnym regulaminem i zasadami? :ninja:

Mita
17-04-2011, 12:09
:roll::roll::roll:
to wnioskuj o zmianę regulaminu.
Tasiemców nie trzeba czytać od pierwszej strony, można zacząć od ostatniej, Serio, ja tak robię ;).

green_naranja
17-04-2011, 12:10
a co w edycji nowego sie pojawilo? poprawienie literowek typu "ni" zamiast "nie"...

i z jakiego powodu go raportowalas? bo uwazasz ze lamie regulamin, czy obraza ciebie? czy masz potrzebe donoszenia bez powodu?

ech, cisna sie na klawiature slowa klasyka: i smieszno, i straszno ....

green_naranja
17-04-2011, 12:11
kurcze, green to juz Twoj kolejny watek w ktorym masz gdzies zasady panujace na forum i wiecznie sie wyklócasz ze regulamin, moderatorzy i inni uczestnicy nie maja racji i napadaja na Ciebie

moze załóż władne forum z własnym regulaminem i zasadami? :ninja:

ok, to skoro tak bardzo chcecie przestrzegac regulaminu, to skasujcie rowniez czesc watkow aktualnych, bo tematy w nich poruszone tez juz BYLY.

JJ
17-04-2011, 12:13
a co w edycji nowego sie pojawilo? poprawienie literowek typu "ni" zamiast "nie"...

i z jakiego powodu go raportowalas? bo uwazasz ze lamie regulamin, czy obraza ciebie? czy masz potrzebe donoszenia bez powodu?

ech, cisna sie na klawiature slowa klasyka: i smieszno, i straszno ....

i jeszcze ze znowu sie zebrala elita zeby sie z Toba poklocic itd :lol::rolleye: ...
i multicytatu sie pani nie nauczyla robic :nono:
smiem sie posmiac ze znowu sobie posty nabijasz czy ki czort :lool::lool::lool:

green_naranja
17-04-2011, 12:18
no dobra, to ja ide sobie stad, nie chce mi sie juz z tą zajadlościa walczyc. cieszycie sie?to wasz szczesliwy dzien, nie bedzie sie green chustami chwalila juz ani uderzala w samo serce forum (czyli REGULAMIN oraz klike) :D

do tych, ktore sa ze mna w kontakcie-prosze piszcie przy uzyciu adresu mailowego, ktory mam w blogu.Filippa, ciebie szczegolnie prosze o kontakt, bo mam ci cos do pokazania dzis:)

green_naranja
17-04-2011, 12:19
Janis, juz nie bede nabijac:D

lominia
17-04-2011, 12:51
Janis, juz nie bede nabijac:D
eeeee:( mi tu bez Ciebie nudno będzie-spory, sporami, ale sporo tu jednak wniosłaś. Szkoda...

rzufik
17-04-2011, 12:55
jak tak Ci regulamin ZA KAŻDYM RAZEM NIE PASUJE to załóż swoje forum chustowe. gwaratnuję Ci ze tutejsza "klika" tam nie przyjdzie. będzie idealne i bedziesz mogłą mieć własny regulamin, na pewno lepszy (dla Ciebie pewnie) niz ten tu...

i nie, nie chcę żebyś się odniosła do mojego posta.

AMK
17-04-2011, 13:12
ten foch na samym końcu mnie rozwalił

rzufik
17-04-2011, 13:13
ten foch na samym końcu mnie rozwalił
teraz powinien powstać wątek pt "green nie odchodź!"
eh zamykam się już.

skybear
17-04-2011, 13:17
bez sensu...

Dagmara
17-04-2011, 13:50
Nie ma tu ani słowa na temat, wątek zamykam. Green gdybyś chciała coś dodać zapraszam na priw.