Zobacz pełną wersję : Najbrzydsza chusta ...juz nic.
green_naranja
17-04-2011, 10:40
Malo apetyczny temat, ale ostatnio zszokowal mnie na straganach zagranicznych widok dwoch przepieknych chust, ktore zostaly totalnie zniszczone farbowaniem (obie tzw. metoda naturalna).
to biedny Pamir i SI.
nie otwieram nawet juz tych watkow., bo serce mi sie kraje, JAK MOZNA BYLO!
szukaj prawdę Ci powie :)
http://chusty.info/forum/showthread.php?t=5791&highlight=najbrzydsza
oraz:
http://chusty.info/forum/showthread.php?t=20127&highlight=pamir
green_naranja
17-04-2011, 10:59
czytalam te watki, ale stare sa;)
ciekawe czy to ten sam Pamir....
nawet jak sa stare wystarczy sie tam dopisac i zrobia sie swieże ;)
a przy okazji uszanuje się prace Silver, i to że była miła, i odszukała :)
green_naranja
17-04-2011, 11:02
ale po co, skoro mozna nowy zaczac. nie lubie tasiemcow.bardzo nie lubie.
a odnalezienie tamtych watkow do specjalnych wysilkow nie nalezalo, same sie w szukaju narzucaja, ale ok, niech bedzie, brawo Silver:D
poza tym, linkowany watek Pamirowy nie otwiera sie u zrodla, zostal w TBW zarchiwizowany.
no i poza tym moze sie cos w preferencjach zmienilo...pamietam ze wiele osob w "starym" szczerze nienawidzilo Katji, ciekawe czy i teraz;)
misunderstanding
17-04-2011, 11:54
też nie lubię takich wątków - tasiemców, uważam, że lepiej założyć świeży niż podpinać pod wątek sprzed x lat.
swoją drogą, pokaż tego pamira. :D
green_naranja
17-04-2011, 11:57
a nie wiem czy wypada, ale jak sie zalogujesz na TBW, to bedzie na FSOT, chyba aktualnie na pierwszej stronie.
moim zdaniem nie pofarbowany, tylko po prostu zepsuty straszliwie i watpie, czy ktos go kupi.no chyba, zeby odbarwic:)
a z innych...jakos nie mam przekonania do Kokadi. te wzorki jak ze sklepu z materialami obiciowymi...;/
ale takie sa zasady na forum, i powinnismy je uszanowac, tak?
http://chusty.info/forum/showthread.php?t=5721
Zasady obowiązujące na forum.
2. Przed rozpoczęciem nowego wątku, zawsze sprawdź czy interesujący Cię temat nie został poruszony wcześniej. Nie zaczynaj tego samego wątku na kilku podforach. Wątki założone w złych działach będą przenoszone do odpowiednich kategorii przez moderatorów.
a ja wole jeden watek na jeden temat :P
a nie pozniej wpisuje w wyszukiwarke haslo "fotelik rowerowy"i wyskakuje 10 watkow w tym w 8 prawie nie ma informacji :roll:
regulamin forum mowi "2. Przed rozpoczęciem nowego wątku, zawsze sprawdź czy interesujący Cię temat nie został poruszony wcześniej."
a kazdy forowicz powinien przestrzegac regulaminu :)
edit: widze ze sie spoznilam ;)
green_naranja
17-04-2011, 12:03
ale takie sa zasady na forum, i powinnismy je uszanowac, tak?
http://chusty.info/forum/showthread.php?t=5721
Zasady obowiązujące na forum.
2. Przed rozpoczęciem nowego wątku, zawsze sprawdź czy interesujący Cię temat nie został poruszony wcześniej. Nie zaczynaj tego samego wątku na kilku podforach. Wątki założone w złych działach będą przenoszone do odpowiednich kategorii przez moderatorów.
Nie sądzisz że się zagalopowałaś? Uwaga została zwrócona słusznie, temat już był i można go kontynuować. Utrzymanie porządku na tak dużym forum nie jest proste, a gdy przeszkadzają specjalnie sami użytkownicy jest jeszcze gorzej. Obrażanie innych forowiczów to również łamanie regulaminu i netykiety. Okażmy sobie szacunek nawzajem wszyscy, doceńmy pracę Jazzoo. Nie ma się co obrażać także.
green_naranja
17-04-2011, 12:05
a ja wole jeden watek na jeden temat :P
a nie pozniej wpisuje w wyszukiwarke haslo "fotelik rowerowy"i wyskakuje 10 watkow w tym w 8 prawie nie ma informacji :roll:
regulamin forum mowi "2. Przed rozpoczęciem nowego wątku, zawsze sprawdź czy interesujący Cię temat nie został poruszony wcześniej."
