Zobacz pełną wersję : Czy to jest indio rosenholtz?
http://img02.allegroimg.pl/photos/128x96/15/48/68/24/1548682423
Taka zagadka, zaraz powiem o co cho;)
a zresztą- powiem już- taka chusta poszła dzisiaj na allegro za 150zł (http://allegro.pl/show_item.php?item=1548682423&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any.), a ja gdzieś słyszałam że to strrrasznie droga chusta jest:D
Albo to inna chusta jakaś, albo ktoś miał FARTA (przez duże F :P)
cholera wie, nic nie widac. moze byc tez burgund-rosa 40% lnu. albo jeszcze co innego...
być może tak, być może nie :D
węgielek
06-04-2011, 10:52
nie wiem, czy to rozek, ale juz zazdroszcze, bo pewnie znalezisko lumpeksowe, co :D
matko, w tym Lublinie macie kopalnie chust normalnie, chyba sie tam przeprowadze :D
edit - jednak nie znalezisko :D
a kupilas to indio?
nie wiem, czy to rozek, ale juz zazdroszcze, bo pewnie znalezisko lumpeksowe, co :D
matko, w tym Lublinie macie kopalnie chust normalnie, chyba sie tam przeprowadze :D
:lol: no co ty, jakbym znowu znalazła indio w lumpie to bym chyba zaczęła w totka grać ;)
no ale jeśli to rożek to ktoś trafił jak 6 w totka, hihi
jeśli bawełniane to nie. rosek ma 50% lnu (na metce jest info) nie do konca wygląda na rozka na tej focie...
poza tym na pudle powinna byc nazwa
na zbliżeniu nie wyglada jak rozenholz
a ja z ciekawości napisałam do pani czy ta chusta to z lnem jest- nie wiem czy ją uświadamiać w razie czego co zrobiła:mrgreen:
a ja z ciekawości napisałam do pani czy ta chusta to z lnem jest- nie wiem czy ją uświadamiać w razie czego co zrobiła:mrgreen:
ale to serio nie wygląda na rozka. też do niej napisałam.
ma jeszcze tania BBpaprike :ninja:
tak czy inaczej żałuję że wcześniej na maila nie zajrzałam bo bym wzięła takie różowe indio w takiej cenie :D
to wygląda bardziej jak bawełniany mandarin albo ziegel czy ziegelrot (któyś tak wpadał w pomarańcz)
ale to serio nie wygląda na rozka. też do niej napisałam.
Ale co- złożyłaś jej jakąś propozycję nie do odrzucenia? :lol:
węgielek
06-04-2011, 11:00
flaming tez na All jest. za 180. tanio czy normalnie?
Ale co- złożyłaś jej jakąś propozycję nie do odrzucenia? :lol:
nie, po co skoro juz sprzedane? bezsensu. tak informacyjnie. bo moze miałą info podane pod nosem a nie chciało się pomyslec... (ale ja w ciąży to sie czepiam)
flaming tez na All jest. za 180. tanio czy normalnie?
dość tanio. bierz :lol:
węgielek
06-04-2011, 11:02
ale ja indio nie lubie :ninja:
we flamingu dobrze mi sie wprawdzie nosilo, ale indio to nie moja bajka. zakochalam sie ostatnio (wczoraj)w alasce :D
ale ja indio nie lubie :ninja:
we flamingu dobrze mi sie wprawdzie nosilo, ale indio to nie moja bajka. zakochalam sie ostatnio (wczoraj)w alasce :D
ja nie lubię rózu i za bawełną nie przepadam :lol:
węgielek
06-04-2011, 11:07
ja nie lubię rózu i za bawełną nie przepadam :lol:
nio, to nie bierzemy tego indio :D
Na bank nie rozek:) Ziegielrot raczej
he he ,
indio ja kupiłam, i to na pewno nie rozek :)
ale ciekawa jestem, jakie to jest :)
odpisała komuś właścicielka?
Gratki Karusku;)
e, raczkująca jestem :oops::oops::oops:
no i mamy zwycięzcę:dancing:
daj znać co to za chusta- tak żebyśmy mogły pozazdrościć:D
nie odpisała. daj znać Karusku :)
Aniamama
06-04-2011, 14:05
karusek ale masz tempo ja wieczorem sprawdzałam i nie widziałam tej chusty.
odpisała: ziegel/natur :), chyba 2007
odpisała: ziegel/natur :), chyba 2007
co to znaczy? bo ja laikiem w tym temacie jestem ;) Tzn. ile jest warta?:ninja::mrgreen:
elenapogodna
06-04-2011, 19:18
no na pewno więcej niż 150 :lol:
Myślę, ze 400:)
A wicie, że był rozenholtz bawełniany też :ninja:
agataamb
06-04-2011, 19:27
No to ładnie!!!!
Karusek miała super farta, niestety sprzedająca nie za bałdzo....
elenapogodna
06-04-2011, 20:14
A wicie, że był rozenholtz bawełniany też :ninja:
wiemy :) najczęściej nazywany jest rosewood, jest przepiękny, zupełnie inny, niż ten lniany. no i kosztuje tysiąc dolców :)
ziegel 100%bawełna jak z 2007,na moje niewprawne oko 250zeta na naszym bidnym ryneczku:)
http://www.didymos.de/bilder/muster-gr/sondermodelle/291.jpg
co innego jakby był z 2008;)
http://didymos.de/bilder/muster-gr/282.jpg
Dziewczyny, a to prawda, że na niektórych metkach didka jest data (fragment daty)? Da się to sprecyzować?
pierwszy raz słyszę,adres,kod pocztowy i nr telefonu tak ale nie daty,daty okotestów a nie daty produkcji są tylko na pudełku.
może chodziło o to że po metce da się dojść kiedy mniej więcej chusta była wyprodukowana (podobno się da:rolleyes:)
da się mniej wiecej tylko z małym przyblizeniem
madzia, ale on mi wygląda na 2008 własnie ;) chyba ze ten to ze lnem jest :P
No na zdjęciach wygląda jak ten z 2008r - mam taką samą chustę - wisi na bazarku i chętnych brak ;(
No na zdjęciach wygląda jak ten z 2008r - mam taką samą chustę - wisi na bazarku i chętnych brak ;(
a wisi za 150 zł? :lol: heheheheheh przepraszam ale niestety, sama wiem jaki zastój na rynku :(
Aż mi się przypomniało jak na angielskim ebayu były czarne rybki za £79.90 do dziś chce mi się płakać ze nie kupiłam (dla nie w temacie na rybki chodzą one za 800$).A zigielrot tak za 250 zł chodzi jak Magda pisze (bawelniany)
To ja rozpaczałam po altrosie za 60 euro - miesiąc temu ktoś mi ja gwizdnął sprzed nosa na niemieckim bazarku:mrgreen:
A ziegla MartaS znacznie drożej sprzedała. Kiedys...
A niech sobie wisi - noszę sobie w niej od czasu do czasu. Naszło mnie na sprzedaż jak czekałam na jedwabny róż. Ale to przecież zupełnie inny róż, więc już mnie tak nie męczy, ze dwie podobne. :hide: