Zobacz pełną wersję : córka Izabeli Jarugi Nowackiej
joleczka
07-04-2011, 15:56
też nosi :) chyba w indio (???) widziałam w jakiejś kolorowej gazetce ale jakiej to nie wiem bo kobiecie w metrze przez ramię podglądałam :D
No tak. Nosi faktycznie ;)
Hehe ciekawe, czy tylko w indio ;)
edit: rzuf rech rech :lool:
ha ha ha:) no chyba nosi:p
:)) mnie też dopiero niedawno olśniło a staż mam podobny do joleczki ;)
chociaż ją chyba nie do końca olśniło ;))
w każdym razie brawo za dobry gust - bo indio to dobry gust prawda??;))
joleczka
07-04-2011, 17:05
jak zobaczyłam gazetkę to sobie pomyślałam ciekawe czy u nas jest :) wiedziałam ze wystarczy temat wrzucić i dowiem się wszystkiego :)
No w pawiach chyba tez nosi:)
o, to fajnie że nosi:thumbs up:
paskowka
07-04-2011, 18:18
:( czuję się wykluczona z tej dyskusji, więc tylko zrobie OT - czytałam ostatnia Politykę i sie popłakałam ze wzruszenia:(
o, to fajnie że nosi:thumbs up:
ej, a mi się wydawało, że nosi w jakimś nosidle ergo??
:( czuję się wykluczona z tej dyskusji, więc tylko zrobie OT - czytałam ostatnia Politykę i sie popłakałam ze wzruszenia:(
też czytałam. kartkowałam sobie na ulicy, zobaczyłam, że jest, no i oczywiście od razu przeczytałam po drodze do pracy.
bardzo mi się podobał (o ile to dobre słowo), świetny wywiad, polecam.
Jednym słowem pozdrowienia dla Basi :)
czukczynska
07-04-2011, 19:04
Ja słyszałam,ze nawet kaszmira natura ma.
paskowka
07-04-2011, 19:16
Ja słyszałam,ze nawet kaszmira natura ma.
Możecie sobie podpowiadać ile wlezie i tak nie wiem :lool:
No która to, przyznać się, bo nie wiem. Indio dużo na forum:ninja:
to może nie podpowiadajmy, i niech jej sieciowa anonimowość taką pozostanie?? Jak będzie chciała to powie.
czukczynska
07-04-2011, 19:26
to może nie podpowiadajmy, i niech jej sieciowa anonimowość taką pozostanie?? Jak będzie chciała to powie.
No pewnie,że tak.
Strasznie smutno mi się zrobiło po przeczytaniu wywiadu w Polityce :(
jestem za.
kasia wska
07-04-2011, 19:41
też tak uważam. tutaj jest dla nas przecież forumką.
Nie wiem o kogo chodzi i jednocześnie podpisuję się pod tym, aby nie ujawniać tak dalece czyjejś prywatności.
Ania, córka Jolanty ;)
I ja się zgadzam.
Ania, córka Małgorzaty :D
:thumbs up: popieram
kasia wska
07-04-2011, 19:55
hehe, katarzyna, córka anny :lol:
dobre.
manteiga
07-04-2011, 20:31
A możecie powiedzieć jaka to gazetka kolorowa? Małgorzata, córka Krystyny;)
A może sama się ujawni? Byłoby fajnie wiedzieć która to. Przecież pozostanie wszystko w rodzinie:)Marta, córka Krystyny:)
A może sama się ujawni? Byłoby fajnie wiedzieć która to. Przecież pozostanie wszystko w rodzinie:)Marta, córka Krystyny:)
a moze warto pomyslec o kontekscie, hmm?
nawet jesli wszystkie sie dowiemy to co nam przyjdzie z tej wiedzy?
tu wiekszosc jest pod nikami wlasnie dlatego ze nie mamy potrzeby sie ujawniac z imienia i nazwiska
a moze warto pomyslec o kontekscie co?
Masz rację - źle to zabrzmiało, a nie taki był wcale mój zamiar
Chociaz chodziło mi o kontekst noszenia.
Nic nam nie przyjdzie z wiedzy. Ale tez nie wszystkim przeszkadza "ujawnianie się"
nie. nie, nie. jestem przeciwna ujawnianiu, dociekaniu, podpowiadaniu. serio. i drążeniu. ja - taka "nikt-mi." cenię sobie anonimowość forum, a co dopiero osoby, które naprawdę mają co cenić :)
mi. - córka wa.
swoją drogą... IJN... heh... taka:thumbs up: kobieta.
manteiga
07-04-2011, 21:12
Ja cenię anonimowość, ale też fajne wywiady, już mi Gloting odrzekła co czytała, dziękuję:)
czy na tym zdjeciu to kaszmir jest?
fajnie ze akurat w chuscie wystapila :)
truscaffka
07-04-2011, 21:22
ja też popropsiłabym o gazetkę :) zawsze chetnie oglądam zdjecia chust wszelkaich w kazdej prasie, w kolorowej też.
truscaffka, córka truskawy i truskawa ;)
jeżeli to ja byłabym wyżej wymienioną córką na pewno nie chciałabym się ujawniać właśnie teraz...
niektórzy z nas ujawniają się od razu jak Mucha, czy Sylvetta
a niektórzy nie
uszanujmy to
Fiona córka ogrzycy
dobrze dziewczyny,finito,trochę empatii,wyobraźcie sobie,że inni tak samo piszą tym razem o Was i zakończmy temat.szczególnie nieładnie wygląda pisanie w 3.osobie do tego o kimś kto to czyta.proszę zmienić nicki na imiona i nazwiska i podpisać się miastem.
Zamykam watek.
Prosze o szanowanie prywatnosci.
Dziewczyny i chłopaki http://www.chusty.info/forum/images/smilies/icon_smile.gif
Jestem na forum, choć nie jakoś bardzo aktywnie, moje dzieci chustuję od maleńkości, karmię, przytulam i wychowuję w bliskości.
W forum cenię sobie tez jego anonimowość, która pozwala zachować mi margines prywatności i komfort luźnych rozmów czy burzliwych dyskusji o nośności, a nie wrzuca w ramy które pojawiają się, gdy zniknie ta anonimowość.
Będę wdzięczna za uszanowanie tego kawałka prywatności
Pozdrawiam Was serdecznie
Basia