a kazdy forowicz powinien przestrzegac regulaminu :)
edit: widze ze sie spoznilam ;)
"odgrzewane kotlety nie sa smaczne, ze mamy rok 2011 a nie 2008, ze sie duzo pozmienialo, ze pojawily sie nowe chusty na rynku, a co istiotniejsze-nowe uczestniczki forum, ktorym nie chce sie brnac przez x-stron dawno nieaktualnego z wielu wzgledow watku. w ktorym na dodatek omawiane linki sa nieaktywne.
poza tym niemal kazdy nowy watek, jaki sie pojawia, w jakis sposob "juz byl". czy to znaczy, ze nie nalezy zakladac nowych?"
szkoda, że raportowałam ten post bez zacytowania go.
bo zdążyłam przeczytac przed edycją..
kurcze, green to juz Twoj kolejny watek w ktorym masz gdzies zasady panujace na forum i wiecznie sie wyklócasz ze regulamin, moderatorzy i inni uczestnicy nie maja racji i napadaja na Ciebie
moze załóż władne forum z własnym regulaminem i zasadami? :ninja:
:roll::roll::roll:
to wnioskuj o zmianę regulaminu.
Tasiemców nie trzeba czytać od pierwszej strony, można zacząć od ostatniej, Serio, ja tak robię ;).
green_naranja
17-04-2011, 12:10
a co w edycji nowego sie pojawilo? poprawienie literowek typu "ni" zamiast "nie"...
i z jakiego powodu go raportowalas? bo uwazasz ze lamie regulamin, czy obraza ciebie? czy masz potrzebe donoszenia bez powodu?
ech, cisna sie na klawiature slowa klasyka: i smieszno, i straszno ....
green_naranja
17-04-2011, 12:11
kurcze, green to juz Twoj kolejny watek w ktorym masz gdzies zasady panujace na forum i wiecznie sie wyklócasz ze regulamin, moderatorzy i inni uczestnicy nie maja racji i napadaja na Ciebie
moze załóż władne forum z własnym regulaminem i zasadami? :ninja:
ok, to skoro tak bardzo chcecie przestrzegac regulaminu, to skasujcie rowniez czesc watkow aktualnych, bo tematy w nich poruszone tez juz BYLY.
a co w edycji nowego sie pojawilo? poprawienie literowek typu "ni" zamiast "nie"...
i z jakiego powodu go raportowalas? bo uwazasz ze lamie regulamin, czy obraza ciebie? czy masz potrzebe donoszenia bez powodu?
ech, cisna sie na klawiature slowa klasyka: i smieszno, i straszno ....
i jeszcze ze znowu sie zebrala elita zeby sie z Toba poklocic itd :lol::rolleye: ...
i multicytatu sie pani nie nauczyla robic :nono:
smiem sie posmiac ze znowu sobie posty nabijasz czy ki czort :lool::lool::lool:
green_naranja
17-04-2011, 12:18
no dobra, to ja ide sobie stad, nie chce mi sie juz z tą zajadlościa walczyc. cieszycie sie?to wasz szczesliwy dzien, nie bedzie sie green chustami chwalila juz ani uderzala w samo serce forum (czyli REGULAMIN oraz klike) :D
do tych, ktore sa ze mna w kontakcie-prosze piszcie przy uzyciu adresu mailowego, ktory mam w blogu.Filippa, ciebie szczegolnie prosze o kontakt, bo mam ci cos do pokazania dzis:)
green_naranja
17-04-2011, 12:19
Janis, juz nie bede nabijac:D
Janis, juz nie bede nabijac:D
eeeee:( mi tu bez Ciebie nudno będzie-spory, sporami, ale sporo tu jednak wniosłaś. Szkoda...
jak tak Ci regulamin ZA KAŻDYM RAZEM NIE PASUJE to załóż swoje forum chustowe. gwaratnuję Ci ze tutejsza "klika" tam nie przyjdzie. będzie idealne i bedziesz mogłą mieć własny regulamin, na pewno lepszy (dla Ciebie pewnie) niz ten tu...
i nie, nie chcę żebyś się odniosła do mojego posta.
ten foch na samym końcu mnie rozwalił
ten foch na samym końcu mnie rozwalił
teraz powinien powstać wątek pt "green nie odchodź!"
eh zamykam się już.
Nie ma tu ani słowa na temat, wątek zamykam. Green gdybyś chciała coś dodać zapraszam na priw.